Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Nasıl saçmalıyorduk? Kaynak paticik? trololol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 throine said: SeaGle said: Aluriel said: kaynak habertürk ololol Kaynak habertürk değil Ali Tezel yanlız. Adam CHP'ye katıldı bide. Hatta muharrem bununla karşılaşınca kutlamak yerine "senin yaptıklarını unutmadım seninle görüşücez" ayağı falan çektiydi. merak etme o da biliyor da işine gelmediği için boş troll mesajları atıyor. senden öğrendim bunu. ayrıca niye işime gelmesin. sen ne kadar akpli değilsen ben de o kadar chpli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 çobandan cumhurreis olmuş bir kişilik varker gerisi teferruattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Söz konusu tornacı başbakan ve çoban milletvekili olmuşlar mı? Olmuşlar. Ondan sonrası yok ahmer burak testis kanseriyken çocuk sahibiymişte askere gitmemiş yok yatırım yapmışta gemi almış yok bunu kredi ile ödemiş yok başbakanın ona 22 yaşındayken bile 150 bin euro borcu varmış falan yok erdoğan villada kalan en son 1.5 milyon dolar forbesta değeri açıklanmış Ondan sonra dershane falan filan... bunlar değil konu demokrasi şu yazıda konu öyle dershane falan diye kasmaya gerek yok lafın gediğine gittiği noktanın yolsuzluklarını da biliyoruz hepsi tek tek ortada ama konu demokrasi ise o ismet paşaların sayesinde tornacının oğlu başbakan çobanın oğlu milletvekilidir bugün konu o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 vay be Mithat! son cümlen yazıyı ne güzel özetledi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Yalnız ,,,,, şu virgülleri yazısına dağıtsa iyi olacak, 5 satırlık cümle kuruyor kesintisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar