Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bunun şansla alakası yok ben o günden sonra nerdeyse 2 gün yüreyemedim.. abi bu basit bi olay. bişeye baş koyduysan buınun bedeli varsa bunu ödersin. polisin yaptıgı doğrudur demiyorum, ama bizim ülke böle, hak arayanlara ya da vb şeyler yapanlara böle yapıyorlar... ynai bunu göze alıp yapıcaksn ne yapacaksan
Sosyal ağlarda paylaş

ne spoiler i abi açık açık koyacaksın o resmi, bu hayvanlıktır.

escape aadamın kafatası gozukuyor farkındamısın? biraz aşağı gelse gözünü kör eder bu , senin bacağına sıkılmasıda bu adamın kafasının ortasına sıkılmasıda hayvanlık, he senin polisin bilinçli olur , orantılı! güç kullanabilecek zekaya sahiptir, böyle adamına göre kullanırsın, ama sen bizim polise böyle plastik mermi kullan dersen , adamın 1mt yanında sıkar kafasına öldürür.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız 1 dk, bu resimdeki adamın tv8 muhabiri olduğu ve fenerlilerin attığı taşla kafası yarıldığı ve hastaneye kaldırıldığı söyleniyor, yani bu resimdeki vatandas tv8 muhabiri olabilir. eğer bu doğruysa kafasını yardıkları adamın resmini çıkartıp üstüne polis bize plastik mermi attı bu hale getirdi demişlerse, onlar için başka cümleler kurarım
Sosyal ağlarda paylaş

cihant said:

valla yapılan şey hayvanlık, vandallık.polis de olsa, holigan güruh da yapmış olsa sonuç bunu yapanın insan olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.bunu bir insana kim yapabiliyorsa allah belasını versin
simdi kimse yapmamıs adam kendi kendine kazayla yapmıs cıkar o zamn efsane olur yanlız
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

simdi beklemek lazim oldu lol.

ortada hayvanlık var ama hayvanın hatta hayvandan çok başka bir şeyliğin kim olduğunu beklemek lazım. yani gerçekten plastik mermi kullanıldı mı kullanılmadı mı, plastik mermi değilse , bu adamın kafasını taşla bu hale getiren hayvanlar üstüne birde bunu böyle şerefsizce yalan haber yapıp kullandılarsa o ayrı bir şey yani cümle bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar daha başlangıcı işlerin ya, bu ülkede insanların yedikleri lokma ağızlarından alınır olay olmaz, tuttuğu takımın işine çomak sokarlar büyük olay çıkar.

Şike gak guk kurtarılmaya çalışılmasaydı çoktan unutulmuştu çoğu şey, taraftar kabullenmişti. Ama artık suyu çıktı, orada isyan eden, kavga eden adam da haklı kendince. Hayatındaki belki de tek eğlenceli ve heyecanlı aktivitenin içine ettiler çıkar uğruna.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...