Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yürümekte zorlanacak durum(ayaklarla ilgili bir problem sanırım)

Krology

Öne çıkan mesajlar

Umarım yanlış yere falan açmamışımdır konuyu her neyse,hatasız anlatmaya çalışacağım derdimi.

Yürümekte garip bir zorluk yaşıyorum sanki yürürken yere ben değilde titan basıyor.Hem adımlarım garibime gidiyor hemde biraz seğrik gibi,koşarken bu sorun daha çok ortaya çıkıyor başkaları tarafından farkedilebiliyor.

Aynı sorunu yaşamış olanlar vardır belki diyerekten açtım konuyu,waiting for answers...

P.S: Doktora falan git demeyin kısaca o kadar gittim anca 1 yıllık sportif etkinlik raporu alabildim,pek bir işe yaramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

En azından evde açma germe hareketleri falan yap, aşırı hareketsiz kaldıkça kalça eklemlerin kireçlenebilir,kalça ve bacak kasların zayıf düşebilir hatta kısalma bile oluyor.. her neyse en azından biraz egzersiz yap.

adım atışlarım titan gibi demişsin,sanırım yere sert vurarak ve basarak atıyorsun.. kaslarda zayıflık/kısalma olayı daha mantıklı gibi.. ama sen yine de bi ortopediste görün

Ankilozan Spondilit başlangıcı falan olabilir, onda da insanın yürüme şekli bi anda garipleşebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...