Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delirten goz segirmesi

di

Öne çıkan mesajlar

idilik said:

idilik said:

hemen hemen 1 yıl süreyle sık sık ve zaman zaman çok şiddetli bir biçimde gözü seğiren arkadaşım vardı. bir doktor, büyük olasılıkla magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi. solgar magnezyum tabletlernden 1 kutu bitirdiğinden beri (yaklaşık 2 yıl) hiçbir sorun yaşamıyor. hatta ilk tableti aldıktan sonra seğirmenin dikkate değer bir şekilde azaldığını söylemişti.

şu arkadaş, eğer mg eksikliği ise soda içmenin de çok işe yaradığını söylüyor.

Selam,

Su olayi biraz arastirdim. Magnezyum eksikligi genel olarak kas kontrolunde sorunlara sebep oluyor. Elin kolun titremesi, kaslarin segirmesi vesaire. Sinirsel etkenlerin onune gecmiyor. Arkadasindaki buydu sanirim.

Soda eksik minerallerin tamamlanmasinda baya baya etkili bir arac ve hakkatten soda tukettigim donemde boyle bir sorun oldugunu hatirlamiyorum. Sehrin obur ucuna gidebilirsem bolca soda alip doneyim zira gavurlarin soda niye niyetine sattigi sey sparkling water dedikleri nane, o da icine CO2 basilmis su. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Abi benim tansiyon gayet ilginc. Senelerdir 7 kusure 12 kusur. Ne dusuyor ne ickiyor.

Normalden azicik yuksek sanirim ama genel olarak kan sayimim da yuksek diger insanlara gore. Genelde 14K civarindayken bende 16K civarinda. Baya baya normal yani.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

pc den degil bence uykusuzluktan,

banada oluyodu, hatta el basparmagim bile seyiriyodu,

b12 vitamini al, onlarin kapsulleri oluyo, cak gunde 2-3 tane.. 1-2 gunde gorceksin iyilesecek

ama bu sadece yama olacak, haftasonu danalar gibi uyu bole
10-12 saat kadar falan, o zaman sinir sistemi kendine res atiyo merinos hali gibi yumusacik oluyosun

di said:

B vitamini + magnezyum ile (hangisindendir bilmem artik) baya baya gecti olay.

Son zamanlarda sac diplerimdeki inanilmaz agri/aciyi da ekleyince dert B vitamini eksikligiymis gibi gorundu.

Benzer dertten muzdarip olan varsa deneyebilir.

bisey degil di!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...