Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcelona - Chelsea | ŞL Yarı Final

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Maçı izleyemedim de çok sevindim buna.

Milan maçından beri iyice Barça antipatim coşmuştu. Tamam mükemmel futbollarıyla sevdik, hala de severiz, kendi sahalarında saçma sapan 50 yan pas yapmalarına göz yumarız ama her fırsatta kendilerini yere atmaları ve her sıkıştıklarında dört nala koşan hakem yardımları iyice bıkırmıştı hem ligde hem CL'de. Iniesta GS'ye gelecem dese gelme lan diyecek seviyeye geldim (yalan, ispanya'dan buraya sırtımda taşırım).

Chelsea da tam kıro ve sonradan görme takımıdır, hiç sevmem de, ona rağmen bu skor iyi oldu.

Kupayı da Bayern alırsa tadından yenmez.

Ah Milan ah...
Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden dedim zaten. aristokratların desteklediği ortalama bi takımken abrahamovic'in sosyeteye girme çabalaması sonrası "paramız var, önümüze geleni alalım."la para basarak futbol üretmeye çalışan sonradan görme bir takım haline geliyor işte... Arap şeyhi mantığıyla futbol takımı yönetiyorlar. Son 1-2 senede anca bu işlerin sırf parayla en şaşalı adamları almakla olmayacağını anladı da yarım yamalak düzelmeye başladı.

Ayrıca Cüneyt Çakır iyi yardım etmiş yine Barça'ya, ne penaltı penaltı ne kırmızı kart kırmızı kart :)
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

adam bilerek diz vuruyor arkadan bele, daha ne yapması gerekiyordu kırmızı kart için?

Sen benim mesajlarımı okumuyodun hani? :)

Şimdi daha iyi kalite bir videodan izledim, ilk upload edilende hem pikseller sayılıyordu hem de televizyon ekranından sallanan kamerayla çekimdi, dizi kaçırmışım, arkadan itti de ona kırmızı gösterdi gibi düşünmüştüm. Daha net gördüm hareketi, tükürdüğümü yalıyorum biraz. Diz var doğru, ilk videoda ben görememişim. Kırmızı verilirmiş ona. Sarıyla da geçiştirilebilirmiş ama kırmızı da verilirmiş.

Sözümü geri alıyorum, kırmızı kart "yalan" değilmiş. Ama penaltı bayağı yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...