Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 YEAH YEAH YEAH!!!!! birinciyiz kralız Turkiye!!![hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 konu dışına atmışım neyse :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 OLEEEAAAYY Rusyaya o kadar puan verdiler batsınlar tatuymuş[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 topic no: 3[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 they rock we roll![hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tatu sux bizim sınıftaki bahadır tatudan güzel söylüo hemde rusçasını söylüo hemde hem çalıp hem söylüo bahadır ownz[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet bahadır seni seviyoruz. bahadır kim ya heh[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yaşasın be yaşasın allah hepimizi kutsasin bu ne güzellik efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi Şarkının nakaratını dinlerken resmen tüylerim ürperio YA! ya helal olsun Sertap A ya![hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 demir demirkan yazmış sözleri[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 işte bu bea daha ne diyim. tatu aslında hak ettiğinden fazla puan aldı.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 cidden cok buyuk tebrik ayayaya cok gururlandim sevincimden agliorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Avusturya Tatudan iyiydi be (-8 Ne söyledi ki rus avratlar ? + bahadır rulez, bahadır-kimya hocası kavgası ayrı bi hit Türk Milli Takımı.. Dünya kupası 3.sü.. Süreyya Ayhan... Sertap Erener... Hadi ulan kim tutar bizi![hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 We RULE ! ah bir kez daha gurur duydum ülkemle[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Galatasarayida unutmayalim arkadaşlar uefa kupası ve süper kupa :)[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: fizban, 25 May 2003 01:32 tarihinde demiş ki: bahadır çok güzel söylüyo hakkaten. b.A.t.U olarak çıksın.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! Ahuah yarıldım[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Gimli, 25 May 2003 01:35 tarihinde demiş ki: said: fizban, 25 May 2003 01:32 tarihinde demiş ki: bahadır çok güzel söylüyo hakkaten. b.A.t.U olarak çıksın.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! Ahuah yarıldım[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti aynen :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tya ben gerilmekten elimle çay bardağını kırdım çizikler küçük ama elimkanıyor ama helal olsun kanımda mis gibi kırmızıakıyor beyaz tenime[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bahadir yonetir... mi?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yönetir, hem de nası yönetir Yıllıklar gelsin, boy boy fotorafını koyarız[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bence bahadır yavşar "tanışalımmı"[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kişisel görüşlerimi açıklıyorum.. -Rusya bence çok asortik bir beste ile yarışmaya girdi ingilizce parçaları güzel yorumlayabilirler ama açıkçası bu kadar kötü olcağını tahmin etmiyordum 2 tane lesbo karga çıkıp şarkı sölemiş gibi oldu.. [televizyonun sesini kıstım :P] -Bundan sonra bizde uydurma parça yazalım be arkadaş !? nedir o öyle adam çıkıp iki akordiyon salla ikide [iskoçların müzik aleti] onlardan öttür bize kafa tut :) yani parça güzel di aslında fena değildi ancak bir açıdan kutlamak istiyorum kendilerine geldiklerinde bize 12 puan vermelerini takdir ediyorum açıkçası .. yünanistan gibi kıbrıs a 12 puan vermek vs vs gibi alışılmış hareketlerden kaçındıkları için.. -İngiletere 0 puan la yarışmayı tamamladı çok ta güzel oldu .. parçanın başında detone olursan öle olur sırtı açık kırmızılı ablam :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 asortikı ne demek?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hişşt anlamassın sen babacum[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 irc.anet.net.tr #eurovision bekliorum geyik tyapak :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar