Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opengl & directx 3d

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nette tutorial bol bol bulunuyor ancak oyun örneklerinin olduğu siteler bilen var mı ?

ayrıca directxtutorial.com denen bir site var herifler ruh hastası sanırım tutoriallerin devamı için 35 dolar istiyor. bu fiyata değecek ne öğretiyor olabilirler ?
Mesaj tarihi:
bir de benim mantığını kavramam gereken konular var. insan modeli düşünün, bunun her yerine özel texture kaplama nasıl yapılabiliyor ? ayrıca bir insan modelinin kolunu geçtim parmaklarına kadar hareket ettirilmesinin "adı" nedir ?
Mesaj tarihi:
bone/skeletal animation. ayrıca directxtutorial üyeliğim var, adamlar yeni baslayanlara tutoriallar sunuyorlar ki bunun 35$'a kitap almaktan pek bi farkı yok. ruh hastası yerine koymana pek anlam veremedim.
Mesaj tarihi:
ya opengl için tutolar niye bu kadar outdated ? insan gibi öğrenemicem bu gidişle. beginning opengl game programming kitabı indirdim onda güzel şeyler var gibi baya hoşuma gitti.
Mesaj tarihi:
opengl ve directx öğretileri hep outdated oluyor zaten,
bi de genelde şekil çizmeyi gösterip bırakıyor, en fazla basit casual oyunlar yapmayı öğrenebiliyorsun o tarz şeylerden.
Mesaj tarihi:
abi gidip de wow yapımı için bakmıyorum zaten kitaplara. merak ettiğim şu, o kadar outdated ki, şu an kullandığım fonksiyonlar acaba kullanılmıyor mu diye düşünmeye başladım
  • Yeni Oluştur...