Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ahaha Aziz ismini gündeme çıkarmak için birşeyler yapmış yine. Malum fener kurtuldu. Adamlar kendi bizim başgan bi haltlar yapmak istemiş ama yansıtamamış dedi ve Azizi birakti. Yani şike kabullenildi.
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29030

Bugün mahkeme varmış bir de. Gündemden düşen Aziz durur mu yapıştırmış cevabı:

SON DAKIKA - Aziz Yildirim mahkeme salonunu terk etti.
Ekinci: "Herkes haddini bilecek. Salonu terk edenlerin isimlerini alın"
Adam Memati. Adam Kurtlar Vadisi terk.
http://www.youtube.com/watch?v=Za9iaG4v7Vk&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

Yanliz trabzon biseyine guveniyor demek ki, antalyada ki toplantida en dik duran onlar olmus degistirlmesin bizde bise yaptiysak duselim diye.

Adamlar lafta birak mi en azindan "bise yaptiysak duselim" leri sonuna kadar kovalicaklar ceza alirlarsada alsinlar ama en azindan mucadele ediyorlar fenerasyonla.
Sosyal ağlarda paylaş

Cihan Oskay: Samsun - FB maçında Aziz Yıldırım'ın isteiği ile şike yaptım. Yıl 2001

Cihan Oskay'ın dinlenmesine itiraz eden ve bu isteği kabul edilmeyen Aziz Yıldırım mahkeme salonunu terk etti.

Cihan Oskay mahkemeye yazili bir belge sundu.

Cihan Oskay: Bana 2001-2002 yılında parayı veren Tamer Yelkovan'dır.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

Yanliz trabzon biseyine guveniyor demek ki, antalyada ki toplantida en dik duran onlar olmus degistirlmesin bizde bise yaptiysak duselim diye.

Adamlar lafta birak mi en azindan "bise yaptiysak duselim" leri sonuna kadar kovalicaklar ceza alirlarsada alsinlar ama en azindan mucadele ediyorlar fenerasyonla.

+1 demirören feneri kurtarcam diyince fenerasyonda azınlık kaldılar gene de helal olsun.Yalnız uefa fenerasyon yüzünden diğer Türk takımlarına da avrupa yolunu kaparsa soluksuz saydırmak farz olur.
"ne olcak avrupaya da gitmeyiz vik vik vik" diye öten demirören tayfa sanki 2 yılda bir uefa kupası getiriyonuz da atarlanıyonuz ya
Asıl bomba
fener trabzon-galatasaray maçını şikayet etcekmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Cihan Oskay: Samsun - FB maçında Aziz Yıldırım'ın isteiği ile şike yaptım. Yıl 2001

Cihan Oskay'ın dinlenmesine itiraz eden ve bu isteği kabul edilmeyen Aziz Yıldırım mahkeme salonunu terk etti.

Cihan Oskay mahkemeye yazili bir belge sundu.

Cihan Oskay: Bana 2001-2002 yılında parayı veren Tamer Yelkovan'dır.

Hakim; cihan oskay zirt pirt yazinca cagirdik bu dikkate alacagiz demek degil..

sadri senere yazdim, mehmet berke yazdim.. sike yapmistir bunlar

federasyona yazdigi dilekceyi belge diye sundu

Mahkeme baskanindan Oskay'a"Bilgin belgen varsa soyle,onun disinda yorum yapma".Oskay"Yok"
Sosyal ağlarda paylaş

Basbakan mi basbakan talimatiyla oldu zaten bunlarin hepsi.adam fener kume dusmeyecek, bi sekilde kilifina uyduun artik dedi resmen.suat kilicida baslarina verdi iste.

Yok hukumetin komplosuydu vs gecin bunlari erdogan istemese suan fener coktan cezasini almisti zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Galarasyon falan yaziliyor bende fenerasyon yaziyorum artik.takildiginiz seylere bak ulkede futbol kalmadi herifler hala feneve takiliyor.

Ayrica su karardan sonra hersey mubah oldu zaten.bize olunun ustune toprak atmak kaliyor zate, herkes giydirsin iste birbirinine rahat rahat ne guzel.

Ben yuzsuz fenerlilere cok uzuluyorum mesela, sikenin ustune yatip birde uste cikmaya calismalarina vs dile getirmekte en buyuk hakkim.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

fenerbahçe taraftarı mı alıyor kararları, karardan sonra her şey mübah oldu ne demek? adabınızı takının azıcık diyeceğim de olmayacak duaya amin demek oluyor.

İstw bir baska "ceza verdilerde biz mi kabul etmedik" icerikli post daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...