BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 fenerbahçe taraftarının gerçekten ilginç bir profili var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bastan beri dedigim sey ayni iken ve herhangi bir kivirma yapmamisken neden ilk defa bana mantikli cevap verebilmis gibi davraniyorsun ki? Aziz geldiginden beri $ike, tesvik, gerek basketbol maclari gerek futbol maclari olsun her turlu inanilmaz baskisini gorduk, dillerdeydi 10 senedir, simdide tapelerde. Eee zaten bu 10 senelik basari olmasa, ben neye dayanarak bu laflari soyleyecegim ki? Bosu bosuna sevinmissin dostum. Uzun lafin kisasi, ben zaten o basari grafiginden ve su an Aziz'in oldugu yerden yola cikarak KARMA dan bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Doğruya doğru Spor Klubü olarak Fenerbahçe Dünyada sayılıdır. Her branşta çok iyiler, ve bu gayet güzel birşey. Hem de ülke sporunun gelişimi için önemli çünkü futbol sayesinde diğer branşlar leverage ediliyor bir nevi. Galatasaray'da son 2-3 senedir atakta özellikle basketbolda, bu sene erkek baskette iddaalıyız. Onun dışında zaten geleneksel olarak iyi olduğumuz sutopu, yüzme, engelli basketbolu vs var. Ama gelişim güzel. Bundan 5-6 sene önce küme düşüyordu bazı branşlar. Beşiktaş'ın hali ise iyi değil galiba amatör branşlarda. Hentbol şampiyonu oldular ama ileriki yıllarda yatırım yapmaları zor gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valequenta said: Aziz geldiginden beri $ike, tesvik, gerek basketbol maclari gerek futbol maclari olsun her turlu inanilmaz baskisini gorduk, dillerdeydi 10 senedir, simdide tapelerde. Eee zaten bu 10 senelik basari olmasa, ben neye dayanarak bu laflari soyleyecegim ki? Ortada sadece geçen senenin futboluyla alakalı bir şeyler varken, Kalkıp 10 senenin tümünü ve utanmadan tüm branşları böyle dötünden uydurarak zan altında bırakmak, iftira atmak tam bir çekememezlik ve ezikliktir. Fb'nin bunca yılda üst üste koyarak yaptığı yatırımları, sponsorluk anlaşmalarını, her branştaki büyük transferleri, hocaları es geç ve direk tüm başarıları şikeye bağla, lol evet Avrupa şampiyonluklarını da şikeyle aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: valequenta said: Aziz geldiginden beri $ike, tesvik, gerek basketbol maclari gerek futbol maclari olsun her turlu inanilmaz baskisini gorduk, dillerdeydi 10 senedir, simdide tapelerde. Eee zaten bu 10 senelik basari olmasa, ben neye dayanarak bu laflari soyleyecegim ki? Ortada sadece geçen senenin futboluyla alakalı bir şeyler varken, Kalkıp 10 senenin tümünü ve utanmadan tüm branşları böyle dötünden uydurarak zan altında bırakmak, iftira atmak tam bir çekememezlik ve ezikliktir. Fb'nin bunca yılda üst üste koyarak yaptığı yatırımları, sponsorluk anlaşmalarını, her branştaki büyük transferleri, hocaları es geç ve direk tüm başarıları şikeye bağla, lol evet Avrupa şampiyonluklarını da şikeyle aldık dot, ezik .. fenerli misin sen? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Valla yanlış anlama derim, onca iftirayı yapmanın altındaki ruh halini ortaya koymak ve durum tespiti yapmak amaçlı yazdım bilesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 canin sagolsun senin, artik pazar gunu bi yenin de ben de inanayim Aziz Yildirim yokken de Fenerbahce yenebiliyor bizi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bunu dersen, aziz sizi de satın almış anlamı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 şimdi fenerbahçenin le aldığı 5 ana branşda durum biraz da koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi demek oluyor bence bu tür listeler yaparken kulüplerin gerçekten çekişme içinde olduğu dalları koymak lazım mesela ben voleybolda gs ın iddialı bir takım olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu görmüyorum ama kürek, yüzme, sutopu dallarında gerçekten kıyasıya bir rekabet var. gs kürek takımına voleyboldan daha fazla yatırım yapıyordur eminim ama gel gör ki fenerbahçenin teknik altyapısı her türlü üstünden geçiyor eheh dikkat ederseniz "amatör dallar", "profesyonel dallar" olarak değil "yatırım yapılan ve çekişmeli dallar" olarak ayrımı koyuyorum. hani ben aikido yapmıyorken "babacum ben aikidoda senden daha iyiyim" diyen biriyle tartışmak gibi bir şey bu gs fb rekabetini bir kenara bırakalım trabzonsporun bu dallarda futbol haricinde hangisine adam akıllı yatırım yaptğını söyleyebilir misiniz? evet spor kulübüdür ama adam oraya yatırım yapmamayı olayı sadece "spor" kısmında bırakmayı tercih etmiş bu bağlamda liste çok anlamsız geliyor "engelli basketbolda hep birinciyiz yeaaaa!!" demek ne kadar anlamsızsa bu da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Barcelona ve Real Madrid'in bile birçok branşta faaliyeti yok mesela. Ama zaten onların adı Football Club bir yerde. O açıdan bakıldığında Fenerbahçe'nin stratejisi doğru. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor bir Spor Klubü iseler, o alanları da es geçmemek zorundalar. Zaten bunlar aşırı büyük yatırımlar değil. 1-2 sponsorluk, 2-3 yabancı oyuncu al sana Avrupa kupası. Şaka bir yana ülkedeki diğer spor dallarının gelişimi açısından futbolun leverage olarak kullanılması gayet mantıklı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 tnkt said: valequenta said: nesi coluk cocuk? 10 senedir yaptiklarinin sonucunu oduyor Fenerbahce iste. karma. ok. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/72923_341487445912924_137712972957040_935549_1699039835_n.jpg Ne de güzel Ülkerle birleşip sanki baskette bir şey yapmış gibi göstermek, ne de güzel zengin yönetici çıkarıp tık tık adam alıp takımı şampiyon yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 @valequenta iyide abi şike var diyosun voleybolda avrupa şampiyonu oluyoruz basketbolda bilmem ne kros boks masa tenisi ıvır zıvır saymıyorum bile sadece türkiyede olan bi başarı değilki azize bak dünya durduramıyo şike olayını türkiye napsın demi.yazmadan bi düşünün bukadar fanatik olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Khelben said: Ne de güzel Ülkerle birleşip sanki baskette bir şey yapmış gibi göstermek, ne de güzel zengin yönetici çıkarıp tık tık adam alıp takımı şampiyon yapması. cafe crownla ortalık kurmadığımız için pardon. para basıp oyuncu alınca direk şampiyon olunduğunu sanmak için de gerçekten çok bilgisiz olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Cafe Crown diye basket takımı mı var mıydı? Bir de futbol başlığında neden diğer dalları çarpıştırıyorsunuz. Kaldı ki fenerin başarılı olduğu dallar var orada sadece sdfghf, adamlar neyde üstünse onu anadal yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi istediğiniz kadar kabullenmeyin. ezelden beridir bu ülkede en çok ilgi gören sporlar futbol-voleybol-baskettir. Basketbolda da ülker gibi köklü bir takımla birleşmek yine başarıdır üstüne yapılan şeyler de ülkerin çok ötesindeydi. parayı sahaya doğru fırlatınca şampiyonluğunun gelmediğinin en büyük göstergesi de beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yani o zaman ünal aysal da öyle yaptı.. zengin yönetici hangi takım kendi öz kaynaklarıyla transfer yapıyor ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Khelben said: tnkt said: valequenta said: nesi coluk cocuk? 10 senedir yaptiklarinin sonucunu oduyor Fenerbahce iste. karma. ok. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/72923_341487445912924_137712972957040_935549_1699039835_n.jpg Ne de güzel Ülkerle birleşip sanki baskette bir şey yapmış gibi göstermek, ne de güzel zengin yönetici çıkarıp tık tık adam alıp takımı şampiyon yapması. sen rahat ol. baskette hic bisi yapmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bu grafiği buraya koyma amacım bir az çarpıtılmış ya da daha önceki sayfayı okumadığınızdan anlamamışsınız. ben bunu buraya son 10 yılda fener yaptıklarının bedelini ödüyor bu da karmadır diyen saçma düşünceye karşı yazdım. 10 yıldır meyve veren klüp için bu sene yaşananlar olsa olsa meyve veren ağaç taşlanır olur. o yüzden bu tabloyu fener herkesi ezmiş geçmiş diye göstermek için koyduğumu düşünmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 SNA1L said: @valequenta iyide abi şike var diyosun voleybolda avrupa şampiyonu oluyoruz basketbolda bilmem ne kros boks masa tenisi ıvır zıvır saymıyorum bile sadece türkiyede olan bi başarı değilki azize bak dünya durduramıyo şike olayını türkiye napsın demi.yazmadan bi düşünün bukadar fanatik olmayın şike yapmasi takiminin yetersiz oldugunu ve avrupa'da basarili olamayacagini gostermez ki? fener gecen sene şike yapmasaydi yine 1 lige oynardi kafa kafaya trabzonla. ama futbolda bu kadar mimlenmis bir adamin diger branslarda da yapiyor olmasi ya da en kotu ihtimalle hakem odalari federasyonlar medya baglantilarinin kuvvetli oldugunun gercigini degistirmez. neyse konu iyice sapti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sende ki hayal gucu kimsede yok su futbol bolumunde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Serbest kalsa da Aziz trollemeye baslasa herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 tnkt said: yani o zaman ünal aysal da öyle yaptı.. zengin yönetici hangi takım kendi öz kaynaklarıyla transfer yapıyor ki :P Evet sonunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 o zaman benden sana gelsin "ne de güzel zengin yönetici çıkarıp tık tık adam alması." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Güzel abi ama sinir bozucu bizimkiler almadığı sürece. Onu demek istiyorum herkes alsın kapıştırsınlar sonra asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Hakan gelion mu lan maça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar