Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

galatasarayda topu alıp kaleyle karşı karşıya gelip (maç sırasındaki hızlı düşünme tarzıyla) "sağ köşeye atmaya çalışsam" ya da "sol köşeye atmaya çalışsam" diye düşünüp vuran bi tane adam görmedim bu maç.

gelişine vurdular hep volkanın üstüne ve çoğunlukla yerden.

buna bi de balta nın kim var kim yok diye bakmadan öylesine yaptığı ortalarla harcadığı pozisyonlar da eklenince...

feneri tebrik ediyorum valla.
60 tane pozisyon bulup 1 tane gol atabilen gs var bi tarafta 4 pozisyon bulup 2 gol atan fb var. diyecek bi şey yok. bi galatasaraylı olarak elimden öküzce oynanan gol pozisyonları karşısında fb nin sadece elini sıkmak ve tebrik etmek gelir.

gerçi galatasarayın ekolü bu, hem avrupada hem türkiyede maç başına 160 pozisyon bul ama atma hiçbirini...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu senede ünal aysal kafasi sendromu var gs'lilerde ya...

arkadsim bana bir acıklarmisın 2 kardeş,hatta ikiz bunlar. biri gs taraftari digeri fener yada besiktas.. bi anlat bana nasl bir kültür farkı oluyor aralarinda..

nasl bir aydınlanma yasıyor ayni evde dogup buyuyen cocuklar gs'yi secince kac level atlıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Tahrik mahrik diyen arkadaşlara da maç sonu güzel bir kapak oldu heralde. Küfür bile edilmedi. Taraftar süperdi, oyuncular iyi niyetliydi. Ama aynısı Kadıköy'de olmuyor işte. Neyse

Garip maçtı ama sanırım deli gibi saldırmanın cezasını çektik, diyecek söz yok kötü oynamadığımızı biliyoruz. Bu takım iyi oynuyor zaten bir dahaki sefere bu kadar kaçmaz. Biz Kadıköy'de de böyle oynayabiliriz yani, daha bitmedi hiç birşey. Ha ama BJK-TS filan puan muan alamaz bence iki takımdan da kolay kolay...

Playoff'un saçmalığı konusunda qq yapmak gereksiz ama aslında saçmalığın sebebi ikinci olana, yenilene bir fırsat daha verirken aslında birinci olanı cezalandırıyorsun. Bu açıdan bakıldığında saçma. Ama bahane yok, çıkıp yeneceğiz artık. Bu tokat iyi gelir belki bilemeyiz..
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon husumeti filan hikaye kardeş. Trabzon hiç bir zaman Fener'in rakibi değil, bunu Fenerliler de biliyor...
Ama GS maçında Fener seyircisi böyle olacak mı, yenilirse nasıl olacak onu göreceğiz?
Ha sulu maç filan demeyin, GS'nin Arena'daki profili hakikaten farklı. Küfür oldu mu millet susturuluyor hemen, birşey atma zaten olmuyor..
.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...