jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aaronin koltuk alti kiliyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Xaenin said: Gerçekten inanılmaz bir dizi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 dizi efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Xaenin said: Gerçekten inanılmaz bir dizi bu ya. Patriotism, USA USA USA USA kafasını biraz kızsa neyse. Hala unutamıyorum yani o bin ladin'i patlattıkları bölümdeki uçak sahnesini, hayatımda gördügüm en kötü sahnelerden biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 hükümeti ve orduyu gözümüze soka soka eleştiriyor, o sahneler olmazsa iptal edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Jim_E_Rustler said: Xaenin said: Gerçekten inanılmaz bir dizi bu ya. Patriotism, USA USA USA USA kafasını biraz kızsa neyse. Hala unutamıyorum yani o bin ladin'i patlattıkları bölümdeki uçak sahnesini, hayatımda gördügüm en kötü sahnelerden biri olabilir. Dizinin en iyi sahnesi olabilir o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 demek ki normal bir sahneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Pleb on steroids, confirmed. Hele o pilot ve co-pilotun el sıkışması, tükürdüm direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://stream1.gifsoup.com/view2/1898357/funny-predator-handshake-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Böyle broluktan sıkışsalar penise 8 santim eklenirdi. Diziye kötü demişim gibi bir durum yok bu arada. Tek sorunu bu dizinin. Zevkle izliyorum yoksa, şu AMERICA FUCK YEAH biraz kısılsa daha çekilir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Abi yani dizi haber dizisi, amerikan dizisi, Aaron Sorkin dizisi. Amerika'dan ve politikadan bahsedip korkunç eleştiriye tabi tutuyorlar aslına bakarsan politikacıları sürekli, pek öyle fuck yeah bir durum yok. Hatta zaten dizinin ana premise'i politikayı ve oturmuş haber anlayışını eleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Dizi Kemalist bi cizgide ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Sevinmiştir belki hakikaten o şekilde insanlar Bin Laden öldürüldüğünde? Hakikaten bunun "Amörrikö Fök Yöh" ile ne alakası var hiç anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 vingthor sayesinde son bolumu daha verimli izledim tisikkirlir vingthir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Xaenin said: Abi yani dizi haber dizisi, amerikan dizisi, Aaron Sorkin dizisi. Amerika'dan ve politikadan bahsedip korkunç eleştiriye tabi tutuyorlar aslına bakarsan politikacıları sürekli, pek öyle fuck yeah bir durum yok. Hatta zaten dizinin ana premise'i politikayı ve oturmuş haber anlayışını eleştirmek. sublimal obama yancılık dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 uçak sahnesi, stv nin cakma milliyetcilik dizilerinden bile kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 son bölüm sonunda g*t gibi kaldım lan! oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 aynı diziyi mi izliyoruz la dronelardı sarin gazıydı. daha doğrusu siz neyi izliyorsunuz sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Abi sağınızda solunuzda abilerinizden ablalarınızdan o kadar çok duymuşsunuz ki Amerika tu kaka diye herhalde, alakalı hiç bir şeyi Amerika'ya bok atmadan keyfini çıkararak izleyemiyorsunuz. Havaalanı bölümünde de, tarihinin en büyük terörist saldırısını gerçekleştiren adamın öldürüldüğü haberini veriyorlar, tabi ki insanlara o duyguyu aşılamaları gerekiyor, adamlar için ne kadar büyük bir gündür kim bilir. Onun canlandırmasını yapıyorlar siz çıkmış YEAA AMERİKA MİLLETÇİLİĞİ BAYDI YEA diyorsunuz. Sırf bok at izi kalsın yani yaptığınız, içi bomboş eleştiri başka bir şey değil özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 arcane said: aynı diziyi mi izliyoruz la dronelardı sarin gazıydı. daha doğrusu siz neyi izliyorsunuz sdfsd. Ha bir de bu var. Adam sadece gerçek hikayeleri işlediği dizide fictional olarak bu konuyu işliyor, çok riskli bir hamle audience tepkisi açısından ama yine de milletçi dizi diyorsunuz. Vallahi çok enteresan lan bakış açınız. İyi ki obama yancısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HUx_QQfLN9c&t=4 hayır bir de ana karakter republican la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tabiki sarin gas kullanmaz amerika yasasın amerikaya bağlamazlarsa evet yoksa buz gibi soğurum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sözlükte hate sexin yanında olivia munn yazmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Xaenin said: Abi yani dizi haber dizisi, amerikan dizisi, Aaron Sorkin dizisi. Amerika'dan ve politikadan bahsedip korkunç eleştiriye tabi tutuyorlar aslına bakarsan politikacıları sürekli, pek öyle fuck yeah bir durum yok. Hatta zaten dizinin ana premise'i politikayı ve oturmuş haber anlayışını eleştirmek. Abi söyledigin herşeye katılıyorum. Zaten dizinin ilk sahnesi amerika'yı yerden yere vuruyor. 2 sahne bana korkunc corny geldi diye diziye kötü demişim ayaklarındasın hala. İlk sezonda bu lüzumsuz patriotic veya kötü duygusal sahneler vardı, bu sezon çok daha az bunlar, olay yerine daha çok karakter bazlı gittikleri için işin üstüne. Lütfen anana küfretmişim tepkisi verme birkaç sahnesini eleştirdigim için. Kaede said: sözlükte hate sexin yanında olivia munn yazmalı Of evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bana katılmayan herkes anama küfretmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar