UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Uzun aralardan Sonra calıntı olmayan sadece kendıne has Scriptleiryle gelecek olan server UoTurk suan Sadece Web Master Arayısları ıcerısındedır .. Staff alımı İcin [email protected] adresine basvuruda bulununuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Çalıntı olmayan scriptler? Sen bana msn'den nebula housing sistemini yollayıpda "işte en iyi scriptlerimden biride bu" diyen redboysan inandırıcı gelmedi fakat zaman içinde kendini geliştirebileceğini gözönünde bulundurursak. Başarılar dilerim umarım kalıcı olursunuz.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hadde beh!! Okadar ağır bir yükü kaldıramazsın, sen tekrardan bi server ismi düşünmeye başla..[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 21 Ekim 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 UO Turk Shard daha önce oynamış oldugumuz bir serverdı ve tadını hala unutamadık o yüzden bizde bu isimle bir serveri bu hafta sonuna kadar test asamasında acmayı dusnuyoruz Orta Dunya Haritası ve ırk sistemiyle.Bu Serverla hic bir alakamız yoktur belirtmek istedim. sitesine burdan ulasabilirsiniz. herkese iyi geceler..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: [Bu mesaj -Medcezir- tarafından 21 Ekim 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bırakın Bu işleri ;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 redboy sen bünyaminmiydin hacker geçinen zavallı bünyamin?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Uo turk çokmu manyak bir sharddı nedir bu heyecan :) açılacaksa açılsın başarılar der geçeriz alala ne var büyütecek gorende sphere'ye karşı bir emülatör çıkartıyorsun sanacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 merhaba başarılar demeden önce şunu belirtmek isterim uo turk daha önceden sphere emületörleriyle açılmış güzel bir sharddı kapandı ne yazıkki belli onun ismini kullanarak server açmak istediğiniz tabiki açabilirsiniz tescillemediğine göre ismi neyse başarılar diyorum ve serverınızda 10 kişiyi bile geçmiyeceğinide belirtmek isterim. Çünkü benden sonra mesaj yazanlar tarafından özenti ve ezik muamelesi göreceksiniz.[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raqno Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Başarilar..[signature][hline]Wild Area Uo shard http://www.wildarea.gen.tr Clientimiz İle Bir numarayiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 geldiği gibi gider lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 forumlara gmred boyun Uo ya donusu diye topic acan kişilerin ben gralim diyen bir sahsiyetin de server actigini gordum ya olsemde gam yemem artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Türkiyede her 2 saniyede bir, 8 Ultima Online serverı acıldıgını biliyormuydunuz.. Oooo Uooo Ooo O O OoooO Uo OOoo OOW UO bir dünya oyunu beko reklam muzigi olucak yukardaki[signature][hline]Corbeau powers our uo [Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ekim 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 [Daha ONCEDE benacmıstım uoturku heclendı fakat 200dolar +1000 dolarlık server gıttı uoyu bırakmsıtım fakat hayat benı uo ya gerı dondurdu eskısı kadar ıyı olamsada uo turk yenıden gelıyo bıze ozenıpte ısımımızı calmaya calısnlar utansın uoturk shard serveri cok tanılıan bkıyerdır gene donuyor herkes beklesın pazartesı gununu UoTurk Shard Owner Redboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bunyaminnnnnnnnnnn bunyaminnnnnnnn misin sen???[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Redboy! dünkü konuştuklarımızı buraya past etmemi istermisin? Bırak bu işhleri..[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 paso server geliyor zaten :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 36) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: orc_lord, 21 Ekim 2004 22:10 tarihinde demiş ki: paso server geliyor zaten :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ben Bunyamin Deilım Sacmalama O Kım? Sen Tanıyorsan banada sole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bana bi upload sitesi söyleyin abi acele.. Bu elemana Gerçek UOTurk'u göstericem..[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: UoTurk, 22 Ekim 2004 12:57 tarihinde demiş ki: Ben Bunyamin Deilım Sacmalama O Kım? Sen Tanıyorsan banada sole Bağır biraz bağır duyamııyorum :lol:[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 rexx sen sağırsın zaten fazla zorlama bünyamin abimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 zaten orayı ben actım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bunyamın dıye bırını tanımıyorum eger tanıyoanız soleyın nıck ını degıstırsın degıl dunyada bınyamın adını duyamadım ama hecker ariyorsanzi bende heckerim adim Mehmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hee ben duydum bu ismi keko mehmet demi..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 kaçın hacker mehmet geldi tobe tobe ne güzelde diyor bende hackerdim mehmetim.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar