mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mTUZZ7Pfx2E&feature=related http://pixelbanane.de/yafu/3373859746/half-trollface-transparent-white-regelkonform.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 peh, ingilizce bölüm diye heyecanla açmıştım, almancaymış. gidip dvd'sini çıkartıyım bölümü bulup izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ya bunda beyenilmicek ne var ya adamin hologramini yapmislar 2 sarki soyluyor ne var bunda ya gelmis bide olu adamla bole sey yapilirmi dio bu bence gayet guzel bisey yani 2paci anmak ulan ne memnuniyetsiz adamsiniz ya coachella da 2pac cikmis adamlar onu bile begenmio zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi :( adamın soyadı coachella diye düşündüydüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 HotLine said: ya bunda beyenilmicek ne var ya adamin hologramini yapmislar 2 sarki soyluyor ne var bunda ya gelmis bide olu adamla bole sey yapilirmi dio bu bence gayet guzel bisey yani 2paci anmak ulan ne memnuniyetsiz adamsiniz ya coachella da 2pac cikmis adamlar onu bile begenmio zuhahaha che baskılı t shirt giyen liselilerden misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yok ben bonzai icen 7tepe isletme ogrencisiyim lmao.laflara bak zuhahaha che tshirtu giyen liselimisin 9 senelik 2pac dinliyen adamdan gelicek commentmi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HkfC2dfNHGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 HotLine said: yok ben bonzai icen 7tepe isletme ogrencisiyim lmao.laflara bak zuhahaha che tshirtu giyen liselimisin 9 senelik 2pac dinliyen adamdan gelicek commentmi lan bu. Evet 9 senedir 2pac dinliyorum da yorumun nesi var? 2pac dinleyenler coluk cocuğa laf atamıyor mu hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hehe. sen 9sene 2paci tualette felan dinlemissin. 2pac in sidekicki de heralde ahmet kaya oluyor:) liberal seni lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hehe. ha soruma hala cevap alamadım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 coluk cocuk daha okuldan cikmamistir ondan cevap vericek biri olmamsitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 deniz ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ölü adamı diriltmek ayıp olmuş ama süper bir sanatçı şimdiki bebelerden kaç kat iyi acaba sayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar