forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 http://i.imgur.com/0mSET.jpg (:D
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yancı meriç Jorah Mormont yine31e devam dragonlara verir yine vermez buna, khaleesi si
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ahha theon un gifini yapmmamışlar mı daha
Skoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 vay arkadaş 1 nisan 2013 dio kim öle kim kala
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 finalden sonra kitaplara başlamaya karar verdim, özellikle winterfellde noldu ne bitti hiç anlamadım
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iron islands dan bi tane adam cıkmadı galiba daha bu arada hepsinin bası gotu bi ayrı oynuyo.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Adam gibi adamı koymadılar çünkü
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 forgiver said: yancı meriç Jorah Mormont yine31e devam dragonlara verir yine vermez buna, khaleesi si lol
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ee bitti bu resmen 1 sene daha bekleyeceğiz
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Forumda kitapları okuyanların özgürce konuşabileceği bir başlık kaldı mı?
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Aket-Atum said: Forumda kitapları okuyanların özgürce konuşabileceği bir başlık kaldı mı? http://forum.paticik.com/read.php?16,5558041,page=107 kithnos_1 said: 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var Okuyacaksan bastan oku, cunku bazi olaylarin gelisimi cok farkli; bastan okumazsan tam ne oldugunu anlamazsin. Ozellikle Arya, Daenerys ve Theon/Winterfell bolumlerinde onemli degisiklikler var.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kitabini kesin oku ya. Dizi farkli baya.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kithnos_1 said: 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var ilk kitabı okumazsan sorun olmaz ama, direk 3. ye başlarsan bir bok anlamazsın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kithnos_1 said: 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var 1. kitaptan başla
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 forgiver said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4363585_700b.jpg sezon bitti sivile dönmüşler hound'un tipe bak abi ahaha
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 1-2 sene geçsin de sansadan füze şov görelim biraz ya. füze eksikliği var şu an dizide. drogo öldüğünden beri
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 izlediğim en kötü sezon finaliydi herhalde. dizi bok gibi ya. ben kitapları okuyayım en iyisi. merak bile etmedim gelecek sezon neler olacağını.
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 forgiver said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4363585_700b.jpg sezon bitti sivile dönmüşler Off abi Lady Cath neymiş öyle abav :( :( :( "Anam, vefakar anam, kadın anam" diye sarılası vardı herkesin.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 boleyn kızı yine yamadı kendini krala
Öne çıkan mesajlar