Artariel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nette tutorial bol bol bulunuyor ancak oyun örneklerinin olduğu siteler bilen var mı ? ayrıca directxtutorial.com denen bir site var herifler ruh hastası sanırım tutoriallerin devamı için 35 dolar istiyor. bu fiyata değecek ne öğretiyor olabilirler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Video Tutorials Rock! guzel bir giri$ olabilir, geri kalan ihtiyaclar icinde NeHE Productions veya en guzeli direk GameDev.net takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bir de benim mantığını kavramam gereken konular var. insan modeli düşünün, bunun her yerine özel texture kaplama nasıl yapılabiliyor ? ayrıca bir insan modelinin kolunu geçtim parmaklarına kadar hareket ettirilmesinin "adı" nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 animasyon ehüehüehüehüehehüeühüehüehüeüheühüehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bone/skeletal animation. ayrıca directxtutorial üyeliğim var, adamlar yeni baslayanlara tutoriallar sunuyorlar ki bunun 35$'a kitap almaktan pek bi farkı yok. ruh hastası yerine koymana pek anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 rigging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ben olsam glide öğrenirdim, bi farkım olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ölü mölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 webgl-glide arası katman kur senden hipsterı olmaz, 1 bilyona satarsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 opengl'de karar kıldım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 OpenGL git belki iOS developmenta girersin falan, hızlı ilerlemiş olursun OpenGL ES 2.0'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 katılıyorum, programlanabilen pipeline ile öğrenmeye (shader yazabileceğin daha kaba tabiriyle) başla, sene olmuş 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 cross-platform olması başlıca karar sebebimdi işte. böle böle seçtim. şimdi aksın bakalım opengl tutorialleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Arlooax said: Video Tutorials Rock! guzel bir giri$ olabilir, geri kalan ihtiyaclar icinde NeHE Productions veya en guzeli direk GameDev.net takip edebilirsin. NEHE adami hayattan sogutuyor bazen... adam okunabilir kod falan yazmis ama apisip kaliyorsun bazen. Kod zor cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ya opengl için tutolar niye bu kadar outdated ? insan gibi öğrenemicem bu gidişle. beginning opengl game programming kitabı indirdim onda güzel şeyler var gibi baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 opengl ve directx öğretileri hep outdated oluyor zaten, bi de genelde şekil çizmeyi gösterip bırakıyor, en fazla basit casual oyunlar yapmayı öğrenebiliyorsun o tarz şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 abi gidip de wow yapımı için bakmıyorum zaten kitaplara. merak ettiğim şu, o kadar outdated ki, şu an kullandığım fonksiyonlar acaba kullanılmıyor mu diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 EXT OES gibi suffixler mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar