deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Hayatımda ilk kez ne yapacağıma dair hiç fikrim olmayan bir ales sorusuyla karşılaştım. Yazıyorum; Bir işyeinde kadrolu, sözleşmeli ve geçici personel çalışmaktadır. Kadrolu olmayan personel sayısı 38, sözleşmeli olmayan personel sayısı 49, geçici olmayan personel sayısı 53'tür. Bu işyerinde çalışan toplam personel sayısı kaçtır? Sıkıntı şu ki, muhtemelen kadrolu, sözleşmeli ve geçici personel nedir biliyor olmamızı beklemiş bu soruyu soran amca ama benim aralarındaki ilişki hakkında hiç bir fikrim yok bu çalışma şekillerinin. O yüzden kesişimlerini falan bulduramadım. Çözüm ya da daha iyisi sorunun nasıl çözülebileceğine dair ipucu lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 geçici olmayan kadrolu işte diğerleri geçici ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 3 gruba a b c diye isim ver ve verdiği bağlantıları matematiksel olarak ifade et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 çok bodoslama girip 70 diyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 toplayıp 2 ye boluyosun. kadrolu olmayan=sozlesmeli+gecici sozlesmeli olmayan=kadrolu+gecici gecici olmayan=sozlesmeli+kadrolu senden oyle bir bilgi beklemiyor. sana kesisimleri var demedigi surece kesisimleri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Kadrolu olmayan = sözleşmeli ve geçici Sözleşmeli olmayan = kadrolu ve geçici Geçici olmayan = kadrolu ve sözleşmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Hepsini topla 2 ye böl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ales ne zaman bu arada ben de kaydoldum tekrar ne zaman oldugunu bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ahaha basit küme sorusu teknik terimlerle nasıl zorlaştırılır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 özlemişim ya b+c=38 a+c=49 a+b=53 2a+2b+2c=140 2(a+b+c)=140 a+b+c= 140/2 a+b+c=70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 gerçek hayattan bir küme sorusuyla mı karşılaşıyoruz yani? müşteri bu ayırım için algoritma mı yazmanızı istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Pff kolaymış cidden ben çalışma şekillerinin ilişkileri var da ben bilmiyorum diye düşünüyordum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 screwy said: ales ne zaman bu arada ben de kaydoldum tekrar ne zaman oldugunu bilmiyorum sdf 13 Mayıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ne kadar basarili bir soru yalniz her egitimcinin ogrencilerine boyle bilgiyi teknik araclarla kullanarak sonuca ulastircak sorular sorarak oblari degerlendirmesini dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar