aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mp4 formatlı videoyu nasıl atarsam atayım quicktime player'ın üzerinde soru işareti geliyor her seferinde. iphone, ipad için nasıl video oynatacağım web sitesinde elle tutulur birşeyler bulamıyorum.
aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 izin mizin mi vermek gerekiyor, 10 farklı şey denedim...
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mp4 formatlı olabilir ama ios'un oynatabileceği bitrate zart zurt'a uygun mu? o mp4 dosyasını al, bi iphone'a at bakalım, çalışacak mı?
aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 html 5'i yemedi, sanırım serverla ilgili birşey yapmak gerekiyor. localde ok, web'de yok olmuyor. bu da olmuyor. object tagi ile de olmadı. eminim sunucu ayarlarında da bilmiyorum o tarafı :(
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Keyword: Http live streaming, Apple prop. protocol.
aramil Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 onnarı da yazdım, ios developer'ı fersah fersah gezdim tozdum. sunucu tabanlı olduğuna kanaat getirdim :s
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 aramil said: onnarı da yazdım, ios developer'ı fersah fersah gezdim tozdum. sunucu tabanlı olduğuna kanaat getirdim :s Değil
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Senin için koydum bak kodu çok basit şekilde http://ts.trserv.com adresine girip bakabilirsin source a
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şimdi şöyle söyleyim, senin linki direk alıp kullanınca çalışıyor, senin linki benim sunucuya göre düzenlediğimde açılmıyor işte videolar. 99% sunucu tabanlı diyorum ben. iphone, ipad kullanan bir zat varsa yardımcı olabilir mi acaba linki vereyim baksın bir çalışıyor mu diye...
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ahmedinejad'ın onayladığı üzere sitenin sunucusundan çekilen vidyolar açılmıyor fakat başka bir sunucudan çektiklerim çalışıyor. hala çözemedim yok mu başka fikri olan? :(
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 çözümü ekleyelim ( sunucu demiştim! ) "MIME type yoktu mp4 için ekledim IIS servisleri restart edildi."
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aramil said: çözümü ekleyelim ( sunucu demiştim! ) "MIME type yoktu mp4 için ekledim IIS servisleri restart edildi." tamamda o senin sunucudan çalıştırdığın dosya için geçerli :) sen dışardaki videoda çalışmıyor demiştin. neyse IOS ta sorun yoktu zaten ki olduysa sorun yok zaten
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 iOS video stream görünce smooth streaming zannettim. daha geçen hafta bir problem yaşadık projede bu konuda, .mp4 yayınlamak zorunda kalıyorduk. problem halledilmiş neyse ki
Öne çıkan mesajlar