Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Spoiler konusundaki bu hassassiyette beni benden alıyor azizim. Aha hayatının spoilerını yedireyim sana ; sonunda ölüyon lan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 khal drago adam the original bro ayrıca First sword of Braavos>katil cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 tablo iyi de tyrion'u fazla aşağıda bırakmış diğerlerine kıyasla sanki. kal dorogo cunt tarafında olmalıydı ama neyse hadi. renly de stupid'e kaymalı. jaime daha cunt'a. viserys daha sağ alta. melisandre gayet belli, sağ üste gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ya bi şey soracağım; Kitabı okuyan bilir heralde ktap artı dizi konusunda bilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TsUD282hCL8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 BROnn niye ortada >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 john hagar mıdır nedir o adamıda reyizler mertebesine aldım ben. s2e5 spo gibin + görüşlerim dizide son bölümde arya ile konuşurken kızıl ateş tanrısı mı ne öle bişeyden bahsediyor. acaba melisandre yimi refere ediyor alakası var galiba onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 red god = kızıl ateş tanrısı? melis in de taptığı tanrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 lord of light değil miydi o? ayrı tanrılar olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aynı ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 birde = lord of the light o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Masakari said: john hagar mıdır nedir o adamıda reyizler mertebesine aldım ben. s2e5 spo gibin + görüşlerim dizide son bölümde arya ile konuşurken kızıl ateş tanrısı mı ne öle bişeyden bahsediyor. acaba melisandre yimi refere ediyor alakası var galiba onunla reyiz mertebesi fazla bence, ama cidden adam jaqen h'gar. zaten man diyip duruyo kendine, man gibi man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hatta =r'hllor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Tyrion da ne yönetti arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 s2e5 bu renly'nin olumu cok sacma gelmedi mi size de? bu mantikla gitsin oldurtsun butun krallari stannis, gecsin tahta. kolay mi ya bu kadar. hrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 çok konuşuldu o, cd uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/fd3/e44/e00/fca/227/cd5/703/35f/9cc/5e0/70_450xNULL.jpg şunu kv pusu izliyorum sandım rajon kesiyore yalnız dizinin en güzeli sap kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 aquila said: kusla haber saldilar. kargayla olcak o. GoT threadinde kuş yok, dizideki gibi raven kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kitapta maesterlardan biri anlatıyodu güvercin falan denemişler geçmiş tarihte ama bi bok becerememiş güvercinler. karga ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Kitapta sonraları neden karga nın cevabı da var, dizide olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 2x5 sorusu bastard white öldürdüm gibi bişi diyo. orda bahsettiği whitewalkers mı? ne ara öldürdü bu whitewalkers? o değilse kastettiği ne anlamadım orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 mokoko said: 2x5 sorusu bastard white öldürdüm gibi bişi diyo. orda bahsettiği whitewalkers mı? ne ara öldürdü bu whitewalkers? o değilse kastettiği ne anlamadım orayı. evet whitewalkers dan bahsediyor.ilk sezonda öldürmüştü, castle black'de canlanan vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 nese cevap verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 tmmdır teşekkür ederim. unutmuşum orayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 sam yazmis yukarida, arya hakkaten rukia ya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar