vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Cüneyt UEFA'dan tam not alacak. Bunlar zaten verilmediği için tsl'yi bok götürüyor. Hatta bu kararla aday listesinde olduğu Brezilya'yı da garantiledi. Hayırlı olsun. Burada da yönet böyle be Cüneyt reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 cocuugumu keserim lan 2 3 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 kazım ve deivid'in bile çelsi'ye golü var bi messi'nin yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ha bide yarin nou camp a gidiyorum, pati was here yazimmi la :D soleyin bakim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Maçı izleyemedim de çok sevindim buna. Milan maçından beri iyice Barça antipatim coşmuştu. Tamam mükemmel futbollarıyla sevdik, hala de severiz, kendi sahalarında saçma sapan 50 yan pas yapmalarına göz yumarız ama her fırsatta kendilerini yere atmaları ve her sıkıştıklarında dört nala koşan hakem yardımları iyice bıkırmıştı hem ligde hem CL'de. Iniesta GS'ye gelecem dese gelme lan diyecek seviyeye geldim (yalan, ispanya'dan buraya sırtımda taşırım). Chelsea da tam kıro ve sonradan görme takımıdır, hiç sevmem de, ona rağmen bu skor iyi oldu. Kupayı da Bayern alırsa tadından yenmez. Ah Milan ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yarın maç euro futboldaymış.1mbit'le nasıl izleyecem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Sülüman'ın ratingi daha fazla demekki lol Bi de bu İspanyol rejisi işlerine gelmeyen pozisyonu kesinlikle tekrar göstermiyor maç içinde, bu kaçıncı oldu hiç mi uyarı gelmez bu adamlara yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benjani said: yarın maç euro futboldaymış.1mbit'le nasıl izleyecem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 İyi oldu gerizekalı barçaya artık oynadığı futbol sıkmaya başlamıştı en antipatik takım benim için istedikleri kadar iyi olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Lancester said: benjani said: yarın maç euro futboldaymış.1mbit'le nasıl izleyecem acaba. ülker link içince hızlanıyor bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Rewendor said: Chelsea da tam kıro ve sonradan görme takımıdır, hiç sevmem de, ona rağmen bu skor iyi oldu. chelsea nasıl kıro sonradan görme takım oluyo buna takıldım. Biraz araştır aristokratların takımı chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZPO_jd2WwgU şu videoda torres'i daha net görüyoruz. bize gelen yanında 16.9'u 4.3e kestikleri için görüntünün yarısı yalan oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o yüzden dedim zaten. aristokratların desteklediği ortalama bi takımken abrahamovic'in sosyeteye girme çabalaması sonrası "paramız var, önümüze geleni alalım."la para basarak futbol üretmeye çalışan sonradan görme bir takım haline geliyor işte... Arap şeyhi mantığıyla futbol takımı yönetiyorlar. Son 1-2 senede anca bu işlerin sırf parayla en şaşalı adamları almakla olmayacağını anladı da yarım yamalak düzelmeye başladı. Ayrıca Cüneyt Çakır iyi yardım etmiş yine Barça'ya, ne penaltı penaltı ne kırmızı kart kırmızı kart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 adam bilerek diz vuruyor arkadan bele, daha ne yapması gerekiyordu kırmızı kart için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sarı da verse olur ölmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 penaltının videosu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ölmedi ya nedir abi hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o gif borat di mi? tam leş ya ekip süper olmuş ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Myshkin said: adam bilerek diz vuruyor arkadan bele, daha ne yapması gerekiyordu kırmızı kart için? Sen benim mesajlarımı okumuyodun hani? :) Şimdi daha iyi kalite bir videodan izledim, ilk upload edilende hem pikseller sayılıyordu hem de televizyon ekranından sallanan kamerayla çekimdi, dizi kaçırmışım, arkadan itti de ona kırmızı gösterdi gibi düşünmüştüm. Daha net gördüm hareketi, tükürdüğümü yalıyorum biraz. Diz var doğru, ilk videoda ben görememişim. Kırmızı verilirmiş ona. Sarıyla da geçiştirilebilirmiş ama kırmızı da verilirmiş. Sözümü geri alıyorum, kırmızı kart "yalan" değilmiş. Ama penaltı bayağı yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bütün kararlar doğruydu ya bi drogbanın eliyle oynadıgı pozisyon var orda 2. sarı olurmu o tartısılır onun dışında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gayet temiz yönetti yalnız cüneyt, bu performansı ile finale bile verilebilir belki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ersinduzen terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Cuneyt poker face takıldı mac boyunca.Adama mimik yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 https://p.twimg.com/ArRvbAwCMAAiHMT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Hoşgeldin Ömer Üründül http://www.youtube.com/watch?v=3r9gc1ay_Gw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar