Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
this download is not authorized

boyle bir hata geliyor bana download edeyim derken, us downloadinda sorun yok eu download etmeye calistigimda bu hata cikiyor karsima ?

cozumu bilen varmi ?
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

this download is not authorized

boyle bir hata geliyor bana download edeyim derken, us downloadinda sorun yok eu download etmeye calistigimda bu hata cikiyor karsima ?

cozumu bilen varmi ?

abi aynı problem bende de var kafayı sıyırıcam, c:/program data/battle.net dosyasını sil falan diyorlarda xp sp3 kullanıyorum yerinide bulamadım, hoş w7 kullanıp silenlerde düzelmiyenlerde olmuş. enUS'yi yüklemiştim bende -.-
Mesaj tarihi:
Blizz said:

If you've pre-downloaded the digital version of the game in EU English or German before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available
Mesaj tarihi:
ekstra 50 mb hatta 54 gibi bişi gordum indirdi ama eski size la aynı gibi geldi bana sizde de bendeki gibimi ;

7.60GB (8.162.932.728)
7.60GB (8.162.967.552)
Mesaj tarihi:
ben tırsmaya başladım, daha download ederken problemler yaşıyosak 15 inde zor oynarız biz bu oyunu. "Teknik nedenlerle serverımız yakın*** bir zamanda açılacaktır, anşlayışınız için teşekürler" yazısını görücez direk gibi geliyor -.-
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Beta clientiyla releasede oynayabilir miyim, yoksa yeniden mi indirmem gerekicek ?

Beta client ını silebilirsin artık hicbir işe yaramaz
Mesaj tarihi:

Ben tamamen yanlıs anlamısım dunku solediklerimi yuttum ahanda :D
resim koyamadım nedense link vereyim

http://us.battle.net/d3/en/blog/5406050/Character_Profiles_Coming_Soon-5_11_2012

Spoiler icerebilir biraz da olsa

Attached files
Mesaj tarihi:
beyler hangi serverda oynıcamız bellimi yoksa bi kac serverdan birinimi secicez seciceksek pati biyerde toplancakmı
serverlar arasında migrate falan olcakmı
bu konuda bilgisi olan varmı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...