Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Olm closed beta key'i olanlar oyuna şimdi girmesin lan biz fakirler iki tur oynayalım

Bu da ayrı bir komedi durumu. Adam 1 aydır oynuyor oyunu ama open beta görünce iç güdüsel olarak bende girmeliyim diyor be geri sem zaten oynuyordun az gezelede oynamayan insanlar oynasın ;)
Mesaj tarihi:
Cidden bos konusuyorsun. Sadece software'in automated teste tabi tutulacagini iddia eden biriyle ben ne kosnuyuroum.

Neyse, benim mesai bu kadar. Dedigim gibi kimseyle sidik yatistirma niyetim yok. Sen eglenmeye devam et.
Mesaj tarihi:
Bashiok said:

We've temporarily capped #D3 open beta concurrency until we can address some stability issues. Expect Error 37 and login failure.

///_-))
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Cidden bos konusuyorsun. Sadece software'in automated teste tabi tutulacagini iddia eden biriyle ben ne kosnuyuroum.

Neyse, benim mesai bu kadar. Dedigim gibi kimseyle sidik yatistirma niyetim yok. Sen eglenmeye devam et.

Evet evet. Dinlen bi kendine gel, okudugunu anlayabilir durumda oldugunda devam edelim.
Mesaj tarihi:
İlk sidiği kim döktü bi de bu önemli.

Bu arada yeni breaking news geldi, bikaç bi şey yakalamışlar, onları fixlemek için cap'lemişler login sayısını, o yüzden 37 görcekmişiz bi süre.
Mesaj tarihi:
Open beta notlarını okuyan bir insan neden login olamıyorum diye zırlar abi? Yani bir okuyun adamlar sorunlar çıkabilir amaçta bu sorunları ortaya çıkarıp çözmek demişler. Yapmayın etmeyin hemen girmeyi mi düşünüyordunuz?
Mesaj tarihi:
Lind3r0th said:

Open beta notlarını okuyan bir insan neden login olamıyorum diye zırlar abi? Yani bir okuyun adamlar sorunlar çıkabilir amaçta bu sorunları ortaya çıkarıp çözmek demişler. Yapmayın etmeyin hemen girmeyi mi düşünüyordunuz?

Sadece bir hafta sonu surecek bir beta icin istegim arzum oydu esasen. Ve evet, blizzard daha iyi hazirlansaydi daha sorunsuz gecebilecegini dusunuyorum hala.

Kesinlikle kolay bir is degil, sonuna kadar katiliyorum ama sen blizzard'in hacim ya ? Deneyimsiz ya da ilk defa boyle bir tafikle bas etmis bir firma degilsin. Su iskenceyi yapmasan ya da minimuma indirgesen olmaz miydi ?
Mesaj tarihi:
O işin tuzu karabiberi ben şahsen yaklaşık 7 senedir wow oynayan birisi olarak serverların çökeceğini, login serverlarının patlayacağını tahmin ediyordum şaşırmadımda. Hatta 15 mayıs günü bile böle olacığını şimdiden söleyebilirim. =)
Mesaj tarihi:
LA de şu an öğlen 2, havada 26 derece.

yemek falan yemişlerdir şimdi mayışmıştır adamlar negzel, bikaç saate kapatıp eve giderler zaten dfs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...