ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Gençler selamlar herkese, Şimdi ablam Madrid'de yaşıyor ve belier rhon cinsi bir tavşanı var, ahanda şöyle ısırıp koparmalık bir şey; http://imgs.segundamano.es/images/340/34056332575.jpg Ama ne yazık ki kabinde kemirgen taşımaya ne THY ne de Iberia izin veriyor, kargoya alıp almadıklarını da bilmiyorum, alırlarsa nasıl taşıyorlar o da zaten muamma. Benzer bir durumla karşılaşan, biz çözüm önerisi olan varsa yardırsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tavşan bu değil tabii fotoyu sembolik koydum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 koymasaydın tavşan diye lemur gelirdi aklımıza, düşünceli hareketin için teşekkürler TEYALLAM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 valla şöle bir davuşan yahnisi olsada yisek, çevirmede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tüylü gine pigi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bison lan bu bildigin http://www.silverbison.com/bison_bull_photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 koy cantana gotur, oyuncak zannederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Gerçek tavşan bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 calimero said: koymasaydın tavşan diye lemur gelirdi aklımıza, düşünceli hareketin için teşekkürler TEYALLAM... Lemür zaten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 oha lan ne çok işsiz varmış. tavşanın ne olduğunu bildiğinden şüphem yok retardinjo arkadaşım. belier rhon nasıl bir şeydir onu göstermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormhole Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bu tavşana bi şey yapmışlar ya da arka kısmında bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Veteriner falan bir sürü işi var son ana bırakma.Havaalanını ara götürüyorlar bi şekilde de nasıl olduğunu bilmiyorum.Ben denk gelmiştim adamın biri pata küte gelmişti havaalanına da hostesler baya kızmıştı adama bir sürü işi varmış götürmenin özel form falan dolduruyormuşsun neyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bu tavşanı 62 den çizemeyiz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar