Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Turk Shard Gelıyo

UoTurk

Öne çıkan mesajlar

Çalıntı olmayan scriptler? Sen bana msn'den nebula housing sistemini yollayıpda "işte en iyi scriptlerimden biride bu" diyen redboysan inandırıcı gelmedi fakat zaman içinde kendini geliştirebileceğini gözönünde bulundurursak. Başarılar dilerim umarım kalıcı olursunuz.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hadde beh!! Okadar ağır bir yükü kaldıramazsın, sen tekrardan bi server ismi düşünmeye başla..[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]

[Bu mesaj Deathrack tarafından 21 Ekim 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

UO Turk Shard daha önce oynamış oldugumuz bir serverdı ve tadını hala unutamadık o yüzden bizde bu isimle bir serveri bu hafta sonuna kadar test asamasında acmayı dusnuyoruz Orta Dunya Haritası ve ırk sistemiyle.Bu Serverla hic bir alakamız yoktur belirtmek istedim.
sitesine burdan ulasabilirsiniz.
herkese iyi geceler..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:

[Bu mesaj -Medcezir- tarafından 21 Ekim 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba başarılar demeden önce şunu belirtmek isterim uo turk daha önceden sphere emületörleriyle açılmış güzel bir sharddı kapandı ne yazıkki belli onun ismini kullanarak server açmak istediğiniz tabiki açabilirsiniz tescillemediğine göre ismi neyse başarılar diyorum ve serverınızda 10 kişiyi bile geçmiyeceğinide belirtmek isterim. Çünkü benden sonra mesaj yazanlar tarafından özenti ve ezik muamelesi göreceksiniz.[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
Sosyal ağlarda paylaş

[Daha ONCEDE benacmıstım uoturku heclendı fakat 200dolar +1000 dolarlık server gıttı uoyu bırakmsıtım fakat hayat benı uo ya gerı dondurdu eskısı kadar ıyı olamsada uo turk yenıden gelıyo bıze ozenıpte ısımımızı calmaya calısnlar utansın uoturk shard serveri cok tanılıan bkıyerdır gene donuyor herkes beklesın pazartesı gununu UoTurk Shard Owner
Redboy
Sosyal ağlarda paylaş

Redboy! dünkü konuştuklarımızı buraya past etmemi istermisin? Bırak bu işhleri..[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...