Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Aslında o da doğru, Aion f2p oldu ama ssleri koyduk cümle alem gördü nasıl fersah fersah o ilerisinde. frame per sec de gerisinde değil dahası lol. Notch iyi farketti ama bulamaci koysa yemeye hazır kitleler var, biraz da o somursun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Aion oynadinmi bilmem ama max grafik icin saglam alet lazim.. Normal alette d3 gibi oynanabilirlik istersen kisacaksin o grafikleri... Arti ben daha muhtesem grafikli oynanabilir bir oyun gormedim bilmiyorum... Onu kis aa azalt shadow dusur vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kthxbye said: buarada zoom yapınca belki biraz poligon eksiği görebilirsiniz ama biz oyunu teknik açıdan şu şekil yaptık ve kastık demiş adamlar. http://www.youtube.com/watch?v=AyFo4IMaDLY&feature=player_embedded Bu nedir yahu muhtesem gorunuyor relese client falanmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 LoL ! Aion da mı f2p olmuş :D Beter olsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 @kanunui diablofans ta yayınlanmıştı 1 ay oldu sanırım. Yapımcıların paylaştığı offical bir video olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 O değil de bir yerde torment lafı geçmiş. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/129/359/char+-+manly+tears.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 torment oynadım çok tırttı her yer wot, giderim kitap okurum daha iyi. Grafikleride sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 alllllaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 /cast shieldwall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Kanuni said: Aion oynadinmi bilmem ama max grafik icin saglam alet lazim.. Normal alette d3 gibi oynanabilirlik istersen kisacaksin o grafikleri... Arti ben daha muhtesem grafikli oynanabilir bir oyun gormedim bilmiyorum... Onu kis aa azalt shadow dusur vs... oynadım sizinle geçen ay, yeni anlamsız motoru değil de eski ve daha düzgün bugsız motoru seçince gayet aynı fps'de d3'ten 10 kat iyi grafik aldım. 486'larla d3 daha iyi çalışıyor olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 turboya basinca +5 fps oluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konunun Open Beta Weekend ile alakası kalmadığına göre, daha fazla uzatmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar