Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kojiroh said: Olm closed beta key'i olanlar oyuna şimdi girmesin lan biz fakirler iki tur oynayalım Bu da ayrı bir komedi durumu. Adam 1 aydır oynuyor oyunu ama open beta görünce iç güdüsel olarak bende girmeliyim diyor be geri sem zaten oynuyordun az gezelede oynamayan insanlar oynasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Lind3r0th said: Bir zahmet çıkta başka insanlar girsin ;) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Cidden bos konusuyorsun. Sadece software'in automated teste tabi tutulacagini iddia eden biriyle ben ne kosnuyuroum. Neyse, benim mesai bu kadar. Dedigim gibi kimseyle sidik yatistirma niyetim yok. Sen eglenmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bashiok said: We've temporarily capped #D3 open beta concurrency until we can address some stability issues. Expect Error 37 and login failure. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valequenta said: Cidden bos konusuyorsun. Sadece software'in automated teste tabi tutulacagini iddia eden biriyle ben ne kosnuyuroum. Neyse, benim mesai bu kadar. Dedigim gibi kimseyle sidik yatistirma niyetim yok. Sen eglenmeye devam et. Evet evet. Dinlen bi kendine gel, okudugunu anlayabilir durumda oldugunda devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 haha bariz stajyerlere vermişler kontrolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 İlk sidiği kim döktü bi de bu önemli. Bu arada yeni breaking news geldi, bikaç bi şey yakalamışlar, onları fixlemek için cap'lemişler login sayısını, o yüzden 37 görcekmişiz bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu sadece open beta ile ilgili tutalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi adı üstünde stress testi. Adamı ne kadar strese sokabiliyolar ona bakacaklar önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ahah. Iyiydi bu. Bu arada web siteleri falan da duzgun veri cekemiyor battle.net'ten. WOW'culari da etkiledi mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Yok wow oynayabiliyoruz şu an, çatır çatır hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Open beta notlarını okuyan bir insan neden login olamıyorum diye zırlar abi? Yani bir okuyun adamlar sorunlar çıkabilir amaçta bu sorunları ortaya çıkarıp çözmek demişler. Yapmayın etmeyin hemen girmeyi mi düşünüyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 en iyiniz coder dı beyler. bıraktı gitti forumu o da. taylanddan hikayeler anlatırdı ne güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ipin ucunu kacirdik anca yarina veya gece 3 4 e dogru gireriz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Lind3r0th said: Open beta notlarını okuyan bir insan neden login olamıyorum diye zırlar abi? Yani bir okuyun adamlar sorunlar çıkabilir amaçta bu sorunları ortaya çıkarıp çözmek demişler. Yapmayın etmeyin hemen girmeyi mi düşünüyordunuz? Sadece bir hafta sonu surecek bir beta icin istegim arzum oydu esasen. Ve evet, blizzard daha iyi hazirlansaydi daha sorunsuz gecebilecegini dusunuyorum hala. Kesinlikle kolay bir is degil, sonuna kadar katiliyorum ama sen blizzard'in hacim ya ? Deneyimsiz ya da ilk defa boyle bir tafikle bas etmis bir firma degilsin. Su iskenceyi yapmasan ya da minimuma indirgesen olmaz miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 O işin tuzu karabiberi ben şahsen yaklaşık 7 senedir wow oynayan birisi olarak serverların çökeceğini, login serverlarının patlayacağını tahmin ediyordum şaşırmadımda. Hatta 15 mayıs günü bile böle olacığını şimdiden söleyebilirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Cacik said: diablo yok hesabında diyor, error 12 sıkıntı nedir bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Cozmeye calistiklari sorunlardan biri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 arkadaşla aynı gruba nasıl giricez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 barbu said: arkadaşla aynı gruba nasıl giricez? Usta yazik degil mi ? Niye sovduruyosunuz kendinize ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kurulu oyununuz var mı geleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 sen kur biz gelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 LA de şu an öğlen 2, havada 26 derece. yemek falan yemişlerdir şimdi mayışmıştır adamlar negzel, bikaç saate kapatıp eve giderler zaten dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kuralım beraber? bonesoul#2655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kurdum oyun ekleşelim. dinaneser at gmail real id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar