quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mümkün değil, bence 1000 barbar 10000 wizard ı yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Abi 3 yıldır trollenmediysem, şimdi trolleneceğimi düşünüdüren ne ya? Çok competetive ruhum var diyorsan platform seçersin kapışırız, bonus points for SC2. Güle güle. quixef said: Mümkün değil, bence 1000 barbar 10000 wizard ı yokeder. Önerme dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 En azından ben şahsım kendim kimseyi trollemeye çalışmıyorum, I was referring to the following video: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/24948/bin-galatasarayli-on-bin-fenerliyi-yok-eder EDIT: Güncellemeden önceki haline ilişkin bir tezcanlılıktır, lütfen bu mesajı dikkate almayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Senden önceki posta demiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aquila said: e biz de o onlarca seye ne gibi bisey yapilabilir de pvp competitive olur diye konusuyoruz. healer yok demek ki dengesizlik wow kadar olamaz gibi bir yargı kuramazsın işte onu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar