Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 this download is not authorized boyle bir hata geliyor bana download edeyim derken, us downloadinda sorun yok eu download etmeye calistigimda bu hata cikiyor karsima ? cozumu bilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 oww yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Kanuni said: this download is not authorized boyle bir hata geliyor bana download edeyim derken, us downloadinda sorun yok eu download etmeye calistigimda bu hata cikiyor karsima ? cozumu bilen varmi ? burada bişiler yazılıp çizilmiş ama henüz çözüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ost iyimiş 200mb dursun kenarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 müzik konusunda yine gerekli ders verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Kanuni said: this download is not authorized boyle bir hata geliyor bana download edeyim derken, us downloadinda sorun yok eu download etmeye calistigimda bu hata cikiyor karsima ? cozumu bilen varmi ? abi aynı problem bende de var kafayı sıyırıcam, c:/program data/battle.net dosyasını sil falan diyorlarda xp sp3 kullanıyorum yerinide bulamadım, hoş w7 kullanıp silenlerde düzelmiyenlerde olmuş. enUS'yi yüklemiştim bende -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Blizz said: If you've pre-downloaded the digital version of the game in EU English or German before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 haydaa, calısan installer'ı olanların da bastan mı indirmesi gerekiyo simdi : ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/New_Downloaders_for_English_and_German-12_05_2012#blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hayır 50 mb fazladan yükleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 installer in yenisini indirip calıstırıp eski download directory ni gosteriyorsun 50 mb fazladan dowload ediyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Evet 50mb indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 DnR siparişleri 15'inde gonderecekmiş 16'sında oynayabileceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ekstra 50 mb hatta 54 gibi bişi gordum indirdi ama eski size la aynı gibi geldi bana sizde de bendeki gibimi ; 7.60GB (8.162.932.728) 7.60GB (8.162.967.552) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tracker not responding diyor indiremedim bi türlü 50 mb zımbırtıyı peh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bozuk bir dosya vardır, onun yerine 50 mb indirip öbürünün üstüne koymuştur. O sebeple toplam boyut çok az artmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ben tırsmaya başladım, daha download ederken problemler yaşıyosak 15 inde zor oynarız biz bu oyunu. "Teknik nedenlerle serverımız yakın*** bir zamanda açılacaktır, anşlayışınız için teşekürler" yazısını görücez direk gibi geliyor -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Beta clientiyla releasede oynayabilir miyim, yoksa yeniden mi indirmem gerekicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 15 inde oynanmayacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yeniden indirmen gerekiyor tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Sawer said: Beta clientiyla releasede oynayabilir miyim, yoksa yeniden mi indirmem gerekicek ? Beta client ını silebilirsin artık hicbir işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 anladım saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ben tamamen yanlıs anlamısım dunku solediklerimi yuttum ahanda :D resim koyamadım nedense link vereyim http://us.battle.net/d3/en/blog/5406050/Character_Profiles_Coming_Soon-5_11_2012 Spoiler icerebilir biraz da olsa Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 e 30 kişi tersini söylerken inat etmen olmadı zaten, dürüm almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 beyler hangi serverda oynıcamız bellimi yoksa bi kac serverdan birinimi secicez seciceksek pati biyerde toplancakmı serverlar arasında migrate falan olcakmı bu konuda bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar