n0body Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sı.tık sitede bile ben bu kadar kopuosam :D filmde can veirim bu arada avea telsimi sollamış geçmiş..[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 gemi biraz sola mı çekiyor?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kasımda gelcek falan deniyodu ama bu seferde dağıtımcılarla mı ne bi sorun olmuş biraz daha gecikcek heralde biz de meraktan geberriz o olur yeter be![signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Gora fragmanı sitesinde yayınlandı!!!! Windows Media Player (low) Windows Media Player (medium) Windows Media Player (High) Quicktime (low) Quicktime (medium) Quicktime (High)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 YA MUHTEŞEM YAA BİTTİM, GEBERDİM. Ya 10 kere seyrettim arka arkaya. Muhteşem ya. Efektlerde Türk sinemasına çağına göre aşmış bitirmiş olayı. Tek kelimeyle süper.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 zuahahahahah Agh ölüom ya gelsin artık ya ne bekliolarrrrr[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 1 ay kaldı sabır sabır sabrın sonu gora gezegenidir arkadaşlar...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 işallah devamı gelir . gelirse sağlam olur harbiden ------------------- Nosles LvL52 Spellsinger(BARTZ)from lineage2 Masquerade Xhearon uo shard LvL24 AgenTSmitH Arqas uo shard[Zenith][signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yaw gemi biraz sağa mı çekio yoksa bana mı öle gelio :D:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bakçez bakalım söylenildiği kadar komik mi yoksa abartıyormusunuz :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ehaha lightsaber bıçakla sucuk doğruyordu :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ahahanda benle(Sidious) dalga geçio Cem Yılmaz bide sigar yazma sahnesi çok güsel :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Şey sahnesi Çok Komik geldi bana ''Yakarızz bu gezeni Yakarızzz!'' Ordaki Şafak Sezerin Sesi Süper bide böle Dönme Tarzımsı Söylüyor hehe Süper ya :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 13 Ekim 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RaVena tarafından 13 Ekim 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 en sonu cok guzel uzaylı da olsa insan insandır :) feci efekt kasmıslar bide.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: RaVena, 13 Ekim 2004 21:23 tarihinde demiş ki: Şey sahnesi Çok Komik geldi bana ''Yakarızz bu gezeni Yakarızzz!'' Ordaki Şafak Sezerin Sesi Süper bide böle Dönme Tarzımsı Söylüyor hehe Süper ya :) sanırım gay tayfa yada androidi oynuyo zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Süper ama ya .. ''Yakarız bu gezegeni yakarızzzz'' [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 komutan logar ehueh cok guzel yaw keske hemen gelse 30 gunluk sabir kalmadi :)[signature][hline]Arcimago di fuoco, come troppo tempo fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 biras gerizekalı bi film gibi geldi bana bekleyip görücez[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bana komik gelen diyolog şu: C.Y=dört element var ateş,su,toprak,tahta Uzaylı=tahta mı?! C.Y=Evet tahta noldu beğenemedinmi Yaw ama cem yılmaz söleyince feci komik oluyo edit:evet dört:) [Bu mesaj ZaCk tarafından 14 Ekim 2004 04:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 4 mü 3 mü :p[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 rofl son bölümde infilak ettim be, gelse de gitsek.. :-p bu arada efektler cidden iyi olmuş, ben dandik filan bekliyordum ama gayet iyi yani bu bütçeyle.. AMERİKAN SİNEMASI, SÖZÜM SANA![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 14 Ekim 2004 06:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 "bütün dünyayı kaçırmış i.neler yaa" ama yarildim yaa.. manyak[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Birde Cem Yılmaz'ın oyunlarında geçen "vallayla bitiriyosun cümleyi" diye bir geyik vardı. Fragmanı da hakikaten vallayla bitirmişler ehehe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 budur abi[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Peki arkadaşlar bu köylü sahnesinden sonraki ilk uzay gemilerini gösterirken (10. saniye), bize dogru ilk uzay gemisinin bi cizgi film karakteri gibi komik gözlere ve agza sahip oldugunu farkettiniz mi, yarıldım ben ...[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 14 Ekim 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar