forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 http://i.imgur.com/0mSET.jpg (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ahahhaha,hissettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yancı meriç Jorah Mormont yine31e devam dragonlara verir yine vermez buna, khaleesi si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ahha theon un gifini yapmmamışlar mı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 vay arkadaş 1 nisan 2013 dio kim öle kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 finalden sonra kitaplara başlamaya karar verdim, özellikle winterfellde noldu ne bitti hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iron islands dan bi tane adam cıkmadı galiba daha bu arada hepsinin bası gotu bi ayrı oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Adam gibi adamı koymadılar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 forgiver said: yancı meriç Jorah Mormont yine31e devam dragonlara verir yine vermez buna, khaleesi si lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ee bitti bu resmen 1 sene daha bekleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Forumda kitapları okuyanların özgürce konuşabileceği bir başlık kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Aket-Atum said: Forumda kitapları okuyanların özgürce konuşabileceği bir başlık kaldı mı? http://forum.paticik.com/read.php?16,5558041,page=107 kithnos_1 said: 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var Okuyacaksan bastan oku, cunku bazi olaylarin gelisimi cok farkli; bastan okumazsan tam ne oldugunu anlamazsin. Ozellikle Arya, Daenerys ve Theon/Winterfell bolumlerinde onemli degisiklikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kitabini kesin oku ya. Dizi farkli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kithnos_1 said: 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var ilk kitabı okumazsan sorun olmaz ama, direk 3. ye başlarsan bir bok anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kithnos_1 said: 2. sezon da bitince artık alayım kitabı okuyayım dedim , aylarca beklenmez . Kitabı okuyan müdavim arkadaşlardan biri ÖM atabilir mi ? 2. sezonun kitabını da okuyayım mı , baştan okursam kesin sıkılırım ama şu chapterları oku bari diyebilir msiniz ? Dizide atlanan kilit olaylar vs gibi ? Çünkü baktım biraz oooo bu da anatılmaz mı , şu da anlatılmamış mı falan diyenler var 1. kitaptan başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 forgiver said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4363585_700b.jpg sezon bitti sivile dönmüşler hound'un tipe bak abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 arya makyajı kendi yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 1-2 sene geçsin de sansadan füze şov görelim biraz ya. füze eksikliği var şu an dizide. drogo öldüğünden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 izlediğim en kötü sezon finaliydi herhalde. dizi bok gibi ya. ben kitapları okuyayım en iyisi. merak bile etmedim gelecek sezon neler olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 forgiver said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4363585_700b.jpg sezon bitti sivile dönmüşler Off abi Lady Cath neymiş öyle abav :( :( :( "Anam, vefakar anam, kadın anam" diye sarılası vardı herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 boleyn kızı yine yamadı kendini krala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eh peh Biraz sönük bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valar morghulis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar