Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Calflarım ağrıyor!

photographer

Öne çıkan mesajlar

Voltaren baya kuvvetli ve recetesiz bir agri kesici fakat jel tipi bir sey tercih etsen daha iyi.

O hareketi yapinca hamlamaktan cok kaslarin cekilmistir diye tahmin ediyorum. Normal yuruyememen. Zorlamadan sicak tut bir de eczacidan bir jel isteyiver.

Prospektusu iyicene okumayi ihmal etme.

Bu arada sadece ayagini kendine dogru cekince degil de genel bir aci varsa doktora gorun. Kendini sakatlayip kas gevsetici almak daha fena.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi acıdır o ya tatlı tatlı hafif kaşınıyor hissi :)
2. gün daha da kasılmış ve yırtılacak gibi hissedeceksin büyük ihtimalle, hiç kalflarla ugraşmıyorum diye gaza gelip 45x2 40x2 yapmıştım geçenlerde, anlattıgın gibi o gün ve ertesi gün akşama kadar bişeyim yoktu.. ama sonrası malum.
eve gidince ılık suyla falan ovalayarak masaj yap azalır biraz
MUSCORİL kullanabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de "seviyorum, tatlı ağrı" falan diyodum ama onun da çeşitleri var. En fecisi ağırlıksız walking lunges yaptığımda olmuştu. Antrenör "ağırlıksız, yapabildiğin kadar hızlı 400m walking lunges yapcaksın" dediydi. Hareket şu videoda adamın 7. saniyeden sonra yaptığı hareket: http://vimeo.com/4272332

Ben dedim "Ağırlıksız mı? 400m bişey değil 5 dakkada biter". İlk bilmem kaç metreyi aralıksız 50 adımda gittim. Sonra 20, 10 vs derken aralıksız 5 yapabilmeye başladım. Sonra dinlene dinlene 5'er 5'er gittiğimi ve 25 dakkada bitirdiğimi hatırlıyorum. Mümkün olduğunda az dinlenmiştim. 5 yapabilceğimi hissettiğimde hemen başlamıştım vs. Bunu yaptığımda da ham da değildim. 100 kilo back squat girdiğim zamanlardı.

Sonrası... 8 gün süren ve dinmek bilmeyen kas ağrıları. Öyle böyle değildi. Bacağın ön kısmı (quads) sanki çürümüş gibiydi. Böyle parmakla değdiğimde inliyordum. Yatarken bacaklarımın üstüne yatamamıştım. Yan yatmak bile zor gelmişti. Sırt üstü de yatamadığım için zar zor uyuyabiliyordum geceleri. Hiç de tatlı bir ağrı değildi. Kas ağrısından şikayet ettiğim ve cidden çok acı çektim tek zaman budur. Ben kas ağrısı seviyorum ya da epeydir kas ağrısı çekmiyorum diyenler buyursun denesin: Max hızda 400 metre ağırlıksız walking lunge. =)

Askerde buna eşdeğer komando dansı yaptırıyorlarmış. O da felaket. Ama onu 20-25 dakka max hız yaptırmıyorlar herhalde. O da öldürür adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de baldırımda bir ağrı var, bölgeyi tam tarif edeyim.

sağ bacağımda, dizle ayağın tam ortasında, sağ arka taraf. artık ne oluyorsa orada onu bilemem. 1 ay kadar bir süredir ağrıyo, haftada 1-2 maç yapıyorum sadece, maçtan önce ısınıyorum vs.

ama 1 hafta oynamasam dahi, aniden merdiven çıkarken, yürürken ağrı girebiliyor. maç içinde ısınmışken de ağrıyabiliyor, uyanıp tuvalete giderken de.

şimdi orada ne var ? ne ki o kendi kendine bana sormadan ağrıyıp duran ? kas mı, lif mi, bağ mı, kemik mi, kulak mı nedir bu ?

hadi sevgili paticiklerim, çözün bu sorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...