Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft 2 Map Hack


Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar son zamanlarda ladderda arka arkaya oyun kaybetmeye başladım. Silver Zerg oyuncusuyum. En kötü oynadığım zamanda bronz oyuncu gelirdi ve yenerdim. Fakat şu an rakipler öyle bir oynuyor ki, belirttiğim seviyede inanılmaz timing pushlar yiyorum.

Replaylerime henüz bakmadım, gerçekten rakiplerim yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum ama şüphelenmeden edemedim. 2-3 tane arka arkaya oyun kaybettim diye yazmıyorum bunları da emin olun. Biraz araştırdım ve bundan muzdarip bir hayli oyuncu olduğunu gördüm. Bu konuda duyumu bilgisi olan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O seviyelerde oyuncular çok kafalarına göre oynuyor. O yüzden tesadüfi olarak senin yaptığını tam karşılayacak şeyler yapmaları olası. Böyle bir durumdan şüphelendiğinde replayleri rakibinin bakış açısından izle. Sürekli olarak karanlık alanlara bakıyorsa maphack olma ihtimali var, bu durumda replayle birlikte Blizzard'a şikayet etmen gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

timing push yapmak en kolay şey oyunda açıp bi pronun replayi izle yaz iki not yaz yani herkes yapabilir, bence bu kadar yazana kadar bir replayi açıp incelemen gerekirdi, ha maphack yok mu var evet aynen acein dediği gibi karanlığa bakmadan tepede obs gözündeki production tablı maphackler var :) ama bence bunu dert etmene gerek yok maphack açıp da alt ligde oynuyorsa elemanlar biraz daha bilerek düzgün oynarsan yenip geçersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun dosyalarıyla oynanmadan yapılabilir
ReverseEnginer cheatengine gibi programlar ile oyuncunun engeli bellek bazında kaldırılabiliyor. blizard bunları farketmeyebilir.
fakat bu tarz programları takip edip ebgellemesi gerekir.
ki bunların takibini yapmak bir hayli zordur.buradaki en büyük görev biz oyunculara düşüyor. küfür etmekten ziyade derhal şikayet edip blizardın gerekeni yapmasını sağlayabiliriz. bende aynı dertten yakınıyorum benim şüphelendiğim nokta bu silverlerin hepsinin diamond master falan oluşu . 250 apm silver terran olur mu oluyormuş demekki :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

..... Sürekli olarak karanlık alanlara bakıyorsa maphack olma ihtimali var, bu durumda replayle birlikte Blizzard'a şikayet etmen gerekiyor.


Maphack'lerin içine viewlock özelliği koymuşlar, adam basıyor bir tuşa sonra istediği yere bakıyor fakat replay izlerken filan belli olmuyor, sonra tekrar üssüne baktığında viewlock u kaldırıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üstü kapalı olarak kullanılabilitesi çok yüksek.Bir ara ChuckNorris diye bir hesap vardı 50-60 win streak mi ne yapmıştı gerçi o drop hack kullanıyordu ama her maçı amele gibi kazanmak yerine 5 maçta bir yenilirsin fark edilmez.Oyunun içindeyken de madem production'ı görüyorsun absürt bir şey rakibin yapmadığı sürece onu anında counterlamaya gitmezsin vs. vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

hayatımda 1 kere meraktan açtım hack, onda da adam ne yapıyor diye izlemekten yenildim. alışık olmayana baya zor hekle oynamak, o yüzden takdir ediyorum ben onları.

sayın seyirciler, alan yetkilisinden talihsiz açıklamalaaar sdfsdfsdf

önemli değil artık 58. madde değişikliğiyle kınanırsın, olmadı cezan ertelenir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde banlanmıslım var w3de
bi baktım ne diye duruyodu öle kullanmıyodum
arkadasla 2v2 oynuyoruz
butuk map kazıdık bebeleri
adam n.elf ana binasıyla agacları yiyerek saklanmıs biyere

cin gibiyim o aralar
dur dedim bende hack var buluruz yerini simdi
actım kabk gibi gözüktü yapıstırdım signali SPAMlayarak
ertesi gun 30day ban
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...