Krology Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Umarım yanlış yere falan açmamışımdır konuyu her neyse,hatasız anlatmaya çalışacağım derdimi. Yürümekte garip bir zorluk yaşıyorum sanki yürürken yere ben değilde titan basıyor.Hem adımlarım garibime gidiyor hemde biraz seğrik gibi,koşarken bu sorun daha çok ortaya çıkıyor başkaları tarafından farkedilebiliyor. Aynı sorunu yaşamış olanlar vardır belki diyerekten açtım konuyu,waiting for answers... P.S: Doktora falan git demeyin kısaca o kadar gittim anca 1 yıllık sportif etkinlik raporu alabildim,pek bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Çok mu oturuyorsun gün içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 NeoStyle said: Çok mu oturuyorsun gün içinde? Dışarıya çıkmayı sevmiyorum pek Bilgisayar,Resim,Kitap bunlar benim için öncelikli yani cevabım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 düz tabanlıkmı var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 e tamam normaldir o zaman bide kilolusundur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 düz taban olsa ağrı yapar zaten normal ayakkabıda fazla oturmaktan da olabilir doktora görün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 En azından evde açma germe hareketleri falan yap, aşırı hareketsiz kaldıkça kalça eklemlerin kireçlenebilir,kalça ve bacak kasların zayıf düşebilir hatta kısalma bile oluyor.. her neyse en azından biraz egzersiz yap. adım atışlarım titan gibi demişsin,sanırım yere sert vurarak ve basarak atıyorsun.. kaslarda zayıflık/kısalma olayı daha mantıklı gibi.. ama sen yine de bi ortopediste görün Ankilozan Spondilit başlangıcı falan olabilir, onda da insanın yürüme şekli bi anda garipleşebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Red said: e tamam normaldir o zaman bide kilolusundur muhtemelen kilo dendi damladım.ama malesef kilolu değilim Herkese teşekkürler görüşlerinizi dikkate alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Damarlarına baktır.Bir check up yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 piskolojiktir bence sen dikkat etmezken aklım meşgülkende asynı şekilde yamuk mu yürüyosun? sırf yamuk yiriyomuyum aceba? diye düşünürken kasılıyosunda ondan mı oluyor? etrafında birine sor olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Cok cok hızlı bi sekilde norolojiye gitmeni öneririm iyi bir hastanedeki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 narin at adımlarını adeta bir kelebek edasındaki balerin gibi. kızıl ordu geçit törenindeki gibi yürüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bana doğru kız gelince yürümeyi unutuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 sen japon japon mesaj atmayı geç de ttnet niye göçtü dün gece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 olur öyle arada kaç yıldır çalışan sistem bi kere göçmüş, fazla mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar