xarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya arkadaşlar saçlarım biraz uzadı daha da uzatmayı düşünüyorum ama nasıl şekil versem bilemiyorum :(( pilips help mee saçlarım tam olarak geriye yatmıyo ki yatsada ben yatırmam önde tutunca gözüme girip beni rahatsız ediyo ki bu sağlıksızda gözleri küçülttüğünü duymuştum sizce ne yapmalıyım bu uzunlukla kısalı karasındaki iğrenç dönemi nasıl atlatmalıyım..??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 çok zor bir durum zira birisi pilips i bulup buraya bakmasını solerse anca o cevap verebilir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bu dönemi kestirerek atlat bence :) taç tak..![signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bi dürüm ver soliyim... ps:içime kedimi girdi nedir?[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: nedanko, 23 Ekim 2004 22:42 tarihinde demiş ki: bi dürüm ver soliyim... bende şahane dürüm var al[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hmm sana ne yakısırdı dusunelim..MmmMmmMmm.. buldum:) bol limon sur sonrada hepsini arkaya yapıştır:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ördürt :D zenci stili yap[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya dory iyi güzelde annemin daha iyi bi fikri var[Bu mesaj Black_B tarafından 23 Ekim 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Black_B tarafından 23 Ekim 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 gerçekten şekil olayı çok zor bende denedim bulamadım kestirdim..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 38) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 siyah bantla tuttur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kulak arkasına at oda olmuyosa olana kadar jöle[signature][hline] Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 taç falan takmayı dene istersen bide..?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 38) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 OMFG resime bak.. tarihe işlenecek vallahi..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sfdsaghhdskja:D helal olsun ne diyim:D yakışmış:D bi ara benim tokalrımı da vereyim renk gelsin:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 You got a problem, buddy? Huh? Huh? Do you? Do you? You want a piece of me? Ooh, I'm scared now. Whaaaat?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Black_B, 23 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki: sağlıksızda gözleri küçülttüğünü duymuştum Oha muhteşem! Enoftalmi sebepleri arasında bunu saymamışlardı bize, paticik çok yaşa![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 uzat uzat uzat sonra şekil derdi kalmaz merak etme[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: DynamicK, 23 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki: çok zor bir durum zira birisi pilips i bulup buraya bakmasını solerse anca o cevap verebilir benim koptugum an su andır sedat abi lol rofl wtf omfg stfu[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya şaka geyik bi yana ben bu saçlarla ne yapıcam nasıl şekil vericem??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Böüüüü~~[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus||| En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...|||UO&Sphere|||UO&Play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar