Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 EU yok, Amerika seçiceniz. Giremiyosanız da C:ProgramDataBattle.net dizinini silmeyi deneiyn. Edit: DENEMEYİN updating setup files kilitlenip kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ohoo daha setupu yarım saatte indiriyor. bu oyunu zor indirir sanırım. sağol ttnet 2012 yılında 50kb ile uğraştırdığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kojiroh said: EU yok, Amerika seçiceniz. Giremiyosanız da C:ProgramDataBattle.net dizinini silmeyi deneiyn. Edit: DENEMEYİN updating setup files kilitlenip kalıyo 3005 muhabbeti bununla alakali degildir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 The_Delucian said: nordlydian said: oyunu turkçe yaptım sımdı hata verıp acılmıyor. ne yaptım ben ya.. nasıl duzeltırız? I tried what you did and it messed me up too. To get back I deleted the ProgramDataBattle.net and ProgramDataBlizzard EntertainmentBattle.netCache folders and restarted the client by using the Diablo III.exe file in the game folder. Other methods may work but this is what I just did to get it back to default settings and it let me make a new character and enter the game. bende işe yaramadı zaten pd/battle.net te cache yoktu diğerini sildim ama nafile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bu ne lan 8 byte ile cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu arada yanlis battle net dizinini siliyorsunuz abi. Start > Run > %PROGRAMDATA% [ENTER] deyip burda karsiniza cikani siliceniz. Downloader falan takildiginda onerdikleri cozum bu. Digerinde de aynisidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 3005 ten error 33 e update olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben us indirdim ama girmiyor su anda hata veriyor. girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bakım nedeniyle kapalıyız diyor olm, niye bişeler silme ihtiyacı hissediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 3003 sunucuya dırek olarak baglanamama hatasıdır ki eu'da beta olmadıgı ıcın bu hatayı veriyor. us'e gireceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 girdi! atıl kurt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aha girdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 huun said: bakım nedeniyle kapalıyız diyor olm, niye bişeler silme ihtiyacı hissediyorsunuz? hehe :) aynen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hay kafama ya ne oynarsın oyunun ayarlarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 the servers are busy, please try again later ( errör 37 ) dedi, spama devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 server biziy diyor şu an giremedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nordlydian said: The_Delucian said: nordlydian said: oyunu turkçe yaptım sımdı hata verıp acılmıyor. ne yaptım ben ya.. nasıl duzeltırız? I tried what you did and it messed me up too. To get back I deleted the ProgramDataBattle.net and ProgramDataBlizzard EntertainmentBattle.netCache folders and restarted the client by using the Diablo III.exe file in the game folder. Other methods may work but this is what I just did to get it back to default settings and it let me make a new character and enter the game. bende işe yaramadı zaten pd/battle.net te cache yoktu diğerini sildim ama nafile.. Program data icindeki battle.net icindeki herseyi ve digerinde cache in icindeki herseyi silecen, bende ise yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 blizzardın online ısrarı yüzünden release de de böyle olacak zırt pırt çökmeler hayvan gibi lag vs çıkmasına 24 gün kalan oyun çok endişe veriyo böyle amatörlükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 tamamdır hallettim. program datanın ıcındekı battle.net klasorunu sıldım oldu. benden tavsıye oyun turkce diye atlayıp dili degistirmeyin sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 3003 hatası alıyorum napcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 server america seçin 3003 cüler. blizzin yapıcak çok bişeyi yok şu an ki çökme konusunda çünkü resmen ddos atağı gibi şu anda durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 12 hatası aldım şimdi de, lisansın yok deyü. YÜRÜ GİT LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Predator said: server america seçin 3003 cüler. blizzin yapıcak çok bişeyi yok şu an ki çökme konusunda çünkü resmen ddos atağı gibi şu anda durum :D eyw oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valla ben oyundayım sabah oynarken open beta yokken 220ms vardı us serverı olduğundan şimdi gene 220ms var. Bence çok başarılılar, umarım Releaste de böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar