Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 3.Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 29.04.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Zegna said:

tehlikenin farkındamısınız #galarasyon

9 puan attığımız ligde 1 gecede 5 puanımızın silindiği ve hadi 6 maç daha oynayın denen bir ortamda ve bu ortamı yaratan adamlardan birinin koyu fenerli diğerinin beşiktaşlı olması gibi gerçekler ortada iken bu argümanın çok iyimiş. güle güle kullan karde$.

ahahah duyanda playoffu lig bitince cikardilar zanneder

siz bu kafayla devam edin, yarin lig 20 takimli falan olursa yine 34. haftada sampiyonduk biz dersiniz
Mesaj tarihi:
Zegna said:

abicim kadıkoyde son macta FB yi yeniyorsan zaten sampiyonlugu haketmissin demektir.

ha ama fener 6 da 6 yapıp sampiyon olursa kimsenin de laf etmeye yüzü olmaz sanırım..

gerci piliyif ühühüh diyenler olur kesin.

6 mac olsun lan o zaman ligin tamami sdfa.

6 bile cok aslinda, gs fb bo7 yapsin, gerisi oynamasa da olur.

lafa bak, 6 cok 7 az mi, hiyar. toplam mac sayisina gore seyettim.
Mesaj tarihi:
Bu sistem kim için çıkarıldı? FB ve BJK eksi puan alırsa diye değil mi. Yarıştan kopmasınlar diye değil mi. Seneye olacak mı. Muhtemelen hayır.
Playoff'un sıkıntısı ligde açtığın fark arttıkça aldığın ceza da o kadar artıyor, o kadar maçın sayılmıyor. E ligi rahat önde bitiren takıma ceza, ikinciye şans veriyorsun. FB 9 puan önde bitirseydi yine haksızlık olurdu yani. Her türlü haksızlık. Gs'ye özel mi değil. Ama genel olarak. Ha şampiyon olacak mıyız. Hak ediyor muyuz? Sonuna kadar. Bence FT ve futbolcular gayet rahat. İyi oynadıklarını biliyorlar. Korksaydık 1-1'e yatardık Arena'da garantilemek için. Heyecan getirdik şimdi:)..
Ama bu takım Kadıköy'de de topunu oynar takır takır ona hiç şüphe yok. Ha nolur onu bilemem.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Bu sistem kim için çıkarıldı? FB ve BJK eksi puan alırsa diye değil mi. Yarıştan kopmasınlar diye değil mi.

hayir lig tv istedigi, ek gelir saglamak icin acildi
Mesaj tarihi:
Onun temelinde FB'nin ve BJK'nin olası eksi puan alması durumundaki LigTV gelir düşüşü var. Çünkü kimse baştan izlemeyecekti. Yoksa Fenerliler izlemedi gibi bir durum olduğunu sanmıyorum bu sene, eminim maçlar yine izlenmiştir..
Mesaj tarihi:
Zegna said:

abicim kadıkoyde son macta FB yi yeniyorsan zaten sampiyonlugu haketmissin demektir.

sen ligi 9 puan farkla bitirmis takima degilde fb i kadiköyde yenen takima mi sampiyon diyebiliyorsun?

son 2 fener macinda siz fenerlilerin göremedigi hakem faktörünü biraz mantikli izleseniz göreceksiniz

bugün bjk macini semih ve bekir (kirmizi) kart görmeden bitirdiyse
galatasaray macinda atlanan kirmizi kartlar olduysa fenerin cok iyi oldugundan olmadi
su fenerli oyuncularin dokunulmazligi oldugunu anlamak icin bilim adami olmaya gerek yok

cok iyi bir takim olsaydi fener ligte o kadar puan geriye düsmezdi
ayrica playoff gazi heyecani dediginiz seyi son gs macinda gösterirdi
bir tane korner bile kullanamadiklari bir mac oldu
bugün su macta maci beraber izledigimiz fenerliler bile saskin bir sekilde izledi bu nasil mac yönetmek diye (arada mantikli düsünen fbliler cikmiyor degil)

bu arada semih'in pozisyonunda penalti ve kirmizi verilmedi cok sasirdim hani su ayagi bosa kactiginda

birde fenerlilerin aradaki puan farkini 2e indirip ortada sampiyon edalarinda dolanmalari ve playoff tabiki olmali hatta hep olmaliydi havalarinda etrafta konusmalari priceless

sahaya taraftarda indi bakalim fener ne ceza alacak
hep beraber görecegiz bunu
Mesaj tarihi:
abi gsliler ne nefret saçmış

pileyof hakkında konuşmanın bi anlamı yok , ne fb ne gs için çıkarıldı bu pileyof saçmalığı i geçen yıl trabzonlular çok ağladı diye geldi bu sistem , geldiği günden beride sakattı .

yok fb'li bjk'li federasyon başkanı koymuş bazılarına , yahu haluk ulusoy kongre üyesiydi gs'nin , 7 kere şampiyon oldunuz onun döneminde , bu salak maaydınlar iyiki fb liymiş ne işimize yaradı be :D

yok hakem yok şey

doğru düzgün futbol hakkında konuşan , mantıklı konuşan insanlar istiyorum ya

r/soccer 'a akıyorum ama ordada TSL'yi takan yok tabi.

çoğunuz okumuş etmiş adamlarsınız artık okul servisi seviyesinde futbol konuşmaktan ötesine varın biraz

hakemde hakem
yok federasyon başkanı bjkli

ki ben bunları yazıyorum adamın niki ultra aslan ohoooo
Mesaj tarihi:
sen bugün oynanan mactan zevk aldiysan haklisin
bugün su macta semih kart görmedi ve bu dogruydu diyorsan haklisin
iddiasiz bir takim karsisinda süper oynadik hakettik diyorsan haklisin
iki tarafinda boktan oynadigini düsünmüyorsan da haklisin
playoff sadece ts agladi diye geldi diyorsan da haklisin
okul seviyesinde futbol konusmaktan öteye gittigini su mesajinla göstermedigine inaniyorsan da haklisin
hakemin gösterdigi bütün kartlarda hakliydi diyorsan da haklisin
hakemin arada atladigi ve ayni pozisyon icin bjk oyuncularina kart gösterdigi pozisyonlar dogruydu diyorsan haklisin
mac sonrasi acip ridvan dinleyip gaza gelip burada pro yorum yaptigini düsünüyorsan da haklisin
evet nickim ultrAslan bu konuda tamamen haklisin
Mesaj tarihi:
hakemin semih ve bekiri attı-atmadı diye eleştirilmesi yersiz

hakem 2. dakkadan itibaren zaten maçın stresini kaldıramayacağını gösterdi . 90 dakka boyunca verdiği her karar inanılmaz bir panik içersinde verilmiş kararlardı .

teker teker pozisyonları inceleyip markus menkçilik oynarsak fb'nin de aleyhine dengesiz kararları var bjk'nin de .

lakin önemli olan spesifik kararları değil , maça otoritesini yansıtamaması , kontrolu elinden kaçırması , orantısız kararlar vermesi oyunun bu kadar sert bi hale gelmesine neden olan şeydi ztn.

Ağırlığını koyup sağlıklı yönetse 15 dakka maçı , oyuncular babalarının çiftliği gibi disiplinsiz davranamazlardı.

Edu - volkan pozisyonunda kaçırdı ipi elinden
bekir kıristiyan sarı kartı hak etti,bekir kesin , ama bence edu kırmızıyla atılmalıydı . benim yorumum tabi tüm tecrübem fm ve pes üzerine kurulu siz kabul etmeyebilirsiniz, ama her halükarda o pozisyonun bitiminde kimse kart görmeyince maç bu hale geldi.

maç 1-1 ken bjk bi ara top cevirip rüştüye fln dönüyordu,zamana oynuyorlardı,sanki beraberlik onlar için çok iyi bir skor gibi , o komiğime gitti .

bide sölemek istediğim

bienvenüyü eleştirmeyin , iyi oynadı bu akşamda
diada istekliydi , bide biraz daha yetenekli olsa öf
Mesaj tarihi:
said:
hakemin semih ve bekiri attı-atmadı diye eleştirilmesi yersiz

tamamen yersiz zaten saha disinda olan olaylardi bunlar mac baslamamisti hatta

said:
lakin önemli olan spesifik kararları değil , maça otoritesini yansıtamaması , kontrolu elinden kaçırması , orantısız kararlar vermesi oyunun bu kadar sert bi hale gelmesine neden olan şeydi ztn

orantisiz kararlar verdigini kabul etmis olman güzel
tabi semihin kendini yere attigi pozisyonda penalti vermeliydi demiyorsan :)

said:
Ağırlığını koyup sağlıklı yönetse 15 dakka maçı , oyuncular babalarının çiftliği gibi disiplinsiz davranamazlardı.

hangi fener macinda bunu görmedik? emre her macta yapabilecegi bütün pisligi yapabiliyor hakeme etmedigi itirazlar kalmiyor
volkan zaten kahvehanede mac izlermis gibi saga sola küfürler savuruyor

said:
Edu - volkan pozisyonunda kaçırdı ipi elinden
bekir kıristiyan sarı kartı hak etti,bekir kesin , ama bence edu kırmızıyla atılmalıydı . benim yorumum tabi tüm tecrübem fm ve pes üzerine kurulu siz kabul etmeyebilirsiniz, ama her halükarda o pozisyonun bitiminde kimse kart görmeyince maç bu hale geldi.

orada edu kirmizi görmeliydi diyorsan
ac biraz baska maclar izle
her macta olabilecek bir durum bu
ama bir oyuncunun orada gelip diger oyuncuya dayilanmasi anca fener macinda görülür

said:
maç 1-1 ken bjk bi ara top cevirip rüştüye fln dönüyordu,zamana oynuyorlardı,sanki beraberlik onlar için çok iyi bir skor gibi , o komiğime gitti .

bjk bu sene zaten kötü bir takim
bunu yapmalari cok normal
kimse gelip bjk süper bir takim demesin zaten

sadece pes ve fm bilgisi ile burada konusulanlari nasil iyi veya kötü diye degerlendirebiliyorsun?
Mesaj tarihi:
yahu herşeyi geçtim edunun hareketini normal karsılamayı ben anlamıyorum

o topu volkanın kontrol edeceği besbelli , o kadar orantısız o kadar kontrolsüz kaleciye girildiğini ben pek görmedim
her maç benzeri pozisyonlar olur , üstünden atlarsın kalecinin birşey yaparsın , o şekil girmek nedir ?
edunun ki tam anlamıyla yetoluk örneğidir , musleraya o hareketi yapsa bienvenü , yeri göğü yakarsınız .

sadece pes ve fm değil ,bol bol sudoku fln çözdüm beyin jimnastiği yaptım, analitik düşünme yetimi geliştirdim
bu 3 oyunu sanada öneririm baya işine yarar.
Mesaj tarihi:
yalnız rüştü'ye kadar dönen geri pasa beraberliğe yatma filan demişler dsadass
lan takımın kapasitesi o şu anda. atak yapamıyoruz hahahaah
ayrıca baskı altına girmiş takım pas yapıp rakibin temposunu düşürür, buna berabere yatmak mı denir?
Kontra atak denediler onun K sini bile yapamadık.
  • Yeni Oluştur...