barbarX Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Merhaba arkadaşlar iphone'a geçtiğim için bir sure kullanmakta olduğum telefonumu satıyorum. Telefonun kutusu dahil tüm aparatları sıfır ayarındadır ve eksiksiz verilecektir. Faturası vardır yani full + full bir telefon. Bunun yanında 40 TL degerindeki orjinal kabınıda veriyorum bu kab ile kullandığım için kozmetik açıdan telefonumu çok temiz kullandım. Sormak istediğiniz bişi varsa çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada kulaklığı çok az kullandığım için temizdir ve yanında hiç kullanılmamış kulak içi için farklı boyutlarda kulaklık ucları bulunmaktadır. Garantisi 15.12.2012'ye kadar devam etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 fiyatını yazsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kabın fiyatından çıkaramıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 özürdilerim arkadaşlar hızlı bi şekilde yazınca dalgınlığıma gelmiş fiyat 250 TL herşey dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Alınabilirde bro bu ne iğrenç bir telefondur bende kullandım takoz gibi yaw ama siz yinede alın adam full + full diyor kaçırmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 adam 1.5 yıldır kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 vadaa said: adam 1.5 yıldır kullanıyor 7 aydır sıfır olarak kullanıyorum telefon daha önce alındı fakat kullanılmadı bir kaç kez sim kart sokulmuştu o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Oo bir kaç kere sokulup çıkartılmışsa hayır gelmez kardeş o burası türkiye bizim adetlerimize ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 trollemeyin adamcagızı be yazık, aynı takozdan alma gafletinde ben de bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Lithran said: Oo bir kaç kere sokulup çıkartılmışsa hayır gelmez kardeş o burası türkiye bizim adetlerimize ters kenara çekilde dükkanın önünü kapama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 o takoz telefondan bende de var memnunum bana yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Nokia mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bende satıyorum 90 liraya garantisi yok çok temizde sayılmaz.. ama sorunsuzdur yüklediğim bi kaç programla da gayet hızlı hale geldi. whatsap opera sorunsuz çalışsın zaten yeter dimi.. 2-3 aydır da kullanmıyorum öyle yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 KillJoy said: bende satıyorum 90 liraya garantisi yok çok temizde sayılmaz.. ama sorunsuzdur yüklediğim bi kaç programla da gayet hızlı hale geldi. whatsap opera sorunsuz çalışsın zaten yeter dimi.. 2-3 aydır da kullanmıyorum öyle yatıyor. iyi sat nerde satarsan sat ama benim ilanımda satma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ürün satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar