ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 çantayı alana kadar ben de taktım o kabı valla. yaz geldi sürekli ceket mont olmayacak, pantalon cebinde de taşımak istemiyorum. şöyle ele gelen güzel ufak bir çanta alıncaya kadar kılıf iyidir. 30 lira verdim bi de ucuz mu sgsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yazının özeti zaten kılıf ile kullanıyorsan reröre etmiyeceksin şöyle kaliteli böyle ele geliyor diye(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 liberal said: yeni piller Lithum'dan Polymer'e geçiş sürecinde sanırım. İkisinin arasında gözle görülür bir fark var mı? şöyle bir telefon almamamın en büyük sebebi sürekli sarj etmek istemesi. her gün şarj edeceksem ohoo. kanser. Telefonumun şarjı 3günden fazla gidiyor aslında ama yine de her gece telefonu koyduğum yer sabit, orada şarja takıyorum öyle yatıyorum. Hiç düşünmüyorum acaba şarjım ne durumda diye. Aşırı mobil biri olsam biraz değişirdi tabi.. O zaman da araç içinde öyle sabit bi yer olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar