forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 patates=ay çiçek yağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 reyou said: bak bilader patatesi alican parmak kesicen torbaya atican icine zeytinyagi, baharat karistirican torbayi iciye calkalican firin tepsisine koyucan 45 dakka pisiricen bidahada kizartma yemicen.. yilmaz dil. ozdil. bu güzele benziyor denemek lazım, baharat ne atıyorsun? bi de piştikten sonraki hali haşlanmış gibi mi yoksa nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 üsttekine baharat olarak kekik, biberiye, az karabiber ve pulbiber ekle, mis gibi olur. fırında güzel kızarıyor hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 torba diyince kafam bu fırın poşetlerine gitti, onun içinde yapmıcaz dimi? normal tepsiye koyarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 fırın poşetine de gerek yok, yağlı kağıdı ser tepsiye, küp küp doğranmış patates, patlıcan, kabak koy bööle tepsinin derinliği kadar doldur, 1 tane de domatesi küp doğra serpiştir, ver üzerine kekiği, kırmızı toz biberi, tuzu. çok çok hafif de zeytinyağı gezdir üzerine, ver fırına, 45 dakka sonra çıkar, yoğurtla ye. mis. sağlık küpü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ben şeyi soracam hani tavuk yemeyin diyorlarya aynı hikaye yımırta içinde geçerli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar