dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 DoruK said: çocuğu dünyadan soyutlarsanız, okulda normal insanlar nasıl göremezse ilerde kafayı çizer ben tekrar söyleyeyim de.. genel olarak yapılan bi yanlış çocuk zeki diye normal hayattan mahrum bırakmak onu istemeden de olsa. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Peki çocuğun iq aslında 50 flnsa, sadece testte şansı yaver gittiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Kreş ve ne sınavı abi ya hahahaha. O değilde gerçek iq bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 IQ 160 çıkmadan önce ne kadar sıradan bir hayat yaşarken bir anda müzik kursu, satranç kursu, sınavlar falan.. iyiymiş. IQ normal çıksa aynen devam edecekti heralde hayat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Karea said: arkadaşımın kızı var velet daha kreşe falan gidiyor biraz uyum sorunu falan yaratmış okulda sınavlara boş kağıt vermiş vs ( biraz daha olaylar varda girmiyim ) kreşten aileyi çağırıyorlar bu çocukta problem var diyorlar babası arkadaşım alıyr veledi götürüyor teste iq160 çıkıyor nöroloji de sol beyin lob un aşırı çalıştığı söyleniyor hemen akabinde muzik dersine yazdırılıyor gam tersten gam vs falan velet çalıyor, hoca soruyor kaç yıldır muzik dersi alıyor diye baba cevaplıyor bu ilk siz boşverin onu biraz manyaktır bizim kız satranç kursu falan da girişmiş baba şimdi sorum şu bu çocuk nasıl değerlendirilmeli ! yurtdışında böle üstün zekalı çocuklarla ilgilenen özel gruplar falan var alıyorlar direk eğitim vs köklüyorlar mensa grup diye birşey buldum netten onun dışında bir alternatif var mı ? yurt içi yurt dışı farketmez bu tür özel çocuklar için danışmanlık veren yerler. en önemlisi bu tür özel çocuklar için var olan okullar var. danışmanlar size ne yapacağınızı söyler güzelce. yurtdışından burs kazanma şansı da var, söylediğiniz yurtdışı özel eğitim kurumlarından. paraya kıyın, eğitim alanında da günceli takip eden iyi bir danışmanlık bulun. aman diyim eşin dostun sözleriyle yetiştirmeyin çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Cons said: yada satın sen mukemmel bir adamsin cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 getir buraya cambridge e stephen hawkingin yanına verelim asistanlık yapsın şaka bi yana normal okutun abi, normal ilk okuluna gitsin şımarıkbüyümesin ben çok zekiyim bilmemne die karakteri çok önemli düzgün bi orta okul ve liseye gitsin sonra da gönderin yurt dışına alsın bursunu parası yoksa harvarda mı artık cambridge e mi nereye gidecekse okussun zaten iqsü yüksek olan adam yolunu buluo bi şekilde onun yerine karar verip bu kız yüksek iqlü biz bunu NE yapalım, NASAya koyalım diemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kreş terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Bence turk egitim sistemine emanet etmek en buyuk yanlis olur. Yollarini buluyorlar da potansiyellerinin cok altinda isler yaparak buluyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi amerikan eğitim sistemi veya ingiliz eğitim sistemi de daha ii değil zaten o seviyede bence çok sorun olacağını sanmiorum ha öle yüksek iqlüler için doktor x in okulu falna varsa gitsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 var, normal okul yavas kalir, cocuk daralir digerleri ogrenemedigi icin tekrar edilen seylerden, 3. sinifta gozunde oroyin ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Cons said: yada satın yapma allah için yapma hsfdhvxvch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Danışmanlık hizmeti alın, sağın solun lafıyla olmaz o işler. Çocuğa da çok fazla yüklenmeyin. Keyif aldığı şeyleri yapsın, satranç sevmiyorsa satranç oynamasın mesela ne bileyim. Ama tamamen de kendi haline bırakmayın işte, çaktırmadan yönlendirin isteklerini de göz önünde bulundurarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kendi haline bırakırsan tinerci olur, verin kuran kursuna gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 müzikle falan uğraşsa böyle bişi olur çıkar zaten sokaklarda ne alemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 fede said: kendi haline bırakırsan tinerci olur, verin kuran kursuna gitsin Asd zeki tinerci daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 üniversiteye yazdırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 şaka bi yana öyle oo müzik verelim, fizik verelim falan diye gitmeyin bence sonra ilerde sosyal zeka, sosyalleşme ile ilgili sorunlar çıkabilir bu sefer. gerekiyorsa bu tarz çocuklar için özel eğitim veren kurumlar oluyor ama açıkçası hiç araştırmadım ve hangisi iyidir bilmiyorum o anne babasına kalmış. çocukların öğretimi kadar sosyalleşmesine de önem vermesi lazım bu yerlerin. onun dışında ana baba kızın zekasını kreşe kadar fark etmemiş mi? o kadar zeki bir kız her halinden belli olur şahsen üçgenleri deliklere sokmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 nereye soksun arkadasim ucgenleri cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 o chapterı atlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 cocuk normal bi insanin disinda davranislar sergiliyosa, sanat falan bilmenneden cok once bi piskologa goturun neymis derdi.. bilimadami vs olmak icin illa zihinsel anlamda dengesizliklikler tasimak gerekmiyo.. kaldiki cogu bilim adami (bole Einstein falan gibi unlu olanlar) gerizekali diye okuldan atilan tipler hic dusunmuyonuzmu bu kiz ileride asik olacak, cocuklari olacak, aldatilacak, aldaticak, yani hayattaki asil zevkleri yasiyacak sanki sokakta konusan kurbaga bulmusssunuz napsak diye dusunuyosunuz aaaaaaaaaaaahfduhfusdhfushf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kreşte/okulda sıradışı işler yapınca direk iq testine mi alınıyor çocuklar? ana konu ve yorumun birinde de 2 aynı şey söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 piskologa gidiliyo siradisi biseyler yapiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 psikolog hayatında kaç tane 160iq adam görmüş de ne yapacağını bilecek? anca deney yapar çocuğun üstünde, yamulur kız. ama hesaplarıma göre 145iq ya sahip bir psikolog bulursanız çocuğun geleceği için süper olur. bir de en az 132 iq ya sahip bir arkadaş bulun yalnızlık çekmesin. fakat arkadaşının iqsu 144'ten yüksek olmasın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mortis said: normal okutun abi, normal ilk okuluna gitsin şımarıkbüyümesin ben çok zekiyim bilmemne die karakteri çok önemli tam tersine eger normal okulda okursa simarik buyur. ama mesela zeki cocuklar icin olan bir okula gitse kendi dengi cocuklarla okuyup buyuyecek, o yuzden ruh sagligi olarak daha iyi olur durumu normal okulda diger cocuklar dort islem ogrenmeye calisirken bu kiz turev integral felan cozucek, inanilmaz bir dengesizlik olucak arada diger cocuklardan uzak duracak, yalniz kalacak, kiskanilacak bu kizi normal okula gondermenin, normal bir cocugu zihinsel engellilerle ayni sinifa koymaktan pek farki yok bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar