Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hata raporu...

kermit

Öne çıkan mesajlar

ya bilmiyorum ama bayadır oluyo bu ve ben sürekli uo silip yüklüyorum
baydım
clienti açıyorum herhangi birini ve acc name pass ı yazaraken veya oyuna girerken karakter seçme menüsünde feln sürekli oalrak hata raporu veriyo...
çaresi nedir bunun bi bilginiz varmı ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı Clientlerde problemler olabiliyor.. Karakterinizi Advanced bölümünden seçin.. sanırım orası düzgün;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

düzelmiyor işte
cliente tıklıyorum ve password felan yazamadan client göçüyo bazen[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

O halde hangi sunucuda oynuyorsanız oranın yöneticileri ile irtibata geçin bunları düzeltmek size düşmez bırakın onlar düşünsünler nasıl yapacaklarınız ;)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

galiba ben anlatamadım
herhangi bi clientte olyuo
bi sürü denedim
nebulayı indirdim
olympus diye bişi indirdim
run uo serverlarını denedim gatewaydan
20 30 tane denedim hepsi oluyo
bu arada ctrl+enter la neyi kasdediyosun
anlamadım
cliente çift tıklıyorum acc name pass ımı yazarken hata raporu veriyo sorun bu sadece
bütün serverlarda oluyo ....[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

sence senin probleminle benimkisi aynı mı ?
çünki ctrl enter saçma geldi bana biraz
denedim ve olmuyoda yapamıyosun zaten ctrl enter tam ekran oynama olayı değilmi ??[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma bir şey daha geldi Registry ayarlamayı biliyorsan sorun ondan kaynaklanabilir. Ultima online'ı ne kadar sildim desende registry key'leri kalıyor olabilir. başlat+çalıştır. Regedit yazıp registry dosyalarının saklandığı yere giriyorsun sonra ctrl+f yapıp aramaya başlıyorsun [ultima online] bir yerde

Windows Registry Editor Version 5.00
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0]
"ExePath"="C:Program FilesUltima Online 2Dclient.exe"
"InstCDPath"="C:Program FilesUltima Online 2D"
"StartExePath"="C:Program FilesUltima Online 2Duo.exe"
"PatchExePath"="C:Program FilesUltima Online 2Duopatch.exe"
"Upgraded"="Yes"

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0HWProfile]
"processorType"=hex:03
"processorClock"=hex:01,c3
"nProcessors"=hex:01
"szVideoCardDescrip1"="Zõ^ÕZÕZõ^ö^ö^õ^õ^õ^ÕZõ^õ^õ^õ^ö^Ô"
"szVideoCardDescrip2"="ZÕZö^cö^ö^ö^ö^ÕZÕZÕZÕZõ^ÕZÕZÕZÕ"
"szModemManufacturer"="ZÕZÔZÔZ¥ï=1Fî=!t"
"szModemDescrip"="ğM"
"totalRAMInMB"=hex:ff,36
"largestPartitionInMB"=hex:b1,ff
"timeZoneBias"=hex:88,00,00,00

Olması lazım istersen bu yazıları kopyalar bir txt dosyasına yaz içindeki yolları kendi ultima online dizinine göre ayarla. dosyayı kaydederken txt olarak değil .reg olarak kaydet sanırım sorunu bu şekilde çözebilirsin..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

daha once hiç herhangi bir dosya uzerinde özellikle uzantısı .mul olan herhangi bi dosyası uzerinde değişiklik yaptınmı . Mesela başka bi serverın dosyalarından sonra olduğunu düşündüğün bir değişiklik .?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

bakın
sürekli silip yüklüyorum uo yu
değişiklik olsa bile kaybolur sildiğimde yanılıyomuyum ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

hayır şimdi şöyle mesela surekli olarak oynadğığn bi server vardır yada kendi editlediğin bir dosya . Ve her yeniden yükleyişinden sonra onu atıyosundur . Farkında olmadan . O yuzden sordum ,çünkü arada bi insanlık hatası oluyoı boyle seyler . Ha birde ne zamandır bu hatayı alıyosun daha once varmıydı zart diye bi sure sonramı cıktı .?

Doktor gibi soru sordum :) ama bu şekilde ilerlemek zorundayız ....[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

Hümmm... Peki 1 ay once windows update i falan yaptınmı ?
yada yeni geçtiğin bi server oldumu . yada gateawayi ozaman mı yukledin . Biraz daha düşün ayrıntılar kurtarır boyle durumlarda . Ha yok lagn ne ayrındısı zogarıhm meşgaline :D . diyosan ; Format diyorum hatta alicengiz bile çekebilirsin : Fiziksel format ; Taksi cevir tamponuna bağla hd yi bi 50 60 km yol yapın tertemiz oluyo :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 23 Ekim 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay önce yeni bi servera geçtim
arcadia diye bi server da arkadaşlarla takılıyorduk
onlar hala devam ediyo o yüzdende blgisayarlar da bu sorun oluyo[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...