LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yasakmiymis? silelim o vakit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 1) yasakmış 2) öm dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Gormemisin bi telefonu olmus. Lazimsa yapican degilse yapmican lan iste. Bu arada jailbreak legal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 amazonda unlocked satilanlarla ayni degilmi bunlar o legalde bu nasi degil lan? bide napcaklar kendi telefonuna 3rd party yukledin diye hapsemi atcaklar, istersem telefonu banyo sabunu olarak kullanirim sizene lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Unlock ile Jailbreak aynı şey değil. Jailbreak iOS'un altında yatan Unix sistemine root access veriyor. Bu ne demek diyorsan zaten yapma. Hele bunu yapmak için custom kernel kullanıyor ile kast ettimi anlamıyorsan yaklaşma bile. Unlock sadece sim kartına bağlı değil demek. Yok ben bunların ne olduğunu biliyorum diyorsan zaten yaparsın. Jailbreaking olayının kendisi DMCA'ya göre yasal, ama Jailbreaking yapan araçlar yasal değil; o nedenle Pati'de yasak. Garip bir durum, evet; ama olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben topicini açmıştım olayın kendisi legal oldugu halde patide illegalmiş o yüzden kitlenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar