Cd- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Merhaba, Anadolu yakasında Göztepe civarında bildiğiniz ya da gittiğiniz iyi bi spor salonu var mı? Minibüs caddesi üzerinde felan olursa daha kolay olur benim için gidip gelmek. Duşları vs. temiz ve eğitmenleri iyi olan bi yerler.. Geçen arkadaşla my club'a gittim misafir olarak baya hoşuma gitti ama bana verdikleri fiyat arkadaşın geçen sene üye olduğu fiyatın iki katı; 1 yıllık üyelik için 3000+ bi' fiyat söylediler. O yüzden hem yakınlarda hem de daha ucuz bi yerler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 benzinciden içeriye girince. trenyolunu geçtikten sonra solda bi yer vardı. adını hatırlamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Marmara Üni'den sonraki opet'i kastediyosan benim evi tarif ediyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Yok Istasyon Caddesi'ndeki Balance Club'i soyluyor. McDonalds'a varmadan hemen once orasi. En yakin ve adam akilli yer orasi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 biraz daha ilerde sahraıcedditin orda meridyen var orası da fena değildir küçükdür ama temizdir ve ekipmanlar falna da yeterli, parası da uygundu ama seneler önce gittim şimdi nedir durumu bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Balance Club'ın sitesini buldum güzele benziyo yeri de baya iyi benim için. Meridyen şu mu: http://www.aktifpozitif.com/Profil/The-Meridyen-Fitness-Club-42 buysa uzak kalıyo bana baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 balance iyi bikere gittim. KIZ DA VAR HEM.bide efe diye bi eleman var orda biliyo işi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 minibüsle 2 dk daha giderim diyosan kazasker tunç fitness. BEKLERİZ AZLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Fitness form club var sahrayı cedid'in orada hemen. Akbank'ın arkasında kalıyor. Minibüs yolundan caddeye giden (Daha doğrusu gelen) yol üzerinde ama minibüs yolunda da gözüküyor kocaman tabelası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 çok kokuyo akşamları yer olmuyo diyenler duydum ora için. world gym var onun 20 metre sağı kadıköy tarafı. girişte duran bağyan da hell yeah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şu balance'a yazılayım diyorum, ne kadar buranın aylığı bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 2012de yazmşım en son dgdf. çoğu salon aylık yapmıyo artık gdip konuşman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 evet duydum onu da 1 ay zamanım var sonra taşınıyorum :) neyse arayayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 nereye taşınıyosun sen bebişlerin bebişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Up. Var mı guncel bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar