Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Deponia adventure sevgimi atesledi bu arada. Tekrar oynamaya basladim. RPG oynadigim kadar oynarim artikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 misal, hidden object adventure tarzi diye bir sey var.. yeni bir tur eglencelide, zamanda gecirtiyor, turun gelismesi icin illa huge projeler olabilecegi gibi o turun dallanip budaklanmasida bir tur gelisme sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Resonance bayağı iyi bu arada. Uzun da değil, tek günde bitirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Fps den rpg den herhangi bir turden daha fazla adv varmis, icine girince yamuldum oyle boyle degil nereye baksan adv. Bir suru cesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZTt6Tu-4KDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YsWHoOKa24E 26.07.16 http://obduction.com/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 yukarılarda omikron lafı geçmiş. omikron oyun değil arkadaşlar. sanat eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 steamde tonla yeni adventure geliyor surekli de altlarda kaliyor bir sure sonra diger mainstream oyunlardan hep. yoksa eskisinden daha cok cikiyor aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 o yapıların çoğu kalitesiz. adventure tarzını seven olarka arada bakıyorum da, hemen hemen hepsi özentisiz, bir çoğu bak koca ekranda 3px'lik bişi gizledik hadi bul onu oyunu. veya pixelart yapıyoruz diye tüm oyun ekranını 100pixel ile dolduran oyunlar. sağlam senaryolu, artlı oyuna uzun süredir rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ben orta okuldayken monkey island falan oynamıştım, sonra da runaway serisini oynadım sonra da yesterday ve the next big thing diye iki oyun oynadım. bu tarz oyunlar çıktı mı sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 yok abi sen oynamayı bırakınca stüdyolarda oyun yapmayı bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 herkes toplanmış bi oyun soriyim ben de o zaman kuzenim oynuyodu hayal meyal hatırlıyorum ben daha heralde bi 18 20 yılı vardır. oyun gerçek video kayıtlarından oluşuyodu. yani bildiğin adamlar kaydedip oyun haline getirmişler aldığın kararlara göre farklı şeyler görüyosun. hatırladığım sahneler şunlar bi ofis ortamı var odadaki kişiye bişe vermemiz lazım cebimizde birinin kimliği tornavida anahtar vs var sağdan soldan bulduğumuz. tornavidayı alakasız verince "bunu bana niye veriyosun gibi bişeyler" diyo tersliyo sonra kodeste hatırlıyorum bizim elemanı. kapının önündeki masada silah ve anahtar var. telekinezi yeteneğimizle anahtarı uçurarak kodesten kaçıyoruz son sahne de bi depodaki çatışmadan. sanki uzun sarı saçlı bi çete lideri ve elemanlarına karşı çatışıyoduk. etrafa büyük mal koymak için raflar vardı. elemana disk şeklinde bişe fırlatıp bayıltıyoduk sanki taktik yapıyodun vs var mı böyle bi oyun hatırlayan? tekrarlıyorum hiçbir dijital içerik yok herşey kamera kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 söyle de oynayalım boş konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 wolf among us oyna beğenirsen o seride gidersin fahreneit var grim fandangoyu remake'ldiler güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Syberia 3 geliyo. Burdan da bildireyim dedim duymamis veya unutmus olanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 senko said: wolf among us oyna beğenirsen o seride gidersin fahreneit var grim fandangoyu remake'ldiler güzel oldu fahrenheit müthiş oyun değil mi ya çok mu abartıyorum wolf among us a başlıyım ben en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ben de bayağı sevdiydim fahreneit'ı. güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Nergal69 said: herkes toplanmış bi oyun soriyim ben de o zaman kuzenim oynuyodu hayal meyal hatırlıyorum ben daha heralde bi 18 20 yılı vardır. oyun gerçek video kayıtlarından oluşuyodu. yani bildiğin adamlar kaydedip oyun haline getirmişler aldığın kararlara göre farklı şeyler görüyosun. hatırladığım sahneler şunlar bi ofis ortamı var odadaki kişiye bişe vermemiz lazım cebimizde birinin kimliği tornavida anahtar vs var sağdan soldan bulduğumuz. tornavidayı alakasız verince "bunu bana niye veriyosun gibi bişeyler" diyo tersliyo sonra kodeste hatırlıyorum bizim elemanı. kapının önündeki masada silah ve anahtar var. telekinezi yeteneğimizle anahtarı uçurarak kodesten kaçıyoruz son sahne de bi depodaki çatışmadan. sanki uzun sarı saçlı bi çete lideri ve elemanlarına karşı çatışıyoduk. etrafa büyük mal koymak için raflar vardı. elemana disk şeklinde bişe fırlatıp bayıltıyoduk sanki taktik yapıyodun vs var mı böyle bi oyun hatırlayan? tekrarlıyorum hiçbir dijital içerik yok herşey kamera kaydı phantasmagoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 phantasmagorianın sonu çok alakasızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Anlattığı Phantasmagoria'ya benzemiyor. CDlerin ilk çıktığı dönemde full motion video kullanan çok oyun vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 çete falan dedin urban runner olabilir dicem de telekinezi yoktu bildiğim kadarıyla https://www.youtube.com/watch?v=5cmSEYe1VSg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 phantasmagoria ya da urban runner değil sanırım. phantasmagoria kesin değil çünkü yaratıklı falan değildi oyun. urban runner'ın oynanışına çok benziyor ,arkadaş sağolsun video göndermiş ama oynanış videosundaki hiçbir sahne canlanmadı aklımda. yukarıda bahsettiğim sahneler kesin vardı hatırlıyorum ama oyunu çıkaramıyorum bi türlü. bu tür oyunlar ne diye geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 fmv bu aktör kullanılanlar full motion video birdaha deniyorum şansımı, değildir kesin ama https://www.youtube.com/watch?v=JcewKg6H7o0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 yok abi bu da gol değil :) bulursam eklicem buraya mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Nergal69 said: herkes toplanmış bi oyun soriyim ben de o zaman kuzenim oynuyodu hayal meyal hatırlıyorum ben daha heralde bi 18 20 yılı vardır. oyun gerçek video kayıtlarından oluşuyodu. yani bildiğin adamlar kaydedip oyun haline getirmişler aldığın kararlara göre farklı şeyler görüyosun. hatırladığım sahneler şunlar bi ofis ortamı var odadaki kişiye bişe vermemiz lazım cebimizde birinin kimliği tornavida anahtar vs var sağdan soldan bulduğumuz. tornavidayı alakasız verince "bunu bana niye veriyosun gibi bişeyler" diyo tersliyo sonra kodeste hatırlıyorum bizim elemanı. kapının önündeki masada silah ve anahtar var. telekinezi yeteneğimizle anahtarı uçurarak kodesten kaçıyoruz son sahne de bi depodaki çatışmadan. sanki uzun sarı saçlı bi çete lideri ve elemanlarına karşı çatışıyoduk. etrafa büyük mal koymak için raflar vardı. elemana disk şeklinde bişe fırlatıp bayıltıyoduk sanki taktik yapıyodun vs var mı böyle bi oyun hatırlayan? tekrarlıyorum hiçbir dijital içerik yok herşey kamera kaydı Tex Murphy serisinden mi acaba? Under a Killing Moon? Overseer? Pandora Directive? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar