PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 taze kurulmuş windows 7'mde böyle bir problem var. "bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var" diyor mesela dosya değiştirmek istediğim zaman. setuplar falan da rename yapamıyor izin olmadığı için, biçok şeyi kuramıyorum. diskin güvenlik ayarlarından kendime tam erişim verdim ama bazı klasörlerde olmuyor yine. değiştiriyorum izinleri yine de izin vermiyor. hesap da admin hesabı yani sorun nedir anlamadım. edit: ayarları yapıyorum, ama diskte yeni açılan klasörlerin yine yetkileri farklı oluyor. tek tek bunla mı uğraşıcam? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 kimse yardım etmedi :( kendim buldum. virüsmüş bu, trustedinstaller adı da. googleda çözümü var. bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 action center > change user account control settings > never notify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yanlış yazmışım virüs değil de windows 7nin yeni kıllığı. UAC değil abi, direk klasörleri değiştirmene izin vermiyor başka bi olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 tüm klasörleri üstüme almama rağmen steam kuramıyorum hala. c:/programdata'ya yazma iznim yok. daha doğrusu steam yazamıyor ben klasör falan açabiliyorum. nası bypass edicez ya bu lanet şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bilgisayardaki antivirüs şeylerini disable etmeyi deneyin. Bir de izinlerde creator owner mi ne. ona da verin. Benim de başıma gelmişti sanırım. ek olarak inheritance olsun alt tüm klasörlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 denediklerim: menüye take ownership olayı ekleyen bi reg dosyasıyla üsütme almayı denedim. kendime, admin grubuna falan tam izin vermiştim zaten. diskin sahibi trustedinstaller gözüküyordu, onu admin grubuna aldım. trustedinstaller servisini kapattım. creator owner'a da tam izin verdim. sonuncusu sayesinde steam kurabildim, halloldu sonunda. çok sağol shadowfax =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar