Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden adventure oyunlari yapilmiyor artik

tomkat

Öne çıkan mesajlar

ben adventure neslindenim, ama hicde einstein gibi hissetmiyorum..

hastasiyim su yeni nesil eski nesil olayina goren 30 sene fark var sanacak arada :D

kim ne kasar abicim simdi o oyunlarla. oku dur klikle omu bumu zartmi zurtmu. bilmece bulmaca salak sacma. koyunun dotunden sut al sonra inegin penisinden iceri sok agzindan anahtari al. bu ne len.

resmen o oyunlar yuzunden mal yetismisiz lan. piti piti saatlerce mal gibi oyunun basinda iskence ceker gibi..

eski nesil mal yeni nesil eglencesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

hastasiyim su yeni nesil eski nesil olayina goren 30 sene fark var sanacak arada :D

kim ne kasar abicim simdi o oyunlarla. oku dur klikle omu bumu zartmi zurtmu. bilmece bulmaca salak sacma. koyunun dotunden sut al sonra inegin penisinden iceri sok agzindan anahtari al. bu ne len.

resmen o oyunlar yuzunden mal yetismisiz lan. piti piti saatlerce mal gibi oyunun basinda iskence ceker gibi..

tim schefer amcanın bi interview'ünda.
-cocuğunuz olmus yenı nasıl oyun oynamayı seviyumu?

-tam bir adventure oyuncusu! odadaki herseyi alıp sırayla diger herseye vuruyo!

gibi bir demeci vardı.
hersey herseye olurki yaaa neslinin sorumlusudur icon adventurelar.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni nesil ise süper abi.

çocuğum klavyedeki tuşlara rastgele vurarak süper bir roman çıkmasını umuyor.
arabada radyonun tuşlarına basarak aracın ilerlemesini sağlamaya çalışıyor.
ocağın tuşlarını yumruklayarak yemek yapmaya çalışıyor.

malum.. devir ps3 ile sadece ve sadece button mashing devri. nereye tıklayacağına bile bakmadan takara tukara bastırarak konsol oyunlarının %80ini bitirmek olası sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

syberia 1 falan oynadım ben de pek sevmiyorum ya 2d click oyunlarını. hiç içinde hissedemiyorum.

böyle 3d minecraft grafikli bile olsun güzel olan varsa tavsiye edebilir mesela bana.

hele bi nancy polis falan serisi vardı bir iki oynadım böyle ama hoş gelmiyor yani mercekli fare ile sağa sola tıklayıp karakterin garip hareketler ile oraya buraya gitmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

halbuki zamanında böyle mmolar olsaydı einstein gibi hissedecktin
Sosyal ağlarda paylaş

pfff tiplere gel :)

oyunlarla beyin yapmislar, oyunlarla kulturleri gelismis, sizler cocukken bebeklerle doktorculuk oynayip doktor olanlardansiniz herhalde :D

geciniz bu isleri. oyun dedigin cocuklar icin yapilir sizlerde cocuktunuz osuruktan seyleri oynayip buyudunuz iste :D

satranc oynasaydiniz simdiye kasparovmu olacaktiniz ?

neyseniz osunuz iste bosuna balonlastirmayin kendinizi anca hacim artar ici ayni :P

blabla..

dur ben su kavanozun icine takozu onun ustune pantalonu gecirip bir scuba diving hedesi yapayimda kendimi kandirip zekiyim rollerine buruneyim..

uuuuuummmmm

hastayim hepinize canlarim benim :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi biri tavla oynamak gibi. en azında 3-5 bişi sayıyorsun. Einstein olduk göstergesi değil ama yine de bişidir.

diğerinde üçgene basıyorsun, çok hızlı basarsan tavlayı kazanıyorsun. sonra da ışıklarla parlamalarla falan birlikte zarı yere atıyorsun kazandım diye.

böle bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni nesle mal demislerde ondan seettim.

adventure oyun yapiliyor bu arada.. ilginizi kayip ettiyseniz duymamaniz normal.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_graphic_adventure_games

bakin bakalim yillar boyunca kac tane cikmis her sene. 11 tane 2011 de cikmis. en cok ciktigi senelerden birisi nerdeyse..

gecmiste, yilda cikan 3 osuruk oyunu aylarca oynamaktan beynimiz sulanmis.

dafuq ne hangi oyundan ogrendin ? :P

troll/
Sosyal ağlarda paylaş

yeni nesil mal veya değil o ayrı tartışılır ama yeni oyunlar mallaşıyor giderek orası kesin. hep o console fagler yüzünden

yada ne bileyim her yeni oyunu karşı aşırı yüksek bi beklenti içerisine girip, o tarzda daha önce oynadıklarımızla karşılaştırınca ortaya çıkan hayal kırıklığından olsa gerek, yeni oyunlar kötü geliyor çoğu kişiye.

bak mesela bi torment, half life, grimfandango, monkey island serisinden aldığın tadı hangi oyundan alabiliyorsun bugün? ya da ultima gibi bi mmo varmı mesela bildiğin? belki eve ama o da bi yere kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...