Khiran Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ya malesef Guild Wars 2'yi alırken aklımda yoktu, şimdi kafama takıldı. Bu Hall of Monuments'e bağlı Guild Wars accountlarıyla Guild Wars 2 accountlarını nasıl bağdaştıracağız? Yani benim GW üyeliğim farklı isimle, maille / GW2 üyeliğim farklı isimle. Sorun olacakmış gibi duruyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Belki accoun mang. sayfasına mail değiştirme geldiğinde ncsoft master account a bağlı olan mail ile değiştirirsen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 register ederken ilk sayfada gw1 account ve sifreni soruyor zaten.. ben o sekilde yaptim ama linklendimi linklenmedimi goremiyorum hic bir yerden. baska bir yerden mi bakiliyor ? ncsoftda gorunmuyor gw2 , gw2 nin sitesinde de gw1 gorunmuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sorun olabilir onlarda, benim de görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ah okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Şu an linki yaptığını hiç bir yerden göremiyorsun. Ama Gary ablanın official açıklaması var forumlarda mutlaka ve mutlaka oyun çıkmadan önce GW accountları bağlayacağınız arayüz sunacağız dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar