Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

site içinde iOS video stream

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mp4 formatlı videoyu nasıl atarsam atayım quicktime player'ın üzerinde soru işareti geliyor her seferinde. iphone, ipad için nasıl video oynatacağım web sitesinde elle tutulur birşeyler bulamıyorum.
Mesaj tarihi:

html 5'i yemedi, sanırım serverla ilgili birşey yapmak gerekiyor.

localde ok, web'de yok olmuyor.

bu da olmuyor. object tagi ile de olmadı. eminim sunucu ayarlarında da bilmiyorum o tarafı :(

Mesaj tarihi:
şimdi şöyle söyleyim, senin linki direk alıp kullanınca çalışıyor, senin linki benim sunucuya göre düzenlediğimde açılmıyor işte videolar. 99% sunucu tabanlı diyorum ben. iphone, ipad kullanan bir zat varsa yardımcı olabilir mi acaba linki vereyim baksın bir çalışıyor mu diye...
Mesaj tarihi:
ahmedinejad'ın onayladığı üzere sitenin sunucusundan çekilen vidyolar açılmıyor fakat başka bir sunucudan çektiklerim çalışıyor. hala çözemedim yok mu başka fikri olan? :(
Mesaj tarihi:
aramil said:

çözümü ekleyelim ( sunucu demiştim! )

"MIME type yoktu mp4 için ekledim IIS servisleri restart edildi."

tamamda o senin sunucudan çalıştırdığın dosya için geçerli :) sen dışardaki videoda çalışmıyor demiştin.

neyse IOS ta sorun yoktu zaten ki olduysa sorun yok zaten
Mesaj tarihi:
iOS video stream görünce smooth streaming zannettim. daha geçen hafta bir problem yaşadık projede bu konuda, .mp4 yayınlamak zorunda kalıyorduk. problem halledilmiş neyse ki
  • Yeni Oluştur...