tinu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 22:30 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ahaha Aziz ismini gündeme çıkarmak için birşeyler yapmış yine. Malum fener kurtuldu. Adamlar kendi bizim başgan bi haltlar yapmak istemiş ama yansıtamamış dedi ve Azizi birakti. Yani şike kabullenildi. http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29030 Bugün mahkeme varmış bir de. Gündemden düşen Aziz durur mu yapıştırmış cevabı: SON DAKIKA - Aziz Yildirim mahkeme salonunu terk etti. Ekinci: "Herkes haddini bilecek. Salonu terk edenlerin isimlerini alın" Adam Memati. Adam Kurtlar Vadisi terk. http://www.youtube.com/watch?v=Za9iaG4v7Vk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Yanliz trabzon biseyine guveniyor demek ki, antalyada ki toplantida en dik duran onlar olmus degistirlmesin bizde bise yaptiysak duselim diye. Adamlar lafta birak mi en azindan "bise yaptiysak duselim" leri sonuna kadar kovalicaklar ceza alirlarsada alsinlar ama en azindan mucadele ediyorlar fenerasyonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Cihan Oskay: Samsun - FB maçında Aziz Yıldırım'ın isteiği ile şike yaptım. Yıl 2001 Cihan Oskay'ın dinlenmesine itiraz eden ve bu isteği kabul edilmeyen Aziz Yıldırım mahkeme salonunu terk etti. Cihan Oskay mahkemeye yazili bir belge sundu. Cihan Oskay: Bana 2001-2002 yılında parayı veren Tamer Yelkovan'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 aziz cihan oskay geldi diye çıktı duruşmadan, cihan oskay ille yüzleşcem demiş aziz sevmiyor sanırsam adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 daha dava bitmedi kimse suçlu değil lütfen rencide ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bugüne kadar ben de senin gibi düşünüyordum 4ever ama bir yere kadar poliyannacılık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Biz bir de bu yüzsüzlükle 2020'ye adayız deriz hala lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 iyicene birilerinin bi yerleri tutusmaya baslamis yanliz, 3 mac kala ahaha cihan oskayi savunan adaminda zaten cihan oskaydan farki yoktur, adama derlerki bu adam 3-4 sene oncede agliyordu neden simdi ciddi aliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ellerine yüzlerine bulaştırdılar Demirören önderliğinde. Başbakanın haeeyt ulan diyip bir altüst etmesi lazım artık TFFyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Zep said: Yanliz trabzon biseyine guveniyor demek ki, antalyada ki toplantida en dik duran onlar olmus degistirlmesin bizde bise yaptiysak duselim diye. Adamlar lafta birak mi en azindan "bise yaptiysak duselim" leri sonuna kadar kovalicaklar ceza alirlarsada alsinlar ama en azindan mucadele ediyorlar fenerasyonla. +1 demirören feneri kurtarcam diyince fenerasyonda azınlık kaldılar gene de helal olsun.Yalnız uefa fenerasyon yüzünden diğer Türk takımlarına da avrupa yolunu kaparsa soluksuz saydırmak farz olur. "ne olcak avrupaya da gitmeyiz vik vik vik" diye öten demirören tayfa sanki 2 yılda bir uefa kupası getiriyonuz da atarlanıyonuz ya Asıl bomba fener trabzon-galatasaray maçını şikayet etcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Absolut said: Ellerine yüzlerine bulaştırdılar Demirören önderliğinde. Başbakanın haeeyt ulan diyip bir altüst etmesi lazım artık TFFyi. Başbakan? Evet mükemmel başbakanımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Masquerade said: Cihan Oskay: Samsun - FB maçında Aziz Yıldırım'ın isteiği ile şike yaptım. Yıl 2001 Cihan Oskay'ın dinlenmesine itiraz eden ve bu isteği kabul edilmeyen Aziz Yıldırım mahkeme salonunu terk etti. Cihan Oskay mahkemeye yazili bir belge sundu. Cihan Oskay: Bana 2001-2002 yılında parayı veren Tamer Yelkovan'dır. Hakim; cihan oskay zirt pirt yazinca cagirdik bu dikkate alacagiz demek degil.. sadri senere yazdim, mehmet berke yazdim.. sike yapmistir bunlar federasyona yazdigi dilekceyi belge diye sundu Mahkeme baskanindan Oskay'a"Bilgin belgen varsa soyle,onun disinda yorum yapma".Oskay"Yok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Basbakan mi basbakan talimatiyla oldu zaten bunlarin hepsi.adam fener kume dusmeyecek, bi sekilde kilifina uyduun artik dedi resmen.suat kilicida baslarina verdi iste. Yok hukumetin komplosuydu vs gecin bunlari erdogan istemese suan fener coktan cezasini almisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fenev diyen zeka ozurlu arkadasim biz burada 6s yada 8jk desek hosunami gidecek hey allam ya sonrada yazinca yazdi oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bu ne abi mahkeme ele ayağa düşmüş resmen başka konuşmak isteyen varsa gidebilir arkadaşlar bir dilekçeye bakar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sleepingdeath said: fenev diyen zeka ozurlu arkadasim biz burada 6s yada 8jk desek hosunami gidecek hey allam ya sonrada yazinca yazdi oluyoruz. yazdın da noldu şikeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 takım adlarını ya doğru düzgün yazın ya da doğru kısaltmalarını kullanın abuk subuk laf cambazlığına girmeyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Galarasyon falan yaziliyor bende fenerasyon yaziyorum artik.takildiginiz seylere bak ulkede futbol kalmadi herifler hala feneve takiliyor. Ayrica su karardan sonra hersey mubah oldu zaten.bize olunun ustune toprak atmak kaliyor zate, herkes giydirsin iste birbirinine rahat rahat ne guzel. Ben yuzsuz fenerlilere cok uzuluyorum mesela, sikenin ustune yatip birde uste cikmaya calismalarina vs dile getirmekte en buyuk hakkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fenerbahçe taraftarı mı alıyor kararları, karardan sonra her şey mübah oldu ne demek? adabınızı takının azıcık diyeceğim de olmayacak duaya amin demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Aa pardon yaa, sike yoktu dimi? Sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Myshkin said: fenerbahçe taraftarı mı alıyor kararları, karardan sonra her şey mübah oldu ne demek? adabınızı takının azıcık diyeceğim de olmayacak duaya amin demek oluyor. İstw bir baska "ceza verdilerde biz mi kabul etmedik" icerikli post daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 evet düzgün yazın ben aylr önce ban yedim bu yüzden qqlarım hemen onları da banlayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 herkes kendi gözlükleriyle bakıp, sadece görmek istediklerini gördüğü ve görmeleri gerekeni görmediği sürece bu tartışma bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar