TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 böle kepaze maç olamaz ya, semih kart görmeden maçı bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 BU HAFTADA EZDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 gassaraylılar bebe sokmuş sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Red said: fener bu balla şampiyon olursa gerçekten futbol sevgisi izleme keyfi falan biter bende hiç bişi eskisi gibi olmaz sdfs sende hala var mı futbol sevgisi felan bu saçma ligde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ulan şu sahaya giren çocuk için ceza falan gelmez inş olmadı şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Siz ırkçılıktan bile ceza almıyodunuz nerdeyse tff'ye kalsa, çocuktan mı ceza gelecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bonjo said: Sow-Alex-Emre olmadan kupa maçı yorgunu takımdan bu kadar.Kritik bi virajı daha döndük tebrikler takıma. herhangi bir iddiası olmayan, yarısı odunlardan diğer yarısı kendi kendine takılan başarısız adamlardan kurulu rakip takımın kendi kalesine gol atmasıyla pozisyona girmeden maç kazanan takıma harbiden tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sahaya giren gslıdır :) üstünde forma felanda yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ulan şu sahaya giren çocuk için ceza falan gelmez inş olmadı şimdi ya Para cezası gelir o kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 satmışlar maçı yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 egemene 2.sarı göstermeye yemedi hakem..bu hakeme ragmen kazandık helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bu Semih'i hazmedemedim. Bu hakem maç yönetirken ben bizim takıma kızamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ne boktan bir maç idi BJK atakları bir garip, portekizliler bir garip...Fenerbahçe yine ilginç...Hakem komik. Fail bir derby idi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bonjo said: Sow-Alex-Emre olmadan kupa maçı yorgunu takımdan bu kadar.Kritik bi virajı daha döndük tebrikler takıma. aynen. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sleepingdeath said: gassaraylılar bebe sokmuş sahaya U MAD BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mighty_THoR said: Bonjo said: Sow-Alex-Emre olmadan kupa maçı yorgunu takımdan bu kadar.Kritik bi virajı daha döndük tebrikler takıma. herhangi bir iddiası olmayan, yarısı odunlardan diğer yarısı kendi kendine takılan başarısız adamlardan kurulu rakip takımın kendi kalesine gol atmasıyla pozisyona girmeden maç kazanan takıma harbiden tebrikler Az ağlamayında saygı gösterin 4 maç kaldı 4 ünüde alırsak 2 kupayıda alıyoruz , alırız almayız ayrı ben mücadeleyi tebrik ediyorum.Şu durumda Fenerbahçe yerine baska bir takım olsaydı ne kupada vardı ne playoff a kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 takımın en iyi 3 oyuncusu olmadan kazandık bu leş maçı. oyuncuların inancı arttı eminim ki ama emre alex olmadan ne ts'yi ne bjk'yı yeneriz deplasmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 hangi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 semihin pozisyonu görünce oyundan bile atılması gerekirken kart bile görmüyor cidden rezillik ya,fenerliler hiç mi utanmıyor şu tablodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu halisin neyi var böyle? fena maç değildi fenerbahçeyi tebrik ederim. rüştü??? bu şehri terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 türkiyede futbol sevgisi falan yok ki zaten abi. kazanma sevgisi var. takım sevgisi var. hırs var. ego var. futbol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ben yinede Dia ile Bienvenu'nün zenci olmadıklarına inanıyorum, bildiğin ayakkabı boyası yatıyor bu işin arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 2 takımın futbolcularıda hakemden feyz alıp agresifleşti baktılar yetonun önde gideni bu kadar kart çıktı ama az bile yerinde doğru kartları cıkarsa sertliğe lüzum kalmıyacaktı ztn neyse hakem bi yana fenere atak yapmadan kazandınız deme gafletinde bi mayti tor bulunablir sanırım öyle ahım şahım ezmedik ama fenerbahce daha cok haketti bu maçı şaka maka bala göte şampiyon mu olcaz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 cidden utandım ya, şl yarı final türk hakem 40 metreden diz hareketini gören türk hakem, şurda semihin ünüm ünüm boğaz sıkıp kart göstermeyen türk hakem. cidden yazık türkiye adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ren said: türkiyede futbol sevgisi falan yok ki zaten abi. kazanma sevgisi var. takım sevgisi var. hırs var. ego var. futbol yok. Aynen kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar