Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yardım beyler, dünden beri böle bi durum var. Semptomları söylüyorum; Chrome da, ingiliz anahtarı bookmarklara falan basınca bi tepki vermiyor. Tab açtım diyelim, sol tıklayınca kapatıyor. Oyun içlerinde, enter çalışmıyor, ctrl falan da calısmıo. help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yavas yavas buyuto gene restart attım. Bi ara fareyı cıkarıp taktım duzeldı diğer semptomlar fare ııce calısmıo ( faresızde calısmıo bıse ) oyunda enter esc ctrl calısmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bilgisayarın içine bir şey kaçmış, format çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 virüs trojan felan olabilir belki, bi kontrol ettir. onun dışında mouse/klavye'nin sürücüleri varsa onları sil tekrar yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar