calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 off khalesi demişken das kaşlar!!! resmen tiksindim 2. sezonda şu hatundan. oyunculuk zaten 0 bir de o platin saçların altında simsiyah öküz gibi kaşlar, sürekli de küçük emrah moduyla kaşlarla mimik vermesi... http://images.smosh-prod.alloy.com/sites/default/files/bloguploads/steal-51-emma-watson-bitch-please.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oldun said: BramStoker said: lan son bölümde çıplak kadın vücudu yoktu galiba. bir tek sırta dövme yapılırken yarım yamalak arkadan gördük birini. hayal kırıklığına uğradım. redhead hippie'nin teasei ile geçiştirmişler seksüaliteyi. atademirertoyota.jpg abi gördüğün şeye hallendiysen, kadın değildi yatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Dragonlar Uçup gelseler , konsalar khalesinin omuzlarına, üfleseler neferslerini ' bizim kurtarılmaya ihtiyacımız yok ' stayla , ne güzel olmaz mıydı ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lan bence dany çok aptal bi karı. ben oraya gittiğim ilk dakikada zencinin altına yatardım. dragonların büyümesini bekler, adamın da gücüyle alırdım westerosu geri. çok canımı sıkarsa da bi katakulliyle öldürürdüm oğlanı kral yapardım gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 o senin karaktersizligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 escape'i alıntılıyorum: "you win or you death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 copry said: Dragonlar Uçup gelseler , konsalar khalesinin omuzlarına, üfleseler neferslerini ' bizim kurtarılmaya ihtiyacımız yok ' stayla , ne güzel olmaz mıydı ^___^ http://www.funnychill.com/files/funny-pictures/yes-its-a-woman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Cystein said: lan bence dany çok aptal bi karı. ben oraya gittiğim ilk dakikada zencinin altına yatardım. dragonların büyümesini bekler, adamın da gücüyle alırdım westerosu geri. çok canımı sıkarsa da bi katakulliyle öldürürdüm oğlanı kral yapardım gg wp http://i.imgur.com/nzHns.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yeni imzamı buldum bu konuda(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 cystein style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 calimero said: copry said: Dragonlar Uçup gelseler , konsalar khalesinin omuzlarına, üfleseler neferslerini ' bizim kurtarılmaya ihtiyacımız yok ' stayla , ne güzel olmaz mıydı ^___^ http://www.funnychill.com/files/funny-pictures/yes-its-a-woman.jpg Sadece metrosexuelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 interperez said: yeni imzamı buldum bu konuda(tu)afasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kalesiyi bir tek ben mi türk kızına benzetiyorum bir adet kuru göt meme desen yok tahta sürekli atarlı,tripli tavırlar konuşmalar vs. çakma gibi duran sapsarı saç kapkara kaşlar 1.60 boy bildigin lisedeki gamze oglum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 meme yok dedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hangi liseye gittin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 çeliktepe cengizhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hımfss hımfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 copry said: Dragonlar Uçup gelseler , konsalar khalesinin omuzlarına, üfleseler neferslerini ' bizim kurtarılmaya ihtiyacımız yok ' stayla , ne güzel olmaz mıydı ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ana yüreği işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 onlar büyüyene kadar westeros bir dovahkiin yetiştirebilecek mi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 "nutella yerim" said: meme desen yok tahta khal drogo ile nişanlanmadan önce ağabeyi ile yaptığı sohbetin olduğu bölümü izlemedin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 siz hiç taş ustasıyla tanıştınız mı sözünün tehlikeli olan kısmını biri açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 "sen ne anlarsın len" kıvamında söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 evet,şey gibi..sanki çok halk arasına karışıyon da,gelmiş burada taş ustası ne yapar ne yapmaz beni sorguluyn manasında dedi,o da anladı kızdı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar