fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ultraaslan nickli birinden çok birşey bkelemiyorum, keza dün akşam uA'nın çeşitli gruplarının volkan'ın ölmesini, beter olmasını dilediğini, dün yere kendini attığını ve rol yaptığını falan gördüm de, yine de göstereyim, belki bir insana az biraz objektivite katarım diye diyorum. 2 sayfa önce semih'in pozisyonunun penaltı olduğu linki paylaştım. aç bak. hala penaltı yok diyorsan umutsuz vakasın zaten.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 simao ve ismail neden sarı görmedi ayıptır sorması?
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 "aygut dilmen" said: Derbiyle ilgili olarak 'sadece kazandık' diyen Kocaman, "Galip gelmeye endeksliydik. 3 puanı alma isteğinin yanında, rakibin anormal bir biçimde kendisine 1 puanın yeteceği şekilde oynamasına rağmen benliğimizle kazandık. Bu 90 dakika ile ilgili başka değerlendirme yapmak istemiyorum; çünkü değerlendirmesi olmaz" ifadelerini kullandı. Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın bugüne kadar hiç görmediği kadar istekli olduğunu dile getirerek, "Bizi futbol olarak zorlayan etken bu oldu. Eksiklerimiz kadar, Beşiktaş'ın sahada beraberliği önemsemesinin de etkisi vardı muhakkak" dedi. hakkında onlarca iddia, delil, dosya, tape ve bilumum açılmış davalar bulunan bir klubün futbol takımın başındaki bir adam böyle söylüyorsa vay Türk futbolunun ve Fenerbahçenin haline bugüne kadar bu süreç başladığından beri tek bir kere yorum yazdım, onun haricinde hiç ağzımı açmadım, çünkü benim Fenerbahçeye ezeli bir rakip ve dost olarak saygım ve desteğim sonsuzdur amma ve lakin, bu tarz boş söylemlerle , fakir edebiyatı yaparak, sürecin başından beri " çok yıprandık, çok yırtıldık, biz günahsızız, bizi kimse sevmiyor " tarzı göz yaşları ile sürekli bir ajistasyon içerisinde kamuoyunun sempatasini kazanmaya çalışan ve bunu yaparken de ortamı geren, tahrik edici söylemler kullanan, kendisini bardaktan çıkmış kaşığın ucundaki süt damlası kadar saf ve temiz göstermeye çalışan adamlara bir çift lafım var ; aygut dilmen efendi, sen geçen sezon başlarında " trabzonun penaltıları incelensin " derken sezon sonunda senin maçların incelenince neden isyan ettin ? sen aygut dilmen efendi , çok değil bir kaç hafta önce kadıköyde 2-0 önde iken geri çekilen, beraberliğe yatan takımını neden eleştirmedin , neden çıkıp demedin ki anormal derecede korktuk ve beraberliğe yattık ? sen aygut dilmen efendi daha geçen hafta arenada bırak beraberliği 1-0 lık mağlubiyeti bile kabullenmiş oynayan oyuncularına neden laf etmedin ? sen aygut dilmen efendi, bunca olaydan sonra hala neyin peşindesin ki bu tarz açıklamalar yapıyorsun ? beşiktaş maçı mı satmış ? teşvik mi almış ? yüreğin varsa, yetiyorsa, çık erkek gibi iddia et " beşiktaş teşvik almış " de yok eğer yemiyorsa, çıkıp öyle aynalı iğneli dikişli nakışlı sözlerle erkek futbolu hakkında demeçler verme
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ultrAslan said: said: hakemin semih ve bekiri attı-atmadı diye eleştirilmesi yersiz tamamen yersiz zaten saha disinda olan olaylardi bunlar mac baslamamisti hatta said: lakin önemli olan spesifik kararları değil , maça otoritesini yansıtamaması , kontrolu elinden kaçırması , orantısız kararlar vermesi oyunun bu kadar sert bi hale gelmesine neden olan şeydi ztn orantisiz kararlar verdigini kabul etmis olman güzel tabi semihin kendini yere attigi pozisyonda penalti vermeliydi demiyorsan :) said: Ağırlığını koyup sağlıklı yönetse 15 dakka maçı , oyuncular babalarının çiftliği gibi disiplinsiz davranamazlardı. hangi fener macinda bunu görmedik? emre her macta yapabilecegi bütün pisligi yapabiliyor hakeme etmedigi itirazlar kalmiyor volkan zaten kahvehanede mac izlermis gibi saga sola küfürler savuruyor said: Edu - volkan pozisyonunda kaçırdı ipi elinden bekir kıristiyan sarı kartı hak etti,bekir kesin , ama bence edu kırmızıyla atılmalıydı . benim yorumum tabi tüm tecrübem fm ve pes üzerine kurulu siz kabul etmeyebilirsiniz, ama her halükarda o pozisyonun bitiminde kimse kart görmeyince maç bu hale geldi. orada edu kirmizi görmeliydi diyorsan ac biraz baska maclar izle her macta olabilecek bir durum bu ama bir oyuncunun orada gelip diger oyuncuya dayilanmasi anca fener macinda görülür said: maç 1-1 ken bjk bi ara top cevirip rüştüye fln dönüyordu,zamana oynuyorlardı,sanki beraberlik onlar için çok iyi bir skor gibi , o komiğime gitti . bjk bu sene zaten kötü bir takim bunu yapmalari cok normal kimse gelip bjk süper bir takim demesin zaten sadece pes ve fm bilgisi ile burada konusulanlari nasil iyi veya kötü diye degerlendirebiliyorsun? bukadar da demogoji yapma ya bu nedir arkadas kendini hakli cikarcam diye ottan cevaplar vermek? volkana yapilan haraket nasil her macta oolabilcek lan aahaha. hakkaten bienvenu muslera ya yapsa ole bisey baskaniniz bile cikip kameralar onunde aglar. bize yapilinca anca her mac olabilcek bisey dersiniz.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 MAçı izlemedim o yüzden onun hakkı bunun hakkı diyemiyorum. FByi tebrik ederim kendi açılarından (eksiklerinden dolayı) Zorlu bir maçtı ama geçmesini bildiler.
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 BU RESME İYİ BAK AYGUT DİLMEN EFENDİ
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Kadrolar gelmiyor adamcegize, isyani ona Aykut'un. :( http://www.itusozluk.com/image/omer-guvenc_291702.jpg
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 masq bence anti fb botu ama burda algoritması biraz şaşırdı kit abi şike topiği diğer tarafta , orda yeterince post kasmıon mu bu konuyla alakalı
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Di mi cevap verab veremeyince komikli sakali takil. Sen kimin fake'isin acaba ahaha. =)
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 edunun pozisyonu acın yavaş yavaş izleyin, adam kayıyor ve topa vuruyor sonra volkana giriyor. 2 si de birbirine kayarak gelen 2 adam var ortada, biri ayagını uzatmıs topa vurmus akabinde ayagını çekmeyip carpısmıslar. bu pozisyona kırmızı kart anca fener lehineyken olurdu o bile olmadı.
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Masquerade said: Di mi cevap verab veremeyince komikli sakali takil. Sen kimin fake'isin acaba ahaha. =) yav senin her fb postuna bir fb li olduğum halde cevap verecek enerjiyi ve zamanı bulamam cidden maç hakkında yazıp çizeceğin bişi varsa denerim cevap vermeyi , yoksa trollcülük oyununa beni niye ortak ediyorsun ? fake değilim harbici delikanlıyım.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Beşiktaşın Galatasaray için oynadığı iması hiç yakışmamış aykut gibi bir adama.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahaha yine ağlamalar zırlamalar.. beşiktaşın bariz 2 kırmızısı var 1 tane penaltı var verilmeyen hala hakem de hakem..yok semihi atmamış fln..aykut oynatmıyverir semihi gelicek maç nolcak sanki adam ilk 11 her maç sfsd
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 niye trollere prim veriyosunuz yahu. birakin takilsinlar as always :)
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hakliyim said: Edu - volkan pozisyonunda kaçırdı ipi elinden bekir kıristiyan sarı kartı hak etti,bekir kesin , ama bence edu kırmızıyla atılmalıydı . benim yorumum tabi tüm tecrübem fm ve pes üzerine kurulu siz kabul etmeyebilirsiniz, ama her halükarda o pozisyonun bitiminde kimse kart görmeyince maç bu hale geldi. Edu-Volkan pozisyonunnda Edu'ya degil kırmızı,sarı bile cıkması haksızlık.Adam golu dusunuyor kaleciyi sakatlamayı degil. Ayrıca bu ne demek allah askına tüm tecrübem fm ve pes üzerine kurulu siz kabul etmeyebilirsiniz asfasfsafasfas
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 futbol bilgin kadar espri anlayışını sorgulatıyorsun. hepimiz maç izliyoruz , fm oynuyoruz , pes oynuyoruz , daha fazla tecrübesi olan ztn varsa çıksın aydınlatsın bizi
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 adam fm ve pes grafiklerine göre edu kırmızı görmeli demiş
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 abi ya kırmızı vericeksin ya hiç vermiceksin sarı saçmalık orda..bilerek yaptığını düşünmüyorum ben..ama golü düşünmek vs değil kaleciyi sakınıcak ne olursa olsun kalecinin dokunulmazlığı vardır..
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 öyle çok sık girip bakamıyorum ama arada gördüklerime bakacak olursak, play-off sisteminin Fenerbahçe için getirildiğini sananlar var. çoğomik :) Yavaş yavaş avuç içleri terlemeye başladı sanırım Galatasaray'lılarda. Kıyamam :)
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 SNA1L said: abi ya kırmızı vericeksin ya hiç vermiceksin sarı saçmalık orda..bilerek yaptığını düşünmüyorum ben..ama golü düşünmek vs değil kaleciyi sakınıcak ne olursa olsun kalecinin dokunulmazlığı vardır.. 2side birbirini sakınmalı, 2 side kontrolsüz geliyor. mesela nouma taffarelin omzunu kırmıştı, yine 2si de topa atlıyor 2si de kaçmıyor ve çarpışıyorlar.(tabi nouma insan değil uçarak geliyor)
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 fizban said: ultraaslan nickli birinden çok birşey bkelemiyorum, keza dün akşam uA'nın çeşitli gruplarının volkan'ın ölmesini, beter olmasını dilediğini, dün yere kendini attığını ve rol yaptığını falan gördüm de, yine de göstereyim, belki bir insana az biraz objektivite katarım diye diyorum. 2 sayfa önce semih'in pozisyonunun penaltı olduğu linki paylaştım. aç bak. hala penaltı yok diyorsan umutsuz vakasın zaten. biri analitik düsünme yetisini gelistirmis biri kendi icinde farkli umutlar ile yasiyor baskasina umutsuz demekten kendini alamiyor sonra birde 10 sene önce alinmis bir nick icin beni ultraslan nin basina koyup volkani benimde öldürmek isteyebilecegimi iddia ediyor kac senedir su foruma üyeyim ilk defa bir mac sonrasi gelip yorum yaptim gecen gs macindan sonra bile yorumum yok madem playoff diye birsey gelmis ben zevk almak istiyorum izledigim maclardan ama su ana kadar 1 tane güzel mac olmadi benim sözünü ettigim semih pozisyonu bu dk 1:14 http://www.youtube.com/watch?v=lcV0UqV97GM senin paylastigini bulamadim ama sen buna penalti demiyorsundur insallah :) geyik icin bundan söz etmistim
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 penaltı menaltı bilmiyorumda ilk fb - trabzon fb - gs gs - trabzon oyun olarak izlemesi o kadar kötü değildi yauv ama playoff her türlü garabe.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ultraaslan, aç izle: [www.yildiz.tv] 22:46:40 civarını izle. eğer hala penaltı yok diyorsan sana bundan sonraki cevaplarım şu şekilde olacak: :X( :X( :X( :X( :X( :X( :X( :X( :X(
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Volkan'ın bacak göründüğü gibi değilmiş, İnönü'deki maçta oynaması imkansızmış
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Derbiyi izleyen bir Galatasaray taraftari daha kalp krizi gecirip olmus. Allah rahmet eylesinde eh be arkadas bu kadar da stres yapilir mi. Hele bi de kendi takiminin maci degil, ne sehittir ne gazi olmus garibim. Haber
Öne çıkan mesajlar