reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 - cetin abi??!! - $$tt sadece cetin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 aquila said: o degilde, iki cinlinin bagira bagira kavga etmesini dusundum de, orda olsam heralde ben de kendi testislerimi sikarak intihar ederdim. ben hergün ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 İstiklal marşını tersten okuyabilen ulusalcı, sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 testisçi hoca fenaymış. niye kimse şikayet etmemiş onu anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100809130525AAbsfV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 wastyrx said: Çocuğu var biliyorum çetin abinin problem yok yani ^_^ şu doğruysa çocuğa üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 cetoritto said: Az önce ben de okudum bu haberi. Çok feci yahu. Yalnız zamanında bizim okulun basketbol koçunun da ceza yönetmiydi bu yumurta sıkma yöntemi. geçmiş olsun cetoritto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Supradyn said: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100809130525AAbsfV8 Ahahahah Çetin abi olayı abartmıştır bence hoca mucuk yapa yapa kovalıyodur tipleri. o hareket bile insanın iki büklüm olmasına yetiyo hheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 her ne kadar farklılıklar sebebiyle birbirimizi bazen kırsak dahi, önemli olaylarda, hastalıkta, üzücü gelişmelerde birbirine kenetlenen, sağlam bir duruş sergileyebilen, güçlü bir topluluğuz. işte bu yüzden duyarlı kullanıcılarımızla gurur duyuyoruz.. sonuçta olay tatlıya bağlanmış ama bak yüce rabbim korumuş. bir çinli gibi ölmek yerine uzun bir yaşam bahşedilmiş, ha belki nba hayalleri suya düşmüş ama yine de çinli gibi ölmekten iyidir. öyle değil mi? duyarlı pati, güçlü patidir arkadaşlar. di said: cetoritto said: Az önce ben de okudum bu haberi. Çok feci yahu. Yalnız zamanında bizim okulun basketbol koçunun da ceza yönetmiydi bu yumurta sıkma yöntemi. Gecmis olsun. Kalici hasar yoktur insallah ? Red said: cetoritto said: Az önce ben de okudum bu haberi. Çok feci yahu. Yalnız zamanında bizim okulun basketbol koçunun da ceza yönetmiydi bu yumurta sıkma yöntemi. geçmiş olsun Suark said: geçmiş olsun çetin ağabey kavurma said: aynen ya geçmiş olsun çetin abi Bone said: cetinabinin yazdığını gördüm de, valla geçmiş olsun Mortis said: çetin abi geçmiş olsun aquila said: cetin abi, cok uzuldum, gecmis olsun. sikayet icin hala gec degil, baska canlar yanmasin. Sufi said: yalnız sıkma bahanesiyle takım taklavat avuçlamaya meraklı öğretmen konsepti de fena değilmiş Marty said: ceza vermeye cok hevesli miydi onu ogrenmek lazim soz sende cetin abi kavurma said: çetin abi bu olaydan sonra odasına kapandı gençliği sadece kitap okumak ve siyaset haberlerini takip etmekle geçti. diğer arkadaşları gibi dışarıda sokak basketbolu oynayamadı çünkü biliyordu, sokaklar çılgın koçlarla doluydu. senko said: cetoritto said: Az önce ben de okudum bu haberi. Çok feci yahu. Yalnız zamanında bizim okulun basketbol koçunun da ceza yönetmiydi bu yumurta sıkma yöntemi. geçmiş olsun cetoritto Ardeth said: Çetin abi olayı abartmıştır bence hoca mucuk yapa yapa kovalıyodur tipleri. o hareket bile insanın iki büklüm olmasına yetiyo hheheh yeniden büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 benim son mesajımı niye alıntılamadın lan bence mantıklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 peki sinacım.. sen de duyarlısın biliyorum. şimdi editledim. lakin... öncelikle bu gibi acıların bir daha yaşanmaması için her 27nisan'ı acıları unutturmayalım günü olarak anmamızı talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ya allah müstehakınızı versin. algıda seçicilik dedikleri bu olsa gerek. yahu adam benim yumurtaları avuçladı,sıktı demedim ki, bizim okulun basketbol koçunun da cezalandırma yöntemiydi bu yumurta sıkma yöntemi yazdım yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 üzülme cetorittocuk... dostlar arasındasın. hepsi geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 And the OSCAR goes tooooooooooo..... kavurma said: çetin abi bu olaydan sonra odasına kapandı gençliği sadece kitap okumak ve siyaset haberlerini takip etmekle geçti. diğer arkadaşları gibi dışarıda sokak basketbolu oynayamadı çünkü biliyordu, sokaklar çılgın koçlarla doluydu. :)-D LALE'yi de sana verdim.... SeaGle said: İstiklal marşını tersten okuyabilen ulusalcı, sinemalarda. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bebek katili aponunda baş parmaklarını bağlamışlardı testislerini sıkmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Brutality ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar