NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Hahahah, bunları görmüştük biz değişik bir kafa yaşıyolar. Kocaman kafes gibi biryerdeler yanına gelene 100 kanka havlıyolar. Cheverny ilginç bir şato bu arada. Kaptan Haddock'un şatosu burdan esinlenilmiş o şato çizilirken :). İnanılmaz güzel bir yer. İşin komiği şatonun sahibi bir herif ve bakım masrafları çok olduğu için şato benim kalsın, siz işletin müze olarak diye Fransız devletiyle anlaşmış adam. Ama düğününü şatosunda yapmış, gezerken müzeyi orta çağ zırhının yanında bu adamın evlilik fotoğrafı falan var ahahah. Bu arada bu köpekler de adamın av köpekleri işte. Aha bu da Tintin vs Gerçek hayat: Mulensar Cheverny öle bişe bu da Yemek yiyişlerini görmemiştik ama çok iyiymiş lan ahah. Aç herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 asdas cizgi halinde beklemeleri imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Üründül nasıl yorumlardı acaba bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 o pis fransızın elinde kırbaç mı var abi? öldürürüm o herifi ben. çok sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Videonun sonundaki tavsiyelerde ördekler var komedi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kaybolmayansakiz said: o pis fransızın elinde kırbaç mı var abi? öldürürüm o herifi ben. çok sinir oldum. 120 köpeği nası handle etcen başka türlü tatlı dil mi kullancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Onlar sizin evinizde size arkadaş olsun diye kullandığınız köpeklere benzemez. Tabiki kırbaç olacaktı elinde ne olcaktı. Herşeye otomatik "hayvana vahşetttt!! aman tanrım" tepkisi verilmese keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 köpeklere vurmuyor bile boş yere haykırmışsın duyan da doctore gibi kırbacı köpeklere sallıyor sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 videoyu izlemeden "aman kırbaç mı o, hayvanlara şiddet" ve "sizin evdeki köpeklere benzemez, tabii şiddet kullancaklar" demek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 İzledim abi ben videoyu o kırbacın bir kısmı geliyor hayvanlara ama yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bu videoda vurmuyor olabilir ama köpekler daha yavruyken vurmuştur gibi geliyor bana.. Eskiden ayı oynatanları yaptııkları gibi kızgın sac üstüne ayıyı koyup ayakları yandıkça bi yandan tef çalıp, sonra her tef tıngırtısında ayının ayaklarım yanacak korkusuyla sağ sol yapması hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar