-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 modemi yarın alıyorum ve bende adsl kullanıcısı oluyorum hic beklemedim direk bi telefon geldi hattınız acık mı kontrol ettiniz mi diye ben daha modemi almamıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bende 128/32 bağlantı var .. 192 veriyorlar yani. 72 milyon veriyorum kabloya[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 abi bence direk 99 milyona 512 ye terfi et adsl alıp :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bende UTV ile yurt dışında 80-100 ping alıyorum. (almanya ve civarı ülkelerden). ADSL'in 128kbit ile yurt içi pingi bu resmen. Ama ben sırf oyun oynamıyorum, download'ta önemli benim için. Bu yüzden arada kalıyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Şimdi birincisi Kablo'nun Daha stabil oldugunu iddia ederim adslden. Cevremde arkadaslarımda gordugum sorunlar dan vs yola cıkarak dıyorum bunu... 1.5-2 yıllık kablonet kullanıcısyım benım basıma sadece 4-5 kez buyuk sorun olarak tabir edilen sorunlardan geldi. BUnlarda en gec 2-3 gun ıcınde halledildi. Gerek teknik destek olsun, Internetın stabillligi olsun oldukca mukemmel. Su anda nazar degmesın :) 4-5 aydır sorunsuz tek kere bıle kopmayan bı ınternetım var kablonetten. Fiyat konusunda oldukca dustu kablo. 39 mılyon cıvarı bı para oduyoruz su anda sadece. ADSL'ye gecmem ıcın daha cok sey lazım sanırım...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kabloya 2 ay mühlet bişiler değişmezse portlar bitmeden adsl alıcam göz göre göre soyulmayalım diil mi ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Kablonet'te 30 küsur milyona düştü ama UTV'de düşmedi. Ayrıca 30 küsur milyona 128 kbit alıyorsunuz. Bi üst bağlantıya geçmeyi deneyin bakalım ne oluyor. Yani demek istediğim şu 128 Kbit UTV'de de 30 küsur milyon olsa ben yine rahatlamicam, çünkü benim istediğim daha yüksek hızları makul bir fiyata alabilmek.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Hürriyette yazıyordu ttnet müdürümü ne kablolar içinde projelerimiz var ama firmalarla anlaşamıyoruz felan demiş.Nekadar doğrudur bilemem tabi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Burda hatta Hurriyet[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kablonet'in 128k hizmetiyle adsl'nin 128k hizmeti arasinda daglar kadar fark oldugu kesin.multiplayer oyunlarda adsl inanilmaz kotu.yuksek pingler,devamli bir packet lost ve baglanti hizinin stabil olmamasi sorunlarin bi kaci. ben 2 seneden fazla kablonet,1 seneye yakin da adsl kullandim,ki adsl'yi hala kullaniyorum.256k baglantim var ve $u ana kadar internetten oynadigim oyunlardan (counter strike,star wars galaxies,lineage 2,battlefield vs.) hic birinde ping/lag/packet lost sorunlarini ya$amadim.hatta battlefield vietnam yurtdi$i sunucularinda 90 civari ping aliyorum,gayet de memnunum. "bolgeden bolgeye degi$iyor" veya "sen $ansliymi$sin" diyeceksiniz $imdi.kismen dogru olabilir ama ben tekirdag'da ya$iyorum ve bu $ehirde kablonet malesef yok.tabi dogal olarak da adsl'nin rekabet edecegi bir firma da yok.$a$irtici olan ise,teknik servis'in i$lemesi ve baglantida pek sorun olmamasi. kabul ediyorum teknik servis olaylarinda kablonet,adsl'ye bariz bir ustunluk saglami$ durumda.yalniz bence kablonet'e odenen para gereginden fazla ve adsl fiyat/performans olarak cok cok ustun.forumlarda bir arkada$imizin daha onceden yazdigi gibi "ben tuketiciyim,bana kim daha ucuza daha iyi hizmet verirse onu kullanirim".[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Hızı 256 Kbps olan limitsiz ADSL’nin aylığı yüzde 28.9’luk indirimle 49 milyona, 512 Kbps’nin 109 milyon olan aylığı yüzde 9.1’lik indirimle 99 milyona, 1024 Kbps’nin 179 milyon olan aylığı yüzde 5.5’lik indirimle 169 milyona, 2 bin 48 Kbps’nin 279 milyon olan aylığı da yüzde 3.5’lik indirimle 269 milyona çekildi. haha süper, yarın devreye giriyor alırım ben adsl.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar