LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Zevk meselesi... Senin dediğin gibi adamın resmini görsem gülüyorum, fragmanın her karesine güldüm. Çünkü her karede espri yapıyor ve bundan kendine anlam çıkaran gülüyor çıkaramayan gülmüyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hayır bone. sen çok farklı cool bi insansın böle... hastayız sana. bizim gibi adi insanların seviyesine düşmeni de asla bekleyemeyiz senden..[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben duvar dibine geçip ağlayayım bari..neden bu kadar basit esprilere kopuyorum..neden bu kadar ezikim..böhü..[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bone'dan yakindan-uzaktan degerlendirme bekliorum, ona gore vizyona girince ulkeye donup, izleyip, buraya geri gelecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 türkiyeyle aynı andamı vizyona giriyo..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 burda vizyona girmiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 12 kasim gel gel.......:D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 "-Ufa Gören Mahsum Köylü Koçum Benim." Elinde Lightsabre "-Açılın Ulen , Ne oldu Kurudunuz Kaldınız Heee" "-Doğada Bulunan 4 Elemen , Ateş , Su , Toprak , Tahta :)" Dehşet Bişi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 asmali konak filmini göstermislerdi almanyada bulundugum sehirde gorayi sokmazlarsa vizyona çok ayip olur.. kaçak cdden izlemek istemem açikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ''Ne Oldu Kurudunuz Kaldınız Işığı Görünce ? '' Sahnesi ve ''Yakarız bu gezegeniiii,Yakarızzzzzzzz '' Sahnelerinde yerlere yattım .. ve ''ooohooo Çok Kral sucuk yapmış bee '' Süper ya sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini Filmin .. Daha Doğrusu Bekliyoruz .. =)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 cem yılmazdan konu açılınca aklıma geldi, son doritos reklamı çok hoş olmuş. adamların proje peşinde koşması sırasında lays'teki kadını tutup getirmeleri, ama bu projenin daha önce zaten yapılmış olması ve gene başarısız olmaları, bence çok hoş bir fikir. önceki doritos reklamı pek hoşuma gitmemişti de, bu çok hoşuma gitti. Cem yılmaz'ın doritos reklamında lays'deki kadının çıkması zaten direk bitirici bir sahneydi. Tam "yok ya cıvıdılar" derken güzel bir fikirle karşımıza çıktılar. said: HellHound, 23 Ekim 2004 17:23 tarihinde demiş ki: Bone'dan yakindan-uzaktan degerlendirme bekliorum, ona gore vizyona girince ulkeye donup, izleyip, buraya geri gelecem... lightsaber olmamış, uzaktan çok güzel gözüküyor ama yakından çok uzun olmuş :-P[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar