bega Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bence en komik doritos reklamı bu olmuş. bayıldım[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 öldüm ya süper reklamdı hele ezik bi şekilde ''siz kapatın şimdi bizi sonra arıycaz'' demesi öldürdü hehe ha bide bu var tabi heh said: Truwan, 24 Ekim 2004 17:10 tarihinde demiş ki: Cem Yilmaz Ahizenin agiz yeri yerine kulak yerine bez bagliyor ya iste orda yarildim :-) [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Ekim 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bu 4üydü ya. 1. kahvehanede geçiyor. 2. sahte doritos yapmaktan yakalanıyorlar. 3. tatile gidiyorlar jetski olayı. 4. işte bu, lays'teki kadını kaçırıyorlar. said: Azmodai, 23 Ekim 2004 23:43 tarihinde demiş ki: bence super hastasi oldum. +1[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Sahte doritos yapmaktan yakalandıkları bölüm kahvede geçenin 2. yarısı. Yani o yüzden ikisinede 1. seri diyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 evet bu 3. bölüm beyler[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar