fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 f tipi ozel yetkili mahkeme iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hakim ses kayıtlarıyla tape dokumlerinin bire bir aynı olduğunu, sadece bir mosturoglu'nun-dinç görüşmesinde 'kuzen' yerine 'kuzey' olarak yazıldığını söyledi.. Olay budur.. CEMAAT LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 samanyoluhaber bile yazinca timsahlar kacinilmaz olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 habere gel Savcıdan Aziz Yıldırım için beraat talebi! Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 7 kişinin, 'gizli kalması gereken bilgileri temin ettikleri' iddiasıyla yargılandıkları davada savcı sanıkların tümünün beraatlarını istedi aziz yine baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 o farklı bir dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 "cemaat dava açmış" said: Fenerbahçe ile “Gülen Cemaati” arasındaki gerginlik ilk kez adliyeye taşındı... Vatan'ın haberine göre; Amerika’da yaşantısını sürdüren “Gülen Cemaati” lideri Fethullah Gülen, avukatı Orhan Erdemli aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz 19 Mayıs’ta gerçekleştirilen ve Fenerbahçe TV’den naklen yayınlanan “seçimli olağanüstü genel kurulu”nda konuşan spor yazarı Ogün Altıparmak ile kongre üyeleri Dr. Funda Pala ve Özgür Kandil’e, “maddi-manevi tazminat davası” açtı. Gülen, mahkemeye sunduğu dilekçenin giriş bölümünde, “Davalıların, yapmış oldukları konuşmalarında, içlerinde Fenerbahçe ile başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu bazı spor kulüpleri ve spor adamları hakkında TFF ve mahkemeler nezdinde yürütülen soruşturma ve kamu davası nedeniyle yaşanan süreçten dolayı beni sorumlu gösterek suçlamışlar ve beni kamuoyunda hedef göstermişlerdir” iddiasında bulundu. Davalılardan Ogün Altıparmak’ın 13.03’te başlayan konuşmasının bir kısmında kendisini hedef aldığını savundu. ‘Suçlu ilan edildim’ Gülen, Altıparmak’ın , “...Rabbim daima ihtiyacı olan insana yardım eder. Yaşım 74. Atatürkçüyüm ama o Müslüman geçinenlerden daha çok Kuran’ın 114. suresini her sabah dinliyorum ve okuyorum. Eğer onlar Müslümansa, asla Müslümanlığı kabul edilmez. Bakın ne diyorum, orada tabir onlara münafık diyorlar” sözleriyle kendisini kastettiğini öne sürdü. Gülen, diğer davalılardan Funda Pala’nın 13.30’da başlayan konuşmasında kullandığı “...11 aydır önüne gelen siyasi erk, bilmem ne bakanı, bilmem nerenin milletvekili, bilmem ne kulübünün başkanı veya cemaat, birileri sürekli bize, Fenerbahçe başkanının kim olması ya da kim olmaması gerektiği konusunda fikir üretti. Arkadaşlar, Fenerbahçe başkanını, Fenerbahçe Genel Kurulu seçer” sözlerinin de kendisini yaşanan süreç nedeniyle “sorumlu ve suçlu” ilan etme, kamuoyunda hedef göstermek amacı taşıdığını iddia etti. 10’ar bin lira istedi Davacı Gülen, son davalı Özgür Kandil’in 13.38’de başlayan konuşmasında geçen, “güç odakları” ve “cemaat” ifadelerinden kastedilenin de kendisi olduğunu savundu. Gülen, 3 davalının kendisine 10 biner TL manevi tazminat ödemesi talebinde bulundu. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Fener davayı kaybedip cemaati finanse edecek, zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Geç bile kalmış FG dava açmak için. Kuzenim twitterda MAA'ya twitterdan şerefinizle istifa edin lan bu işi yapacak yüreğiniz yoksa yazdığı için MAA dava açmış, geçen hafta polise ifade vermeye gitmişti ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 onda dava açmak baya sıkıntı ama, hakaret yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 10 bin liraya da ne finansa olur cemaat hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fizban said: onda dava açmak baya sıkıntı ama, hakaret yok ki. adam ekip kurudurup sözlük, facebook, twitter falan takip ettirmiş. bizi de boşa uğraştırıyor 200 kişiyi falan çağırdık 1 haftada MAA'nın şikayetçi olduğu diye veryansın etmiş memur da ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 10 bin liraya 1 tane hücre evi aman cemaat evi kurarlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 said: Ümit Karan: İçimden gelmedi pası vermek. Sezer, Trabzonspor maçında sağdan kaçıyordu. Kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Pası vermek istemedim. Belki de Trabzon'a gol atmak istemedim. İçimden gelmedi pası vermek. Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyordum. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20654994.asp :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fizban said: onda dava açmak baya sıkıntı ama, hakaret yok ki. üstüne alınmış net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 erucalavera said: said: Ümit Karan: İçimden gelmedi pası vermek. Sezer, Trabzonspor maçında sağdan kaçıyordu. Kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Pası vermek istemedim. Belki de Trabzon'a gol atmak istemedim. İçimden gelmedi pası vermek. Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyordum. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20654994.asp :)))) hatır şikesi,yeni değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Masquerade said: Durusma varmis bugun. Twitterda donuyor muhabbetler de sunlar dikkatimi cekti eheu. Iyi goygoy donuyor galba. Aziz Yıldırım: Türk futbolu temizlenecekse erkekce konuşalım. Nevzat Sakar: Önce sizden başlayalım.. Sakar: Reşat diye biri aradı ve nefesi kuvvetli bir hoca var. 300 bine bize şampiyonluğu kazandırır dedi...ben de git lan oglum bak git dedim.. Aziz Yıldırım: cübbeli bana bedava dua okuyor. Kazık mı Yediniz? 300 bin faz değil mı? ahahha. muhabbet iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ümit'in yaptığı açıklamayı "fenerbahçe şampiyon olsun istiyordum" diye yapsa biri, yer yerinden yıkılırdı, adam 6 yıl içeride yatardı, sonrasında sınırdışı edilirdi. lakin fenerbahçe aleyhine olduğu için ses yok. bülent uygun trabzon'dan gelen teşviki engelledim diyor, mehmet yıldız duydum ama kimden bilmiyorum diyor, ses yok. nevzat şakar ile sadri şener, devletten alınan 6 milyon tl'nin nereye harcadığını söyleyemiyor, aziz yıldırım kimseye borç para vermez dedikten sonra "ben sana 92 milyon tl'lik ihaleyi bedelsiz vermedim mi sorusuna" "hee verdin, sen insanlara yardım ediyorsun" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 söz konusu trabzon olunca üç maymun oynanıyor ya, şaşırtmıyor hiç. kaçıncı itiraf oldu bu trabzonla ilgili sayamadım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ben fenerbahçeden nefret ediyorum,sevmiyorum,başarısız olsun istiyorum vs diyenlere bir şey demiyorum fakat utanmadan buraya gelip yok biz adeleti savunuyoruz,fb bizim umrumuzda değil,önemsemiyoruz filan diye gelen iki yüzlüleri ortaya çıkarıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tehlikenin farkinda misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 besiktas uefadan men. tessekkürler demirören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu ümit karanı inş birdaha yorumcu die tv de görmeyiz, hakim ümite ne demiş acaba yada henüz birşey dememiş mi.. lakin tüm bunları okuyunca hep aklıma atatürk'ün "ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözü geliyor. yazık gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Demirörenin Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 istifa et len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 emenikenin menajeri erdem konyar: ancak araya sami dinc girdi ve aklimi celdi ve ligler devam ederken emenikeyi fenere sattik mart ayinda. Hakim: emenikenin fb macinda oynamamasinin fb ile anlasmasiyla ilgisi yok diyemezsin dimi? menajer erdem: evet diyemem. menajerin icine cemaat kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar