Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 selam, oyunu artık pek oynamadığımdan aşağıdaki karakterlerimi satıyorum.Hepsi ayrı accountlarda, accountla beraber vereceğim karakterler.Karakterlerin hepsinin içinde yaklaşık 500m isk+assetler var.Tl ile satmayı düşünüyorum fiyatlar için öm atarsanız sevinirim. Pax Vobris Caillech_Bathory Gwen_Rin (tengu ve drake pilotu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acemicaylak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 mesaj kutusu dolu mesaj atilamiyormus syg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ok boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Caillech Bathory satıldı. Diğer 2 karakter için; UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Sorması ayıp olmasın kaça sattın_? özelden cevabını gönderebilirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 tl ile çok uygun fiyatlara vermeyi düşünüyorum. karakterleri almayı düşünen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 selamlar, sadece gwen rin karakteri kaldı. yaklaşık 3 aylık plex parasına vericem karakteri bu da çıksın elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 durumuna bir bakayım ona göre alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Oynayamadığın oyun için neden bu kadar karakter alıyorsun valla anlam veremiyorum. Bir gün senin durumun üniversitelerde ders olarak okutulacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Karakter ihtiyacı olan bana geliyor bu nedenle alıp muhafaza ediyor isteyen olursa maliyet + transfer ücreti + 3 plex e satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 E maliyeti zaten 3 plex. Niye artı birşey gibi ekliyorsun hem başında hem sonunda yazıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Exodous said: Bir gün senin durumun üniversitelerde ders olarak okutulacaktır bence. Psikoloji bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 almaktan vazgeçtim. isteyen alsın. psikolojisi düzgün birini bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bizim grubu direk ele o zaman. Psikolojik deliyiz komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Gwen Rin karakteri hala satılık, güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Gwen Rin karakterine talibim in-game isk mı ytl mi düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 satilik ev karakteri diye okuyan bi benmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Seele said: satilik ev karakteri diye okuyan bi benmiyim. satilik EV karakteri varsa, bitane ben alayim Bilasiklarimi bari yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 acaba bende mi satsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 satma oyna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar