aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mp4 formatlı videoyu nasıl atarsam atayım quicktime player'ın üzerinde soru işareti geliyor her seferinde. iphone, ipad için nasıl video oynatacağım web sitesinde elle tutulur birşeyler bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 izin mizin mi vermek gerekiyor, 10 farklı şey denedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 mp4 formatlı olabilir ama ios'un oynatabileceği bitrate zart zurt'a uygun mu? o mp4 dosyasını al, bi iphone'a at bakalım, çalışacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 HTML5 olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 html 5'i yemedi, sanırım serverla ilgili birşey yapmak gerekiyor. localde ok, web'de yok olmuyor. bu da olmuyor. object tagi ile de olmadı. eminim sunucu ayarlarında da bilmiyorum o tarafı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Keyword: Http live streaming, Apple prop. protocol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 onnarı da yazdım, ios developer'ı fersah fersah gezdim tozdum. sunucu tabanlı olduğuna kanaat getirdim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 aramil said: onnarı da yazdım, ios developer'ı fersah fersah gezdim tozdum. sunucu tabanlı olduğuna kanaat getirdim :s Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Senin için koydum bak kodu çok basit şekilde http://ts.trserv.com adresine girip bakabilirsin source a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şimdi şöyle söyleyim, senin linki direk alıp kullanınca çalışıyor, senin linki benim sunucuya göre düzenlediğimde açılmıyor işte videolar. 99% sunucu tabanlı diyorum ben. iphone, ipad kullanan bir zat varsa yardımcı olabilir mi acaba linki vereyim baksın bir çalışıyor mu diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ver linki bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ahmedinejad'ın onayladığı üzere sitenin sunucusundan çekilen vidyolar açılmıyor fakat başka bir sunucudan çektiklerim çalışıyor. hala çözemedim yok mu başka fikri olan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 çözümü ekleyelim ( sunucu demiştim! ) "MIME type yoktu mp4 için ekledim IIS servisleri restart edildi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aramil said: çözümü ekleyelim ( sunucu demiştim! ) "MIME type yoktu mp4 için ekledim IIS servisleri restart edildi." tamamda o senin sunucudan çalıştırdığın dosya için geçerli :) sen dışardaki videoda çalışmıyor demiştin. neyse IOS ta sorun yoktu zaten ki olduysa sorun yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 iOS video stream görünce smooth streaming zannettim. daha geçen hafta bir problem yaşadık projede bu konuda, .mp4 yayınlamak zorunda kalıyorduk. problem halledilmiş neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar